Kapitan Jawor 413 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia W dniu 31.03.2024 o 23:57, AudiAWX napisał: Kurde kupiłem coś podobnego i co wsiądę na rowera to łapy czarne... Dziś zobiliśmy sobie krótką przejażdżkę i łapki miałem czyste. Pedały zaś, w 100 procentach zdały egzamin - piny zapobiegły zjeżdżaniu nóg. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ALF 28963 Napisano 8 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Prezent 10 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2577 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ALF 28963 Napisano 9 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 9 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2577 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 5 minut temu, ALF napisał: Przyjebista okładka 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty berger6630 1391 Napisano 9 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Zmiana z RTX 2060 na RTX 4070 11 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Karister 837 Napisano 9 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2577 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 4 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Zaciskarkę do złącz kompresyjnych oraz 10 złącz. Również kompresyjnych. 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BlackCoffe 14044 Napisano 10 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Lampkę 11 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2282 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Z mojej rapoo mt 750 byłem nawet zadowolony, akumulator działał wzorowo. Jedynie scroll się zużył. Próba naprawy zakończyła się niepowodzeniem.. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, BlackCoffe napisał: Lampkę Na laptopie pracujesz? Z ciekawości pytam czy też stacjonarnego pc używasz. Swoją drogą słodka lampka. Edytowane 10 Kwietnia przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Mam tylko laptopy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Kupiłem i żałuję. Straszny gniot. Przeciwnicy manekiny, biegasz skaczesz czasem komuś przywalisz i tyle. 299zł Znudziła się po godzinie grania. 1 3 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1007 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Trzeba było abo kupić za 59zł... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia (edytowane) @up a to nie lepiej było sprawdzić to w jakimś abonamencie? E/ Odin85, no właśnie. Edytowane 10 Kwietnia przez ALF 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2577 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, leto87 napisał: Z mojej rapoo mt 750 byłem nawet zadowolony, akumulator działał wzorowo. Jedynie scroll się zużył. Próba naprawy zakończyła się niepowodzeniem.. I jak się spisuje? Myślę czy takiej nie kupić do macbooka. Edytowane 10 Kwietnia przez Gryphus Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Przesiadka po 2 latach z Pebble V3. 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zuforr 242 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2 godziny temu, Gryphus napisał: I jak się spisuje? Myślę czy takiej nie kupić do macbooka. Ja mam taką w pracy. Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolony drugi scroll wydaje się przydatny (i czasem jest) ale wiele aplikacji tego nie obsługuje. Sporo możliwości zmapowania przycisków, działa całkiem ok bez dongla w laptopie, ale wymaga wybudzenia w porównaniu do mojego prywatnego g703. Mi osobiście kształt po przyzwyczajeniu bardzo pasuje. Ale jakbym jeszcze raz brał wybrałbym MX Master 3 ze względu na ładowanie po usb-C zawsze to mniej kabli. (ale to przy założeniu, że nie ja płacę =D bo cena mało atrakcyjna) Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Zdecydowałem się, najwyżej zwrócę. Edytowane 10 Kwietnia przez Gryphus 5 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 549 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia @up świetna myszka, totalnie nie do użycia przez swoje gabaryty dla mnie, odsprzedałem po paru miesiącach męczarni, a poza tym ok ;) (to się tyczy pierwszego mx mastera, podobno te nowsze są jednak ciut ciut wygodniejsze) Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia @up zobaczę jak się będzie spisywać. Zawsze można zwrócić/sprzedać. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Miałeś może G700? Szukam czegoś co na podobną ergonomię. Na razie niczego co dobrze leży w dłoni nie znalazłem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts