anemus 228 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca 8 godzin temu, AudiAWX napisał: Hmm, w media szrocie 3799. To wolałem te 16 dopłacić. A gdzie kupiłeś jeśli można wiedzieć? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca 22 godziny temu, Andrew napisał: Patrzyłem już na takie byle co, ale w opiniach wstawiali że po pierwszym użyciu się wypaczały, że z jakiegoś gównolitu etc. Już stwierdziłem, dobra może się kiedyś przyda. Jak nie w zmywarce to może w pralce. Ja też lubię dobre narzędzia i szajs typu Topex omijam szerokim łukiem, ALE do amatorskiego użytku naprawdę wystarczy po prostu średnia półka, bo taki Knipex, Wiha, Proxxon, Milwaukee, Makita itd. to są narzędzia dla ludzi pracujących tym na co dzień i bardzo szybko im się to zwróci. Ale rozumiem Ciebie, takie narzędzia będziesz miał do końca życia o ile ich nie zgubisz Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty xardas228 288 Napisano 28 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 28 Marca Przyjechał Dell2724D, niestety zdjęcia moim telefonem pokazują niewiele. Całość: 10 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca A gdzie kupiłeś jeśli można wiedzieć?Jak to gdzie...?Na Morelu bez gwarancji, bo to UE.Ale działa, nowy,zaplombowany,nietykany,git.A i tak go potłukę i te ich wszystkich gwarancje można sobie wsadzić...Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) W dniu 28.03.2024 o 23:13, AudiAWX napisał: Jak to gdzie...? Na Morelu bez gwarancji, bo to UE. Ale działa, nowy,zaplombowany,nietykany,git. A i tak go potłukę i te ich wszystkich gwarancje można sobie wsadzić... Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Tak żem coś czuł że coś z dziwnej dystrybucji albo fv-m Nie rozpoznaje apki bo rzadko u nich coś kupuję. Naciąłem się na używkę i mam traumę Edytowane 29 Marca przez anemus Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca Chwyty do roweru 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca Kurde kupiłem coś podobnego i co wsiądę na rowera to łapy czarne... 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Nie wiem, czy moje chwyty brudzą, bo jeszcze ich nie zamontowałem. Pedałów zresztą też nie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 1 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Kwietnia (edytowane) Zrobiłem sobie Asusowe AiMesh dokupując drugi AX-58U. Mógłbym zrobić na samej antenie, ale potrzebuję też portów LAN. Także tak na bogato, bo się okazuje, że w trybie Node taki router to jest mega głupim switchem z funkcją Wi-fi Muszę jeszcze powalczyć z łączeniem częstotliwości 2.4/5GHz, bo jak ostatnio sprawdzałem przy jednym to miałem straszny flap link na urządzeniach połączonych po Wi-fi. Edytowane 1 Kwietnia przez CrisPell 11 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Darmowa przez 12 miesięcy nawigacja TomTom Go https://www.pepper.pl/share-deal/817378?utm_source=copy_url_dt&utm_medium=referral&utm_campaign=2024-04-01&utm_content=817378 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 1 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Kwietnia (edytowane) Zaległa wstawka. Zestaw dla ojca w zamian za przechodzone LGA1155. Ryzen 3100, RAM 16GB zmontowane stąd puste Edytowane 1 Kwietnia przez CrisPell 10 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ODIN85 1023 Napisano 2 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 11 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty raiders 2746 Napisano 3 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Sandały na wiosnę 8 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ODIN85 1023 Napisano 3 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 11 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 3 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Zabawki z ali przyszły dzisiaj. 12 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty raiders 2746 Napisano 5 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Nowe zabaweczka do kolekcji SAS+ ALL przy okazji odświeżenia drewnianych mebli ogrodowych 11 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ALF 28963 Napisano 6 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Tynee Explorer 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia W sumie to mam dylemat, ktore zostawic, maja to byc uniwersalne buty raczej do jeansow. Reebok wydaje sie wygodniejszy, piankowa podeszwa. 5 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 10 godzin temu, Genghis Khan napisał: W sumie to mam dylemat, ktore zostawic, maja to byc uniwersalne buty raczej do jeansow. Reebok wydaje sie wygodniejszy, piankowa podeszwa. Najlepiej obydwie pary 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Zgadzam się te i te fajne. Edytowane 6 Kwietnia przez Tomi29 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Jedne i drugie ładnie wyglądają, osobiście bym brał te szare bo ogólnie lubię odcienie czarnego ;x 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Jako stary fan dinozaurów I kabelek do dysków Edytowane 7 Kwietnia przez Gryphus 7 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2570 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Zamówiłem juniorowi, ponoć chwalą za te pieniądze. 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts