Player1 1183 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Szybko folie trzeba było ściągać żeby stara cen nie widziała Skądś to znam... ja sprzęt wymieniam w konspiracji, na szczęści małża nie siedzi w komputerach, więc nie zauważa takiego szczegółu jak wymiana mobo+cpu+ram... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2739 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Szybko folie trzeba było ściągać żeby stara cen nie widziała.]Wystarczy powiedzieć ze na promocji kupiłeś Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4589 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 , więc nie zauważa takiego szczegółu jak wymiana mobo+cpu+ram... Rozumiem, że buda siedzi ta sama od kilkunastu lat? ... ja też siedzę na m40, ale już na wrzesień zapowiedziałem zmiany, składam również PC do swojej Kobity to może gniew bogów mnie ominie. Gorzej jak będę miał ładniejszą budę niż Ona... nosz już słyszę w myślach "ejjjjj ja też chce taką!" wiec nie mogę przesadzić z budżetem na budę, bo może trzeba będzie 2x liczyć. Wystarczy powiedzieć ze na promocji kupiłeś no Ty chyba nie doceniasz jednak kobiecej inteligencji - zacznie węszyć - po co?. lepiej pozbyć się dowodów zawczasu. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Skądś to znam... ja sprzęt wymieniam w konspiracji, na szczęści małża nie siedzi w komputerach, więc nie zauważa takiego szczegółu jak wymiana mobo+cpu+ram... Dokładnie, teraz powiedziałem ze zamieniłem Switcha Lite na tego bez żadnej dopłaty a wcześniej mówiłem ze zamieniłem rx 580 na RTX 2060 i jeszcze zarobiłem, mniej wie lepiej śpi 5 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4589 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 mniej wie lepiej śpi no i to jest dbanie o kobietę .... a nie będzie Ją kłopotał niepotrzebnymi rzeczami. Mój nowy Dragonfly to też jest tylko przejściówka USB. A tak na powagę to, aż tak źle to ja nie mam jak coś chce to kupuje (sam potrafię się powstrzymać przed nadmiernym i nieuzasadnionym wywalaniem kasy), czasem tylko jakieś takie krzywawe spojrzenie rzuci, ale szybko jej przechodzi jak sobie przypomni kto ile zarabia. szach-mat. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2739 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 no Ty chyba nie doceniasz jednak kobiecej inteligencji - zacznie węszyć - po co?. lepiej pozbyć się dowodów zawczasu. trzeba mieć wyrozumiała kobietę. Moja nie robi mi jakoś wyrzutów z moich zakupów a jak już wiem że przegiąłem to lekka ściema ze kupione na promocji. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Rozumiem, że buda siedzi ta sama od kilkunastu lat? Dokładnie tak stary dobry CM690, który pamięta jeszcze czasy Athlona x2, dla niej to taka czarna skrzynka pod biurkiem z czymś tam w środku... a wcześniej mówiłem ze zamieniłem rx 580 na RTX 2060 i jeszcze zarobiłem, mniej wie lepiej śpi O widzisz, mnie to nie przyszło do głowy, to nie jest głupie! Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty drVanSteiner 12591 Napisano 9 Czerwca 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Dotarło 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty worm 17825 Napisano 9 Czerwca 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Po 40 dniach wreszcie dotarł. Urząd Celny doliczył podatek niestety 580zł. W sumie wyszedł 3100zł. Ale warto było Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Lord_Krecitsqa 9 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty QubaKpl 1842 Napisano 9 Czerwca 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Xiaomi Mi Note 10 lite Edytowane 9 Czerwca 2020 przez QubaKpl 17 Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Kumplowi zamówiłem w styczniu taką wersję: HP Pavilion Gaming R5-3550H/8GB/512/Win10 1650 144Hz i po 6 miesiącach odpadają mu 2 klawisze, więc średnio zadowolony jest ;/ Gram co kilka dni jak czas pozwoli. Generalnie bede używał do pracy. No i jest gwarancja , cenowo wyszło dobrze bo jakies 2400 po odliczeniu vatu Co do scinek to zauważyłem tylko, że na baterii obcina do 30 fps w grach, na zasilaczu i tak synchronizacja pionowa. Na razie grałem w NFS Shift, mam dużo tytułów do nadrobienia a przy starych grach sie mocno nie narobi. Czekam tylko na remake Mafii 1 Ustawiłem sztywno gtxa do wybranych gier, reszta idzie na radeonie Edytowane 9 Czerwca 2020 przez JohnyRambo Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 W sumie wyszedł 3100zł.Ale warto byłoTak średnio bym powiedział. Cytuj Link to post Share on other sites
Presidente 177 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 @up Dokładnie Nawet w x-komie jest za 3 000 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 No co zrobić. Jak już zapłaciłem to już cło też musiałem zapłacić. Nie kupię więcej nic z Chin. Ponoć Urzędy Celne sprawdzają każda jedną paczkę i przestało się to opłacać. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Z Chin jak Chin, ale wysyłki z EU można brać spokojnie. Tydzień temu na banggood kupiłem Redmi Note 8 za 620zł, z chin 40zł taniej ale bez sensu brać i czekać miesiąc i jeszcze na VAT się naciąć, z Hiszpanii przyszło bez vatu i w niecały tydzień 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2739 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) No co zrobić. Jak już zapłaciłem to już cło też musiałem zapłacić. Nie kupię więcej nic z Chin. Ponoć Urzędy Celne sprawdzają każda jedną paczkę i przestało się to opłacać. Kupiłeś w złym miejscu i te. Z Gearbest idzie przez NL i bez żadnych dodatkowych opłat. Podobnie z banggood i innych podobnych sklepów Edytowane 9 Czerwca 2020 przez raiders Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 @up - skąd te informacje? Jakiś czas temu kupiłem w banggood klawiaturę i niestety policzyli cło. Nie każdego to spotka, ale trochę się za to wzięli... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Czasem naliczają, zależy jak się trafi, zależy co zamawiasz i ile. Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 A z mojego doświadczenia wychodzi, że jeśli przesyłka jest obsługiwana od początku do końca przez jednego spedytora, to jest cło + Vat, jeśli leci do, np. Holandii lub Niemiec i tam jest przeadresowywana / wysyłane ponownie, innym transportem, to nie ma opłat. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BlackCoffe 14056 Napisano 9 Czerwca 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Jako, że jak wracam późno z pracy nie zawsze mam siłę siedzieć przy biurku a laptopy nie lubią kocyka to kupiłam sobie tablet 17 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2739 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Dzisiaj zapomoga była to kupiłem dzieciakom gierki na ps4 PROOO W fifke to i ja pogram z synem. Kusi mnie jeszcze Days Gone... Edytowane 9 Czerwca 2020 przez raiders 6 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14056 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Na pewno te gry będą dla dzieci? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2739 Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Days Gone nie to juz dla mnie .. ale najpierw opłaty ,OC , przegląd i jeszcze kilka innych wydatków .. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty chester43 2451 Napisano 9 Czerwca 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 16 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts