jozek23 3072 Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października 4 godziny temu, leto87 napisał: Na ile metrów ogrodzenia wystarczy? Na 34 metry powinno starczyć . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 6 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Października Wysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 8 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1002 Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Gryphus 4426 Napisano 7 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 7 Października 11 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1002 Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października Kiedyś za tyle całego kompa się składało :-D 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
GAMER G1 137 Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października @kazadan666 z czystej ciekawości, to do firmy takie zakupy robisz? Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października 20 minut temu, ODIN85 napisał: Kiedyś za tyle całego kompa się składało :-D I komu to przeszkadzało : ( Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Switch pod TV bo się ciasno zrobiłoWysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2568 Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Klawiatura dla juniora bo poprzednia już zaczęła sama pisać. Wysłane z mojego RMX3393 przy użyciu Tapatalka 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Mnie zawsze na amazonie niepokoi "wyślemy przedmioty w miarę dostępności". Raz czekałem jak na dostawę z Chin. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2568 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października To może faktycznie leciała z Chin, trzeba patrzeć kto sprzedaje i kto wysyła. Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1362 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Buty na zimę. Fajne były meindl ale 1200 to już gruba kasa za buta trekkingi-salewa-ms-mtn-trainer-mid-gtx-gore-tex-63458-8669-dark-denim-black-0000302278220 (1).webp 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
piwniczak5000 6 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października paro.avif Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2568 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 16 godzin temu, anemus napisał: Mnie zawsze na amazonie niepokoi "wyślemy przedmioty w miarę dostępności". Raz czekałem jak na dostawę z Chin. Dzisiaj wysłali to nie będę musiał tydzień czekać. Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1002 Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października Kwestia skąd wysłali. Polski, Niemiec czy Włoch? Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty kazadan666 2571 Napisano 10 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Października 8 3 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2729 Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października W dniu 9.10.2024 o 02:00, anemus napisał: Mnie zawsze na amazonie niepokoi "wyślemy przedmioty w miarę dostępności". Raz czekałem jak na dostawę z Chin. Mnie to przeraża ta platforma .... odbieram ją jako jedne wielki bałagan gzie nic nie ma swojego potwierdzenia w rzeczywistości . Takie sprawy jak opis przedmiotu od zupełnie czegoś innego to chyba standard u nich , Jak wysyłka niekompletnego zamówienia lub zupełnie czegoś innego niż się zamawiało też nie jest rzadkością . Nie raz miałem ze zakup na amazon.pl ,opis wysyłka z PL ,A paczka przychodzi z FR czy tam z UK .....oO . Wczoraj była promka za dzbanek brita + 3 filtry ,dobra cena ...ale ten opis ... WYSYŁKA ZA 3-7 miesięcy oO ,qwa serio czy ktoś jaja sobie robi tam ? Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października Ja tam z Amazonem nie mialem zadnych problemow. Magazyny maja rozne ale z grubsza czas wysylki sie zgadza. Nigdy dluzej niz 4 dni nie czekalem, nawet jak bylo zza granicy. Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października 16 godzin temu, raiders napisał: Mnie to przeraża ta platforma .... odbieram ją jako jedne wielki bałagan gzie nic nie ma swojego potwierdzenia w rzeczywistości . Takie sprawy jak opis przedmiotu od zupełnie czegoś innego to chyba standard u nich , Jak wysyłka niekompletnego zamówienia lub zupełnie czegoś innego niż się zamawiało też nie jest rzadkością . Nie raz miałem ze zakup na amazon.pl ,opis wysyłka z PL ,A paczka przychodzi z FR czy tam z UK .....oO . Wczoraj była promka za dzbanek brita + 3 filtry ,dobra cena ...ale ten opis ... WYSYŁKA ZA 3-7 miesięcy oO ,qwa serio czy ktoś jaja sobie robi tam ? Wczoraj oglądałem w necie rozsuwane stoły. Na dostarczenie tego, który najbardziej mi się spodobał, musiałbym zaczekać 93 dni robocze. A nie był to stół o jakchś nietypowych wymiarach. Przed rozłożeniem, miał 130 cm. Nie pamiętam, ile po. Nie zmnieniałbym nawet koloru blatu ani nóg. Także nie musieliby robić go od podstaw. Zresztą w Agata Meble, na kanapę w wybranym przez nas kolorze, czekaliśmy nieco ponad miesiąc. A tu chyba z pół roku (nie chce mi się liczyć xD) Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty leto87 2271 Napisano 11 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 11 Października Takiego, dla żony, i 5 lat dodatkowej gwarancji. 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2571 Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października Kapsułkowy ekspres za 1300 ja myślałem, że takie to maks 300 pln kosztują. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
1234567890 287 Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października PS5 Pro, za 3499 i naped za 188 dolarów, 768 zł. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty coco01 14016 Napisano 11 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 11 Października Multitool Fein Multimaster AMM 300 Plus i oryginalna bateria do OnePlus Nord 2 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Johny3 3215 Napisano 11 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 11 Października Dziadek GTX1080 na emeryturę idzie: 19 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty MiK 13222 Napisano 12 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Października PS5 Pro killer. 14 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts