Popularne posty katystopej 838 Napisano 4 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Kupiłby starą skodę to by pisali czemu takie stare auto, kupił nowe też pretensje 3 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 W mojej opinii, powiedzenie komuś, żeby kwestię dla pewności zweryfikował, raczej będzie dobrą radą aniżeli aktem bólu du*y, ale z tego co widzę, to chyba mi się wydawało 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 No też tak myślę, ale jak już piąta osoba z rzędu chce być uprzejma i przekazać, że warto zweryfikować, to chyba można zacząć podejrzewać u niektórych podwyższony poziom sodu w organizmie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Fikuzi 2439 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Ja z kolei gratuluję nabytku i oby Ci służył możliwie jak najdłużej bez awarii Jak odbierzesz to koniecznie wrzuć jakieś fotki ! 6 Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Wstępnie zamówiona, pierwsza i całkowicie nowa furka :-) Oby służyło długo i bezawaryjnie!!! Cytuj Link to post Share on other sites
phx1990 151 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 @Krzysztof Przy odbiorze auta, dobrze byloby miec przy sobie jakiegos szpeca / rzeczoznawce. Tez slyszalem o roznych walkach z nowymi autami, troche szpachli, lakieru, oberwany zderzak, roznie bywa. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Patrząc na powyższe wypowiedzi już wiem, że zakup nowego samochodu z salonu, który był dla mnie produkowany, był błędem, a fakt, że nie trafiłem na składaka po czołówce, tylko na świeże auto z fabryczną folią na czym tylko się da, to wyjątek potwierdzający regułę. Poszukiwania nowej fury obecnie tylko na OLX 8 Cytuj Link to post Share on other sites
TheQbikAn 1 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Ostatnio kupiłem model plastikowy do sklejania xD Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 W nowych autach chodzi o to, że auta są ustawione zderzak w zderzak do transportu. Coś tam się może obić, to tylko transport na powietrzu. Więc później w salonie może iść jakaś polerka czy zaprawka. Nie dotyczy to wszystkich aut. Kolega pracuje w salonie marki premium i to od niego wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) No i zaś zaczyna się konwersacja w stylu "Malarzem nie jesteś, to nie możesz powiedzieć, że ten obraz jest brzydki." Sam też jakiejś mega wiedzy o pojazdach nie mam, ale Tata pracuje jako mechanik i już nie raz na własne oczy takie przypadki widziałem, więc mówię jak jest. Ale nie, lepiej nic nie pisać, bo zaraz zbierze się armia bęczmarka z zarzutami o (tak jak w tym przypadku) ból du*y. Niech idzie, odbierze, a w razie gdyby jednak (czego oczywiście nie życzę) się okazało, że coś było nie tak, to się obudzi z ręką w nocniku. Edytowane 4 Lutego 2018 przez buhert Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) O kurde, tyle szumu o zwykłą Skodę Jeszcze jakby to było jakieś dobre auto to można by było chwalić zakup, ale w tym wypadku wypadałoby to przemilczeć Dajcie spokój, koniec off-topu bo aż żal to czytać. Edytowane 4 Lutego 2018 przez Andrew 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Wstępnie zamówiona, pierwsza i całkowicie nowa furka :-) Graty Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty szary_turbo 3473 Napisano 4 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 @Andrew Zakupiłem: http://www.kmdelikatesy.pl/files/imagecache/product_full/zdjecia_produktow/10010030_0.jpg 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ALF 28963 Napisano 4 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Pomijając 3d, które lubie i zawsze mi się podobało ciekaw jestem ogólnie tej wersji zremasterowanej w 2017 roku. Na yt porównania z kopią bodaj z 2003 roku robią duże wrażenie. Detale obrazu, kolory i dźwięk. Za 10 dni sprawdzę u siebie 19 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysztof 1392 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Raczej nie pojadę po odbiór z rzeczoznawcą/miernikiem lakieru/vagiem/vcds'em/czyinnymtakim. Najbardziej cieszę się z full LED z przodu i dość zwinnego silnika(tak wiem, że to psujące się TSI, które jest juz na pasku i się nie psuje :-)). Panowie więcej luzu, auto jak auto. Kupiłem takie na jakie mnie stać. Przyjedzie koło maja-czerwca to się pochwalę z placu:-) W tym tygodniu "jak system przemieli" dostanę dokładny tydzień, w którym mogę się go spodziewać. Oczywiście najpierw i tak są oględziny, ale to dla mnie raczej formalność. 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty mgcflv 4226 Napisano 4 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Za taką cenę to grzech było nie kupić. 13 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty chester43 2451 Napisano 4 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 http://www.ezebra.pl/pol_pl_CALIFORNIA-SCENTS-ZAPACH-NOWE-AUTO-NEWPORT-NEW-CAR-46728_1.jpg http://www.ezebra.pl/pol_pl_CALIFORNIA-SCENTS-ZAPACH-HAWAJSKI-OGROD-HAWAIIAN-46720_1.jpg 11 Cytuj Link to post Share on other sites
szymongora 2 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Pakiet dwóch części Johna Wicka na DVD. Dopiero teraz (mając porównanie z Netflixem i Blu-ray) człowiek dostrzega jak słaba jest jakość DVD. Ale same filmy jak najbardziej polecam! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty drVanSteiner 12591 Napisano 5 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Na urodziny dla Syna. Posiadanie Syna to super sprawa, zawsze można pod pretekstem prezentu przemycić zabawkę dla siebie. 24 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 " Gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie" odnośnie dyskusji o nowej Skodzie. Ja też gratuluję. Ostatni zakup to wykupienie - założenie konta na bik.pl i potwierdzenie tożsamości przez przelew internetowy, nie wiem czy to się kwalifikuje czy nie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 5 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 http://www.gameragon.pl/galerie/s/steelseries-siberia-800_135534.jpg 26 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty katystopej 838 Napisano 5 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Luuuksooon ! Ho no tu Edytowane 5 Lutego 2018 przez katystopej 16 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty sid vicious 16131 Napisano 5 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Zostawcie Nowaja. On po prostu przygotowuje sprzęt do nowego hobby... http://www.szubin24.pl/photos/p_29561_1.jpg 19 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty vuodi 1382 Napisano 6 Lutego 2018 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Może nie kupiłem ale przygarnąłem malego czworonożnego przyjaciela Za to musiałem kupić mu szczepienia i trochę zabawek Wzięty z domu tymczasowego jako 3msc szczeniak ale nie wiedziałem, że tak szybko będzie się uczył i tak łatwo Mądra psina można powiedzieć 39 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts