Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Moze nie z benchmarka ale tez dobre.

Komentarz a propo nowego rekordu czasowego w perfekcyjnej sesji pac mana:

Ja jak zapodam grzyby I kwasa z exstasy to zjadam kropki z telewizora,owoce z drzewa kokosowego zza okna, papugi po czesku do mnie gadaja, batman przynosi pigulki mocy, duchy nie tylko niebieskie przechodza przezmoja lodz podwodna a czas na tarczy mojego batyskafu kreci sie wskazowkami do tylui stoje wmiejscu.jak wejde na 256 pietro po schodach zrobionych z fasoli, to tez sie obraz wiesza.ostatnio lewitowalem 2 godziny.rekord.pozdrawiam mojego kochanego pudziana pakmana- you maj hiro,kocham rydza za promocje plesni.

moj gf8600gt mial tez 512 ddr2 gnoju i niechap bo sie gie znasz z tego co widze!

to ty go**o wiesz

dobra dzieciaku nie po to ten temat zalożylem zeby mi tu gnój wymyślał.pewnie sam masz celerona i radeona 9250 więc morda.dziecko siedzi caly czas na jednj stronie i odświeża i nabija sobie posty i jest NIGGA.jak jeszcze raz tu zajrzysz i coś napiszesz to znaczyć będzie że mamy do czynienia z prawdziwym dzieckiem co nierozróżnia monitora od komputera

pajacem byles kuopujac ddr2 pajacem jestes niewidzac roznicy i pajacem pozostaniesz kupujac procesor do karty ktorej nie masz - tez cie nie pozdrawiam bo nawet mozu nie masz zeby zrozumiec podstawowe roznice

Wszystko z jednego tematu

Temat: Komentarze do artykułu o NFS Shift

A u mnie na Core i76 @ 80GHz i GTX 5555 16GB DDR działa na low :P

Dziwne bo u mnie na Pheonie x46 @ x62 z radkiem 9970 i 8GB RAM DDR6 działa znośnie na mediumie.

PS. To może przez te stare moduły pamięci :[

:jupi::):D

A jak u kolegi torture działa na kompie z podpisu :P;)

dzieckiem co nierozróżnia monitora od komputera

Mocne :jupi: Trzeba przyznać, że wymiana argumentów na poziomie.

Skarga na PW od pewnego użytkownika:

poniżej jego jakże kulturalna wypowiedź :) chyba siano z butów wystaje...

Pierdol Sie

Kulturalnie: "Się" wielką literą.

a po drugie to mam chyba 10dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny ?

10 dni to czas przy zakupie przez internet.

To kupie przez internet

Nie wiem, może tylko mnie ta odpowiedź ostatnia tak rozśmieszyła ale... podoba mi się jego tok rozumowania ;) Proste i błyskawiczne rozwiązanie :D

Z gatunku "mistrz ciętej riposty":

My debatujemy nad umieszczanie dużych fotek do mini-recenzji na zewnętrznym serwerze, a wy tutaj chcecie GB danych wcisnąć http://zmjo2q.bay.livefilestore.com/y1p4MEnTMbhWHMEUDC00tViYNpQ_FXtjq96cVKHLtJI5HH-Gk9yAWeF7E5BjJbiAC3ySzcJQ_OCY2e37pA-Z1_yHw/szczerbaty.gif

Więc odpada, bo pamiętajcie, że:

Benchmark stoi na własnym serwerze, nie na Komputronikowym :D

Bo jak by stał na komputronikowym to byśmy musieli nawet miniaturki umieszczać na innych serwerach ;)

Ludzie czasami tak piszą że szok :P

"...a na ZIemi ciągle japowszechniejszym silnikime jest silnik napędzany benzyną albo dislem...śmiac mi sie chce"

http://zmjo2q.bay.livefilestore.com/y1p20M-b7x0yI5vEmi3-El8fNBeyBTe1v7mYPuwMO_ZYjQmAzF4nMTQ5fYkqDdXWiX8gEiPbPpvXRXlTnt_s1n38A/szczerbaty.gifhttp://zmjo2q.bay.livefilestore.com/y1p20M-b7x0yI5vEmi3-El8fNBeyBTe1v7mYPuwMO_ZYjQmAzF4nMTQ5fYkqDdXWiX8gEiPbPpvXRXlTnt_s1n38A/szczerbaty.gifhttp://zmjo2q.bay.livefilestore.com/y1p20M-b7x0yI5vEmi3-El8fNBeyBTe1v7mYPuwMO_ZYjQmAzF4nMTQ5fYkqDdXWiX8gEiPbPpvXRXlTnt_s1n38A/szczerbaty.gif