Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

http://www.salurion.pl/product_picture/6/WENTBQBK019/be_quiet_CPU_cooler_Dark_Rock_PRO_3-d65e5b12.png

Ta, tak widziałem za 240 sprzedawałeś i pluje sobie w brode, że nie kupiłem

Edytowane przez Kubuś73
  • Popieram 7

Lukson jakieś masz zboczenie zawodowe

Żebyś wiedział. Jak oglądam czasami te polskie durne seriale to już producentów mebli rozpoznaję...

ekspert głośników creative

i nie tylko. Więcej tego plastikowego gó**o przeszło przez moje ręce i pokaleczyło uszy niż większość z tutejszego forum widziała na oczy.

spasowania szaf ze zdjęć

Środkowe drzwi wieją. Są opuszczone, górny zawias za bardzo wciągnięty do środka. Za duża szpara pomiędzy lewymi a środkowymi. Prawe za bardzo wypuszczone dolnym zawiasem w stronę środkowych.

Składam takie wynalazki średnio raz na tydzień więc na odległość widzę, że coś jest nie tak... lepszy ode mnie jest tylko dyrektor makro-regionu. Widzi usterki, których nie ma.....

To pewnie szafa z palety.

Jak większość gówna sprzedawanego w sieciówkach. Made in czajna, wietnam albo inny skośny kraj. 

• Popieram 1

Ile produktów obecnie robiona jest w JAPAN?

Sony, Pioneer, Nakamichi - największe firmy rynku japońskiego wszystko robią teraz w chinach.

Więcej tego plastikowego gó**o przeszło przez moje ręce i pokaleczyło uszy niż większość z tutejszego forum widziała na oczy.

Bo nie każdy lubi patrzeć na gó**o ;)

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20090303154359/kapitanbomba/images/b/b4/Kurvinox.jpg 

Środkowe drzwi wieją. Są opuszczone, górny zawias za bardzo wciągnięty do środka. Za duża szpara pomiędzy lewymi a środkowymi. Prawe za bardzo wypuszczone dolnym zawiasem w stronę środkowych.

To teraz poziom rozszerzony : Co jest w środku ? 

• Popieram 6

A ja mojej mamuśce kupiłem voucher na masaż relaksacyjny całego ciała ... Niech idzie i się rozluźni :P

Dawno takiego uśmiechu na jej twarzy nie widziałem :) Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że to trafiony prezencik.

PS. Voucher nie z palety ;)

• Popieram 7