Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 28 Sierpnia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Da się cofnąć repa? Bo dałem, a potem zobaczyłem deusa 28 Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) nie masz pw januszu tylko w kazdym temacie musisz spamic? Nie masz innych zajęć, niż wtrącanie się w nieswoje sprawy, Sromy? nie mam, atarigimbuke To znajdź jakieś zajęcie, ew. dziewczynę, chyba że masz z tym problem ;] i kto to pisze, ksiazki kupione? "atarigimbuke" ATARI ze mną od lat '80, ale o tym modelu (lub jakimś osprzęcie) nie słyszałem. Ciekawe do czego służy. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Ute 5 Cytuj Link to post Share on other sites
szambor5 4836 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 http://i.imgur.com/zTgMTul.png Cytuj Link to post Share on other sites
kryj84 30 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Bierz GA Gaming 5, ma najlepszą sekcję zasilania w tym przedziale dźwiękowym. Podobnie z dźwiękiem. Ciekawe czy moja płyta ma dobrą sekcje zasilania w jej przedziale cenowym... Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez kryj84 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty szambor5 4836 Napisano 30 Sierpnia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 http://i.imgur.com/GICH375.png 18 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 po co razer robi takie podkładki Już taki jestm lubie drogie rzeczy nawet jak nie są dobre Sam odpowiedział na swoje pytanie Dodatkowo: Ja kupuje rzeczy żeby na nie patzrec a nie ich używac tym bardziej intensywnie.Moje życie to jedna wielka galeria 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 5 Września 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Kreacjonizm w formie proponowanej obecnie przez KK nie kłóci się w praktycznie żadnym aspekcie z nauką. Orientację seksualną można zmienić, trzeba chcieć i mieć jeszcze trochę szczęścia(?) Czuję się jak podróżnik w czasie - w roku 2014 trafiam na kogoś, kto ma poglądy i stan wiedzy głęboko zakorzeniony gdzieś na przełomie XVIII i XIX wieku. 14 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Chętnie przestawiłbym takiego ignoranta na terapię penisową. Ciekawe jak szybko zmieniłby orientację. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Dlaczego tu trafiłem? Rozmawialiśmy o wot Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Po kilku rundkach w WoT obstawiam jednak na długość. Z tego co widzę liczy się penetracja, no chyba że walisz odłamkowym. Wtedy jak dobrze trafisz to możesz oślepić opponenta. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Tak jak mówiłem wszystko zależy do czołgu, działa osobistych preferencji Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Czuję się jak podróżnik w czasie - w roku 2014 trafiam na kogoś, kto ma poglądy i stan wiedzy głęboko zakorzeniony gdzieś na przełomie XVIII i XIX wieku. W dodatku jest zabójczo wręcz przewidywalny. To zdanie tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że dyskusja z nim nie ma sensu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ja tam zaglądam bardzo sporadycznie, bo dyskusje z kimś, kto nie ma zielonego pojęcia o czymkolwiek, a przekonany jest o własnej nieomylności, mają mniej sensu niż moje monologi do Janusza. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 dyskusje z kimś, kto nie ma zielonego pojęcia o czymkolwiek, a przekonany jest o własnej nieomylności Dostałem dzisiaj lekcję o tym czym jest nauka i szybko uciekłem żeby oszczędzić sobie czasu i nerwów. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Jeszcze przez 10 dni jestem słomianym wdowcem, więc nie ma kto mnie uspokajać, ale na szczęście zwalczyłem w sobie chęć brnięcia w dyskusję z intelektualną amebą i zamiast tego umyłem okna. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ja tam zaglądam bardzo sporadycznie(...) Ja nawet tego już nie robię, bo dostaję cholery jak czytam niektóre przemyślenia pewnych użytkowników. Jasne... można mieć swoje teorie... ale to już podchodzi pod głupotę! Jeden chce iść do dżungli, drugi cofać się do średniowiecza, bo chłopom wtedy było lepiej, niż jest obecnie... i wszystko to takie... "alternatywne", że tak to nazwę... A wiedzy? ZERO! Czyste hasła. Nazwa tego tematu powinna zostać zmieniona na "Fanklub Korwina - wchodzisz na własne ryzyko" lub "Król Korwin w dżungli - by żyło się lepiej". Tragedia... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gloryseeker 48 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ja nawet tego już nie robię, bo dostaję cholery jak czytam niektóre przemyślenia pewnych użytkowników Proszę, proszę, to ciekawe jakim sposobem takiś doinformowany w temacie? Wybitna logika postępowania Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Sprawdź proszę moment, w którym powiedziałem małe co nieco w tamtym temacie i jakie były odpowiedzi. Mała wskazówka - "dżungla, średniowiecze itd.".P.S. Dzięki za komplement odnośnie mojej logiki. Cytuj Link to post Share on other sites
gloryseeker 48 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 P.S. Dzięki za komplement odnośnie mojej logiki. Zakładałem, że jednak zrozumiesz moją wypowiedź odnośnie Twojej logiki, cóż mój błąd z przewartościowaniem... Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Moment moment, gównoburze i przepychanki niech zostaną w Siedlisku Korwinistów, pragnąłbym aby tamtejsze nawyki nie wylewały się na resztę forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 (edytowane) @2xUP A ja zakładałem, że zrozumiesz, że nie trzeba być chamem w internetach i durnowaty "prztyczek" można obrócić w żart, zamiast wytknąć komuś, że się myli i szuka tylko zaczepki oraz dołożyć coś obraźliwego na "do widzenia".Sprawdziłeś moje wypowiedzi w tamtym temacie? Potrafisz przyznać, że się myliłeś? Nie, skoro nadal walisz takimi durnymi postami. Szukaj chwały gdzie indziej.@UPPrzepraszam za off, koniec już z mojej strony. Edytowane 5 Września 2014 przez Karol1701 Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 (edytowane) Jeszcze przez 10 dni jestem słomianym wdowcem :] :] Mam to samo. Piękny czas. Kiedyś wakacje z dziewczyną to było coś, a teraz tylko czekam aż pojedzie do teściów Edytowane 5 Września 2014 przez radam5 Cytuj Link to post Share on other sites
keczu 476 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Mam to samo. Piękny czas. Kiedyś wakacje z dziewczyną to było coś, a teraz tylko czekam aż pojedzie do teściów Mi zona z dzieckiem pojechala do Polski na miesiac. Kurde jak czlowiek stary to tak niewiele do szczescia potrzeba. Cisza i spokoj , jakis film wieczorem , moze browar, albo dwa. Zycie znowu jest piekne. Edytowane 6 Września 2014 przez keczu Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Twierdzenie, że ziemia jest płaska jak najbardziej do poglądów się zalicza, albo mamy odmienne rozumienie słowa "pogląd". Zresztą rozmawiając z astronomami i astrofizykami okazuje się, że ten pogląd ma w sobie sporo prawdy Debilizm, nieuctwo, skrajna głupota - ciężko o inne określenie tego, z czym mamy tutaj styczność. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Nie znasz się Nowaj. Przecież już od dawna wiadomo, że lewackie ateistyczne media próbują nam wmówić, że Ziemia jest kulista. Edytowane 6 Września 2014 przez Tycha 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts