Zeratul 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 @_nick_ dzięki za wysłuchanie prośby odnośnie "karczmy" (bo stawiam, że to Ty usunąłeś posty) pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tak też myślałem, ale wolałem zapytać bo jeszcze jeden user ma takie pomysły na posty Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja to usunąłem, a autor [kugelfangxxx] dostał ostrzeżenie. Kugelfangxxx zawsze wyskoczy z jakimś konkretnym tekstem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kugelfangxxx zawsze wyskoczy z jakimś konkretnym tekstem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... Racja. Albo w temacie "Pokaż swoją twarz" dał fotę pleców Że niby taki koks Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no to mnie też powaliło ale teksty ma czasami tak prostackie, że szkoda gadać. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ok sprawdzilem w cpuz po obciazeniu go jest 2,86; mam turbo wlaczone a mopge jeszcze extreme odpalic a proc mi sie nie zjara??A proc to Q9550 Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dziś jest obficie Kręcenie proca > pytanie Podaj jakie masz napięcia ? > odpowiedż Procka? edit : @Darodaredevil chyba pełnia księżyca albo co innego bo ludzie szaleją Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mam pytanie z innej beczki czy może byś sprzedawał tego mangume chodziło o Mugena 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mam pytanie z innej beczki czy może byś sprzedawał tego mangume chodziło o Mugena 2 Buahahahahaha Dobre!!! I napisane w tak dobitnie prostacki sposób - bez dbałości o interpunkcję, czy wielkość liter. No bo kto by się tym przejmował, jeśli chodzi o Mangumę Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ok sprawdzilem w cpuz po obciazeniu go jest 2,86; mam turbo wlaczone a mopge jeszcze extreme odpalic a proc mi sie nie zjara??A proc to Q9550 To akurat jest prawda Taka funkcja w BIOSach GB Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 @Darodaredevil chyba pełnia księżyca albo co innego bo ludzie szaleją :)ewidentnie wyrwane z kontekstu ale cieszy kiedyś zrobiłem taką rozbudowę kompa "od du*y strony" Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 kiedyś zrobiłem taką rozbudowę kompa "od du*y strony"Czysta perwersja, oj czego to ludzie nie piszą Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ok sprawdzilem w cpuz po obciazeniu go jest 2,86; mam turbo wlaczone a mopge jeszcze extreme odpalic a proc mi sie nie zjara??A proc to Q9550 To akurat jest prawda Taka funkcja w BIOSach GB A to nie wiedziałem nawet Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Z komentarzy "Lepiej idź i pomaluj trawę na czarno bo jest zbyt zielona.... lol" Ide po reszte... edit : Niestety już nic nie ma ale dzień w temacie "Złote myśli" był raczej wyjątkowy (fazy księżyca) i obfity. Miejmy nadzieje że jutro będzie lepiej czyli śmieszniej Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 "Lepiej idź i pomaluj trawę na czarno bo jest zbyt zielona.... lol"hahaha nie no niezły tekst rozwalił mnie po całości poszukaj jeszcze czegoś ciekawego to się pośmiejemy Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Na sam koniec dnia koleś wyjechał do mnie z tekstem: A tak teraz popatrzyłem na twój profil i na co ci 4870 jak ty masz CRT-ka 17-tkę? Przecież spokojnie starczyłaby ci 4850 :-> Normalnie sikam ze śmiechu Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kolega ma dzisiaj ogólnie dobry dzień: To bym chyba musiał mieć płytę która obsługuje 2 procesory, wsadzić w nią co najmniej 2 Core Quady i pójść z takim zestawem do "ryby" i "Chaosa" żeby mi wyciągnęli te 12GHz Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 To bym chyba musiał mieć płytę która obsługuje 2 procesory, wsadzić w nią co najmniej 2 Core Quady i pójść z takim zestawem do "ryby" i "Chaosa" żeby mi wyciągnęli te 12GHzPrawdziwy wysyp takich rarytasów Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie ma takiej plyty - musisz sam ja wyprodukowac:) Nie no a kto nie produkuje sobie sam płyt? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie ma takiej plyty - musisz sam ja wyprodukowac:) Nie no a kto nie produkuje sobie sam płyt? A skulltrail? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja to już sam sie wpisuje żeby was koledzy ubiedz Starym zwyczajem pogadałem sam ze sobą na SB O... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzisiejszy tekst: czy nie będzie przeszkadzało to że mam ramy DDR I a na karcie są DDR3 ?? Gościu ma RAM na DDR i boi się ze sie pogryzie z DDR3 na karcie graficznej Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 nie zapominajmy że na karcie jest GDDR3 a nie DDR3 Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 To prawdziwy przełom w technice nakładania pasty, szkoda że tak póżno sie dowiedziałem bo sam bym tak zrobił. "masz nalozyc tak i tyle by niepozostala zadna szczelina pomiedzy procesorem a radiatorem - a czym chcesz smarowac to juz Twoj problem jak dla mnie mozesz nawet malym palcem lewej stopy" Warto taki pomysł opatentować Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cena za jedną sztukę wyraża się poniższym wzorem: (N x 55,90 + 20zł) / n gdzie "n" to liczba chętnych na zakup, a 20zł to koszt wysyłki Przecież tam jest napisane, że w magazynie jest odstępnych 6 coolerów, a każdy z nich kosztuje po 60 zł. To nie jest 6 radiatorów w cenie 60 zł. Dzisiaj nie ma tylu "złotych myśli". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts