coco01 14023 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Kolega problem 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Wziąłem 2, na własną odpowiedzialność xD (promo po 89,50 za szt.) i wężyk do dmuchania bez promo za 49,99. 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Mirinda 1441 Napisano 3 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Stycznia Ostatni Light Wings 140mm White na tył, przekształcenie Shadow Base 800DX na FX ukończne, przy tym ma czarne wstawki. 12 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty joker5513 2786 Napisano 3 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Stycznia Aio powiedziało papa więc należało kupic nastepcę niestety 12 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3764 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia A ja nic nie kupam, bo się bawię oculusem 3, i myślałem że będzie od tego bolał pustostan lub oczy a boli brzuch, jak spadam gdzieś. Fajna zabawka ale szybko się znudzi coś czuję. 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia (edytowane) Need for Speed: Most Wanted 2012 6.99 zł steam Edytowane 4 Stycznia przez lukasz272015 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adijedi 32 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Mirinda nie myślałeś o tym, aby wymienić gpu na biały model Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ALF 28963 Napisano 4 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Stycznia 8 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia W dniu 27.12.2023 o 19:12, Kapitan Jawor napisał: I wleciała zaciskareczka do kołków Molly Zaciskareczka działa jak mażenie. Wczoraj, zawiesiliśmy półkę, a dziś wykorzystałem kołek Molly, do zamocowania kalendarza. Mimo, że w ścianie była koszulka, śrubka kręciła się jak głupia. A teraz ani drgnie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Zaciskareczka działa jak mażenie.Jak co??? Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12592 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia To wyższy stopień marzeniae//Jak już się czepiać, to po całość Śrubka ma nakrętkę, a to co wkrecasz w kołek, drewno itp. to jest wkręt. I oczywiście śrubki i wkręty mają skrajnie różne gwinty Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Wiecie co jest najgorsze? Że sprawdzałem jak się pisze to słowo a i tak, popełniłem błąd BTW - dlaczemu nie można edytować tego co się napisało? Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12592 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Można tylko przez jakiś czas po napisaniu (ale nie wiem ile), potem już niee//po 30 min. już nie można edytować Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia W sumie kiepsko, że przez pół godziny. Czasem wchodzę sobie na forum poświęcone komunikacji miejskiej i jak się okazało - mogę edytować wpis z 27 stycznia zeszłego roku. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Znów trochę gratów, trochę zaległych, trochę aktualnych. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Apple AirPods Pro 2 6 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12592 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Myślałem, że te słuchawki są mniej awaryjne, a jak widzę to taki badziew, że od razu trzeba kupować 3 pary 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 5 minut temu, drVanSteiner napisał: Myślałem, że te słuchawki są mniej awaryjne, a jak widzę to taki badziew, że od razu trzeba kupować 3 pary To się okaże, może i tak Dwie pary na prezent a jedne dla mnie. Akurat trafiło się tak, że cena przystępna. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia 13 godzin temu, Gryphus napisał: Dwie pary na prezent a jedne dla mnie. Akurat trafiło się tak, że cena przystępna. Czyli dowolne lepsze słuchawki konkurencji +800pln 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1441 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Ja dorwałem za 169zł cmf by Nothing Buds Pro. W takiej cenie bardzo przyejmnie brzmią i ANC fajnie działa, jako że to moje pierwsze słuchawki z tą funkcją to jestem zadowolony. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Zaślepki silikonowe do XSX oraz lapka i kompa. 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Karister 843 Napisano 5 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2TB to jednak ciasno. Trzeba coś dorzucić. 16 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Z takiej okazji nie mogłem zrezygnować 7 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty robinek09 1583 Napisano 6 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Stycznia Rower na nowy sezon (z góry pisze nie mogę mieć szosy ze względów zdrowotnych) Trek FX 5 Sport już trochę pozmieniane względem fabryki 12 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts