Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Żona gra/grała w PUBG. I raz strzelała wiatrówką na jarmarku dobroczynnym :D
Do tarczy albo jakiś puszek. Fajne by było jednak co2 albo inny gaz. [To chyba karabinek pneumatyczny nie wiartówka]

Coś w stylu snajperki było by fajne, ale widzę że to jednak nie są tanie rzeczy..

Edytowane przez leto87
2 minuty temu, leto87 napisał:

Żona gra/grała w PUBG. I raz na jarmarku dobroczynnym :D

...nie psuj jej humoru, ale te pseudo wiatrówki na jarmarkach mają specjalnie powykrzywiane lufy, kiedyś byłem z dziewczyną na takowym i po pierwszym strzale wiedziałem już ile i w którą stronę znosi, przy drugim podejściu właściciel przybytku z zaciśniętymi zębami musiał wyskoczyć z misiaka... od tamtej pory omijam takie budki, nie chcę ich puścić z torbami.:menda:

W takim razie, (jeśli to kompletny 4fun) kup coś tańszego (jakościowo to będzie przepaść do tego weihrauch'a) ale dopiero jak się zaszczepicie to zainwestujecie w poważniejszy sprzęt. W gazowcach nie latam niestety więc nie podpowiem uczciwie co tam warte jest swojej ceny.

• Lubię to 1
  • Popieram 1

Kiedyś kleiłem modele czołgów, samolotów i okrętów z II wś, teraz raczej brak czasu na takie zabawy. Myślę że takie klocki by się super sprawdziły jako relaks po pracy, a i na półce spoko wystrój. Wezmę sobie Tigera na początek i zobaczę czy się wkręce ;)

Dokładnie. To świetna alternatywa pomiędzy bardzo dokładnymi modelami do sklejania a zabawkami. Sporo detali, ciekawe figurki i bawialne elementy.

Poleciłbym Ci

Cobi 2538 Historical Collection Wwii Pzkpfw Vi Tiger Ausf. E 800El. - ceny  i opinie - Ceneo.pl

albo

Klocki Cobi PANZERKAMPFWAGEN VI AUSF.B KONIGSTIGER 9922185762 - Allegro.pl

Sam na pewno w przyszłości zacznę od tego pierwszego.

• Lubię to 5
  • Dzięki 1
  • Popieram 1