mICh@eL 335 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Miałeś dobrze i się zkupkało... Cytuj Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Siedzę sobie grzecznie na podsłuchu a tu koledzy tak : > "gdzie się wszyscy podziali" > "frajerzy siedza w szkole/na uczelni/w pracy ;D" Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Intel® Core™ i7 Processor 920 (2.66GHz, 8MB cache, 4.8GT/sec) (...) do domowego uzytku do filmow internetu i niekturych prac papierkowych jemu to by ION wystarczył, ale h j Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Siedzę sobie grzecznie na podsłuchu a tu koledzy tak : > "gdzie się wszyscy podziali" > "frajerzy siedza w szkole/na uczelni/w pracy ;D" Ładnie to tak podsluchiwać? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 karta do gier? poważnie? GTX295 minimum ewentualnie cos z nowych radkow; Widać co kolega potrafi też w innych postach więc coś czuje, że częściej tu będą witały jego złote myśli. PS. Gwoli wyjaśnienia temat dotyczy wyboru komputera do 1100zł. Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ostatnio patrzę sobie w problemy a tam taki "kwiatek": http://www.benchmark.pl/poradnik/Czy_wa ... -1847.html przeczytajcie w całości i pomóżcie autorwi poprawić jego błąd Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nie z naszego forum, ale ciekawe... SPAM uprawiany z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dziwię się, że koleś jeszcze tu nie wylądował. Otóż chciał wypalić płytkę instalacyjną Windows 7: Z tego co wiem(widoczeni) żle, że zeby zaintalowac windowsa trzeba go nagrac na płyte cd. Tzn jakiegoś bootowalnego windowsa zeby podczas rozruch sam się odpalił. Moje pytanie polega na tym, że jak mam nagrac zbootowany plik ISO na płyte CD jeśli plik .ISO zajmuje około 4 gb.. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Co prawda nie z forum naszego ale zwala z nóg Witam mam pytanie do państwa mianowicie posiadam w domu dysk twardy, dvd, cd obudowe do kompa głóśnik monitor crt karte graficznom kable. Mam pytanie czy da się z teggo złożyć komputer tak aby odpalił? mam jeszcze jedno pytanie czy da się te przedmioty tak zmniejszyć żeby powstał laptop czekam na odpowiedz (proszę nie mówić że to głupi pomysł) chyba wiem jak przerobić obudowe na mniejsza a reszta? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Koles pojechal rowno... Cytuj Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 takie pytanko czy niektórych wczoraj z lasu wypuścili?? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 też nie z tego forum a ja nie mam procesora tylko około 20 małych ajnsztajnów przerzucających bity łopatami, i nie są podpięci do płyty głównej tylko do przestrzeni 4d zagiętej do innego wymiaru Ależ ma bujną wyobraźnię Cytuj Link to post Share on other sites
treposlaw 0 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 tak sie sklada ze jestem troszke starszy od ciebie i gralem w nfsy jak ty jeszcze wchodziles po drabine na dywan Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Sorry za offtop, ale mam przestrogę dla użytkowników laptopów - kiedyś mój laptop się bardzo nagrzał i jedna z gumowych podkładek zaczęła przywierać do śruby tak, że jak odkręcałem śrubę to się troszeczkę gumy ciągnęło.niby nic śmiesznego ale post w temacie o długości mini-recenzji... Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ELO MAM NAJLEPSZY REKORD ŚWIATA!! INTEK CORE I7 655 POSTAWIONY NA 20 GHZ PRZY NAPIĘCIU 0.9845 CHLODZONY KOKA KOLĄ !!! OTO SCREENY: http://WWW.HARDWAREG-SCREEN-OC.COM KTO NIE WIEZY NIECH SPIER DO OCEANU I sr*c KUPE oryginalna pisownia chyba zachowana, tekst przepisywałem, nie miałem możliwości skopiowania pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja bym jednak ocenzurował co-nieco.. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 mówisz - masz w takim razie nie ma już oryginalnej pisowni, ale wiadomo o co chodzi pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 kto go tam wie.. moze ma Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Co powiecie na tę obudowę? http://www.allegro.pl/item766114278_chi ... warto.html Wiem, wiem. Duża jak pupa mulatki, ale nie wykluczam przyszłego WC. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a rzucacie sie jak świnie do koryta O osobach chętnych do taniego kupna procesora Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 warto nadmienić, iż jest to (domniemany) Core2Duo E8400 mający...uwaga ... 3 lata oferowany za 95 zł + koszt wysyłki pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ale ten czas szybko leci Zaraz... 45nm wprowadzili pod koniec 2007 EDIT: jednak mu wyśle na chatę żeby się z tym je ał i tyle + cztery cegły w paczce żeby miał za co płacić... ...Ah to jego podejście O, jeszcze jedno grał ktoś w sa-mpa? (SA-MP - San Andreas Multpilater)nie ale grałem w rozdaj bana Złe zielone grożą każdemu i na każdym kroku Dzisiaj chyba jest pełnia 12 Paź 2009, 16:42 | TheSpeed: Nie chce nic mówić, ale programiści benchmarka to chyba po podstawówce są, wszystko się rozjeżdża 12 Paź 2009, 16:42 | mICh@eL: CTRL+F5 i jest OK 12 Paź 2009, 16:42 | dRUGs: 12 Paź 2009, 16:45 | TheSpeed: tyyy, faktycznie Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mam coś lepszego : Jestem mICh@eL i nie jaki mam nick. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nie rozumiem Jestem dRUGs i nie jaki mam nick. Ale śmieszne, dowcip roku Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Naciśnij Alt + F4, a wszystkie Twoje problemy na forum znikną. Dosłownie. Aby pozbyć się problemów z komputerem wejdź w menu start -> wyłącz komputer. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts