Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

W dniu 9.10.2024 o 02:00, anemus napisał:

Mnie zawsze na amazonie niepokoi "wyślemy przedmioty w miarę dostępności". Raz czekałem jak na dostawę z Chin.

Mnie to przeraża ta  platforma .... odbieram ją jako jedne wielki bałagan gzie nic nie ma swojego potwierdzenia w rzeczywistości  .

Takie sprawy jak opis przedmiotu  od zupełnie czegoś innego  to chyba standard   u nich , Jak  wysyłka  niekompletnego  zamówienia lub zupełnie czegoś innego niż się zamawiało też nie jest rzadkością  .

Nie  raz miałem ze  zakup na amazon.pl  ,opis wysyłka z PL   ,A paczka przychodzi z FR  czy tam  z UK .....oO .

Wczoraj  była promka za dzbanek brita + 3 filtry  ,dobra cena ...ale ten opis ... WYSYŁKA ZA 3-7 miesięcy oO ,qwa serio   czy ktoś jaja sobie robi tam  ?

16 godzin temu, raiders napisał:

Mnie to przeraża ta  platforma .... odbieram ją jako jedne wielki bałagan gzie nic nie ma swojego potwierdzenia w rzeczywistości  .

Takie sprawy jak opis przedmiotu  od zupełnie czegoś innego  to chyba standard   u nich , Jak  wysyłka  niekompletnego  zamówienia lub zupełnie czegoś innego niż się zamawiało też nie jest rzadkością  .

Nie  raz miałem ze  zakup na amazon.pl  ,opis wysyłka z PL   ,A paczka przychodzi z FR  czy tam  z UK .....oO .

Wczoraj  była promka za dzbanek brita + 3 filtry  ,dobra cena ...ale ten opis ... WYSYŁKA ZA 3-7 miesięcy oO ,qwa serio   czy ktoś jaja sobie robi tam  ?

Wczoraj oglądałem w necie rozsuwane stoły. Na dostarczenie tego, który najbardziej mi się spodobał, musiałbym zaczekać 93 dni robocze. A nie był to stół o jakchś nietypowych wymiarach. Przed rozłożeniem, miał 130 cm. Nie pamiętam, ile po. Nie zmnieniałbym nawet koloru blatu ani nóg. Także nie musieliby robić go od podstaw. Zresztą w Agata Meble, na kanapę w wybranym przez nas kolorze, czekaliśmy nieco ponad miesiąc. A tu chyba z pół roku (nie chce mi się liczyć xD)