Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Osobiście kupiłem przede wszystkim dla powiadomień, w robocie zanim wygrzebię telefon to czasem chwila schodzi, a jak trzeba co chwilę wyciągać to coś trafia człowieka. Zegarki nosiłem okazyjnie bo było mi ich szkoda, z drugiej strony nie miałem typowo na co dzień zegarka, akurat była promka na Aliexpress z wysyłką z PL to przechwyciłem jeden egzemplarz ;) Oby sie spisywał. No i specjalnie wziąłem mniejszy (42mm) bo jest cieńszy i nie będzie mam nadzieję przeszkadzał zbytnio. Minus taki, że koperta z aluminium, szybko się zniszczy.

1 godzinę temu, coco01 napisał:

kupiłem przede wszystkim dla powiadomień, w robocie zanim wygrzebię telefon to czasem chwila schodzi, a jak trzeba co chwilę wyciągać to coś trafia człowieka.

Daj znać jak się będzie spisywał , ja do tego celu kupiłem Mi Band5  ..ale zmienił bym na jakiegoś smarłocza  może

3 godziny temu, Kolcobrzuch napisał:

nie kupiłem ale wygrałem w konkursie u Ziemniakaemoji4.png prawie 41 tyś. zgłoszeń a trafiło na mnie.

Stary GRATULACJE, ale wiesz co ja bym się na Twoim miejscu już teraz bał nawet po chodniku chodzić - bo pewnie wyczerpałeś limit szczęścia na bardzo długo :pajac:

• Lubię to 2
  • Haha 1
  • Popieram 2

6 godzin temu, Kolcobrzuch napisał:

Może nie kupiłem ale wygrałem w konkursie u Ziemniakaemoji4.png prawie 41 tyś. zgłoszeń a trafiło na mnie. Asus TUF Gaming 3080

W mordę to jak wygrać w totka.

Edytowane przez CrisPell
Dodanie cytatu
  • Lubię to 2
Godzinę temu, Succubus napisał:

Stary GRATULACJE, ale wiesz co ja bym się na Twoim miejscu już teraz bał nawet po chodniku chodzić - bo pewnie wyczerpałeś limit szczęścia na bardzo długo :pajac:

Dzięki! W życiu więcej niż "trójki" nie trafiłem:) Jak dostałem maila od Asus Polska to trzy razy czytałem żeby znaleźć numer do gościa, który go wysłał, żeby się upewnić że to nie ściema:) Teraz mi młody żyć nie da i muszę składać nowy zestaw bo wkładać to pod i5 6600K to trochę chyba siara. Kumpel mówi, że to prezent na Święta, które spędziłem w szpitalu z Covidem. Może ma rację:)

Edytowane przez Kolcobrzuch
  • Lubię to 2

No wstyd wstyd, aczkolwiek za cenę tej karty to mógłbyś całego kompa złożyć :D

@dodo

Akurat nie cytowałem, ale odnosiłem się do wygranego GPU.

Edytowane przez CrisPell
  • Lubię to 1
8 godzin temu, ZVS napisał:

Lenistwo straszne :P :P 

Noo po 10h roboty i rozkminy jak uratować rozjechany plik pst z outlooka to na prawdę człowiekowi się już niczego nie chce :D