Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

W dniu 11.12.2020 o 22:32, tomo27 napisał:

Zapłaciłem 65zł z Ali, jedyny minus jak na razie to brak ładowania z USB C oraz odrobinę za dużo basu. 

Ty dziadu Ty! Czekam aż cena wejdzie na 17,5$ i biere do testu :)

15 godzin temu, AudiAWX napisał:

No i brak napędu, dla mnie strzał w kolano.

Game Pass i 7 latek ma w co grać przez rok.

16 godzin temu, AudiAWX napisał:

Niezłe zdzierstwo, drugi pad trzeba oddzielnie, akumulatory oddzielnie,

Żadna konsola nie ma dwóch padów, baterie są w zestawie z padem - Twój wybór, że chciałeś akumulatory. 

Nie wspomniałeś, że nie dają w zestawie z konsolą za tysiaka TV, musiałeś mieć swój - to dopiero zdzierstwo. 

• Lubię to 1
  • Haha 1
29 minut temu, dodo napisał:

G915 TKL

@Dodo ty siedzisz w klawiaturach mógłbyśpolecić jakąś dobrą membranę co i do gier podejdzie i do pisania bo mam sidewinderx4 i ta długa spacja mnie wykańcza
(numeryczna must have, jakieś podstawowe multimedia mile widziane)

3 godziny temu, drVanSteiner napisał:

Drugie podejście do pralki Electrolux :]

Jak chcesz dobrego Elektroluxsa to trzeba go kupić z napisem AEG. Nie mam z nim żadnych problemów, ale od 3500zł w górę...
AEG to Elektrolux na rynek niemiecki.
Tak jak kiedyś Blaupunkt to Sony na rynek niemiecki, oni zawsze stawiają warunki że ma być super i pod niemiecką marka, bo Niemiec na kupować swoje i tyle.

//e

Nie cytuj całych postów/grafik

Edytowane przez dodo
3 godziny temu, Fiszek napisał:

@Dodo ty siedzisz w klawiaturach mógłbyśpolecić jakąś dobrą membranę

Na membranach nie znam się zbyt dobrze. Nie wiem czy jest w ogóle różnica na samych przyciskach między jedna a drugą. 

Sorry ale nie pomogę. 

Jak chcesz dobrego Elektroluxsa to trzeba go kupić z napisem AEG. Nie mam z nim żadnych problemów, ale od 3500zł w górę...
AEG to Elektrolux na rynek niemiecki.

Dobrze to ująłeś w pierwszym zdaniu. AEG to Electrolux z napisem AEG. Dosłownie. Wnętrze odpowienich modeli jest takie samo, używają tych samych części. Różnica jest tylko wizualna.
5 godzin temu, dodo napisał:

Na membranach nie znam się zbyt dobrze. Nie wiem czy jest w ogóle różnica na samych przyciskach między jedna a drugą. 

Sorry ale nie pomogę. 

Z ciekawości zdradzisz dlaczego zmiana z customa na logitecha? Myślałem, że jak już ktoś złoży to nie wraca do gotowców

//e

Możemy przenieść tą rozmowę na PW aby nie zaśmiecać tematu. 

Edytowane przez dodo
14 godzin temu, AudiAWX napisał:

Tak jak kiedyś Blaupunkt to Sony na rynek niemiecki, oni zawsze stawiają warunki że ma być super i pod niemiecką marka, bo Niemiec na kupować swoje i tyle.

To nie te czasy...

13 godzin temu, AudiAWX napisał:

Jak to żadna nie ma dwóch padów?

Żadna. Tu masz dodatkowego pada, z nowej serii w dodatku, tak jakbyś dokupił go sobie na wolnym rynku. A, że zrobili z tego bundle'a to...

• Lubię to 1