Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

W związku z beznadziejnym parkowaniem w naszej okolicy, razem z kolegą na spółe kupilismy 4 zestawy po 50 naklejek karnych ku*****w

Właściwie wstawiając tu swój zakup pokazujesz jakim chamem jesteś ;) W przypadku przyłapania możesz być pewny że następny zakup to będą implanty u dentysty ;)

Edytowane przez Ragnar Lothbrok
  • Popieram 3

Ostatnio kutaska wlepiłem na przednią szybę burakowi, który zastawił autem wjazd na parking pod moim blokiem... a i tak miał szczęście bo Panowie "od śmieci" wysypują na takich ciuli kubeł syfu. Ręce opadają  :sciana:.  Szarik zawsze ma pod ręką w aucie kilka takich sympatycznych nalepek :D.

• Popieram 9

Ragnar - rozumiem częściowo twoje oburzenie ale masz jakiś inny mniej "chamski" sposób na zwrócenie uwagi takiemu kierowcy,który myśląc tylko o sobie zachowuje się jak cham ? Myślę,że jest to dużo mniej bolesny i chamski sposób niż np.kamień....

• Popieram 2

Właściwie wstawiając tu swój zakup pokazujesz jakim chamem jesteś ;) W przypadku przyłapania możesz być pewny że następny zakup to będą implanty u dentysty ;)

Chamem???

Kilkanaście razy musieliśmy z wózkiem przechodzić przez ruchliwą jezdnię, bo taki "gentleman" szos stanął na chodniku prostopadle do niego...

Implanty???

Nosi jeden taki (a raczej szczenę na coregę, bo go nie stać raczej) co kradł lusterka na swoim ( i moim) osiedlu, poza tym łapa złamana w nadgarstku (podobno boli :/ ).

Na takiego króla szos też się coś znajdzie...

Ja wystarczy że widziałem jak 60 letni kolega z pracy po wylewie musiał wsiadać prawymi drzwiami , kobieta z dzieckiem w nosidełku nie mogła wsadzić dziecka do auta , i to jak mnie baran dwa razy zablokował i moja mała nie mogła wsiąść do auta.

Do tego komiczna sytuacja spod bloku szwagra że gdyby nie 5 młodych co przepchnęło auto na biegu to musiałbym tam chyba kiblować...

Od tego są służby, powinni odholować samochód i po sprawie, a naklejki to tylko "zabawka" gimnazjalistów którzy wlepiają wszędzie gdzie się da, nawet na parkingu pod marketem potrafi zgraja dzieciaków ponaklejać każdemu na masce takiego "ku***a".

Edytowane przez Ragnar Lothbrok
  • Popieram 2

Co jak co, ale Czesio trochę racji ma. Mi ostatnio jakiś matoł przykleił taką naklejkę jak stałem pod blokiem na normalnym miejscu parkingowym. Dobrze, że jakaś słaba była to zerwałem jednym pociągnięciem, ale widać gówniarzerie to bawi...

• Popieram 2
Co jak co, ale Czesio trochę racji ma. Mi ostatnio jakiś matoł przykleił taką naklejkę jak stałem pod blokiem na normalnym miejscu parkingowym.

Nie po to są naklejki, idioci są po obydwu stronach barykady.

dopiero zaczynam "zabawę" z whiskey, więc proszę o wyrozumiałość ;)

Jestem w stanie wybaczyć. ;)

Kończę OT

dziś pod okoliczność zmiany na GPU:

http://www.arcticsilver.com/images_v2/as5/as5_pg1.jpg

• Popieram 3

Kilka produktów do spróbowania

http://www.gannett-cdn.com/-mm-/1e4eb3f56c51638a351eec217eb0970ea60fd7bf/c=315-0-5132-3620&r=x383&c=540x380/local/-/media/Indianapolis/Indianapolis/2014/03/14//1394807244000-Choc-Chip-w-Chips-17-1-.jpg

http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFg5MjE=/z/o1sAAOSwQiRUoy75/$_57.JPG

http://cdn.nexternal.com/vegane/images/HH_ChiaCheezeXL.jpg

Wczoraj zakupiłem 400 akcji firmy ipo box po $20. W ciągu 20 minut akcje poszybowały do $24. Niezwłocznie sprzedałem zasilając konto o $1600.  Świetne prognozy są na przyszły tydzień. Upatrzyłem kilka firm i liczę na kolejny zarobek ;)

Edytowane przez okar19
  • Popieram 7