Popularne posty zlamek 225 Napisano 8 Października 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Na upgrade lapka 11 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 jakieś fajne mydło Na początek białe Proraso. Potem zapewne przekonasz się do kremów - Taylor of Old Bond Street, praktycznie cała linia. Cella też jest spoko, oldschoolowe mydło... no i reszta linii Proraso. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Wento 1825 Napisano 8 Października 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Soundmagic HP151, 249zł fajna cena. Jestem zaskoczony jak fajnie brzmią na nich niskie tony. Nie jestem żadnym audiofilem, ale brzmienie mi się bardzo podoba . Tylko chyba musza się jeszcze wygrzać. 11 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Bo w tej cenie to bardzo fajne słuchawki. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Na początek białe Proraso. Potem zapewne przekonasz się do kremów - Taylor of Old Bond Street, praktycznie cała linia. Cella też jest spoko, oldschoolowe mydło... no i reszta linii Proraso. Wziąłem Proraso... tylko że krem właśnie (no i zielone). Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty drVanSteiner 12589 Napisano 8 Października 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Kupiłem już z miesiąc temu, trochę za gotówkę, trochę za paliwo. Ale jestem mega zadowolony, bo żelazko ma funkcję i-temp, która pozwala na ustawienie jednego poziomu temperatury dla wszystkiego. W efekcie moja Żona jeszcze nic nim nie przypaliła (no bo jak większość kobiet uznaje dwa poziomy: wyłączony i na maksa ), a ja i bez tego umiem obsługiwać żelazko, więc nie przypalam 1 9 Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Soundmagic HP151, 249zł fajna cena. Jestem zaskoczony jak fajnie brzmią na nich niskie tony. Nie jestem żadnym audiofilem, ale brzmienie mi się bardzo podoba . Tylko chyba musza się jeszcze wygrzać. Oby HP151 się nie łamały jak hp150 które posiadam i niestety zawiodłem się mega. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 krem właśnie (no i zielone) Zielony też jest spoko, ja sobie chwalę - mentolowy, oldschoolowy zapach.Białe jest genialne na podrażnienia, delikatną skórę, alergików i... zaczynających przygodę z goleniem (bo łagodzi).Czerwone fajnie zmiękcza zarost, a niebieskiego próbowałem za mało żeby coś konkretnego powiedzieć (poza tym, że od kolegów różni się zapachem) 2 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5521 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Sid pionteczka, przez nas populacja pedałów rośnie! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Dziś kupiłam kocyk dla pieseła 7 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Co prawda używam innej od lat ale tak tu polecacie, że wziąłem sobie na testy kilka próbek. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Same przylizy są tutaj na forum jak widzę PS. Zapomniałam się pochwalić nową myszką pracową bo w poprzedniej wylały baterie i po myszce :< 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty berger6630 1391 Napisano 8 Października 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Gerlach-y za 109 pln bo Fiskars-y się posypały 15 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 używam innej od lat ale tak tu polecacie, że wziąłem sobie na testy kilka próbek Weź jeszcze na celownik Steampunka i ciemnego Buttera od Pana Drwala. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Podziękował choć myślę, że z tego co zamówiłem raczej już sobie coś wybiorę, bo i tak z początku myślałem o 4-5, a skończyło się na 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 (edytowane) nową myszką pracową Klasyczna do bólu. Ja dziś musiałem sobie kupić pieczątkę w dowodzie rejestracyjnym. 100 w plecy Same przylizy są tutaj na forum jak widzę . Dawno temu (czyt. we wczesnych 90.) też pomagałem sobie jakimś żelem czuprynę utrzymać (ale nigdy tego nie lubiłem), ale potem zacząłem słuchać cięższej muzyki i stałem się rezerwistą, zapuściłem długie włosy i ani nie używam żadnych dziwactw, ani nie chodzę od lat do fryzjera. Żona mi podetnie jak już za połowę pleców sięgają o dobre 10 - 15cm i mam spokój na długie miesiące z włosami - aby umyć i po sprawie Wygoda, oszczędność, a i fajny fryz można zrobić - bo jest z czego, a jak się nie chce czesać, to na szybkości spiąć w koński ogon i zawsze to wygląda dobrze Edytowane 9 Października 2020 przez Succubus 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 (edytowane) A jak z łysinką? Edytowane 9 Października 2020 przez BlackCoffe Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Gerlach-y W tym stojaku to one wyglądają jakby były w doniczkę z ziemią wetknięte A ja sobie kupiłem paprykarz. Zdjęcia nie wstawię, bo już zjadłem i opakowanie wyrzuciłem do kosza. Ale dobry był!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 A jak z łysinką? Nie posiadam. Może względem młodszych lat troszeczkę zakola mi się powiększyły (o max 1cm) ale to cała moja łysinka. Z tego co mi wiadomo w ostatnich kilku pokoleniach łysych w mojej rodzinie nie było. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 . Dawno temu (czyt. we wczesnych 90.) też pomagałem sobie jakimś żelem czuprynę utrzymać (ale nigdy tego nie lubiłem), ale potem zacząłem słuchać cięższej muzyki i stałem się rezerwistą, zapuściłem długie włosy i ani nie używam żadnych dziwactw, ani nie chodzę od lat do fryzjera. Żona mi podetnie jak już za połowę pleców sięgają o dobre 10 - 15cm i mam spokój na długie miesiące z włosami - aby umyć i po sprawie Wygoda, oszczędność, a i fajny fryz można zrobić - bo jest z czego, a jak się nie chce czesać, to na szybkości spiąć w koński ogon i zawsze to wygląda dobrze Patrz jaki zbieg okoliczności, ja też w latach 90tych zaczęłem słuchać ciężkiej muzyki i zapuściłem włosy..... Tylko, że miałem wtedy 13 lat ale ciężkie granie zostało mi do dziś, jak słucham death symbolic to mam znowu tyle lat co wtedy. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 jak słucham death symbolic to mam znowu tyle lat co wtedy Stary - tak trzeba żyć 3 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 6 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Za długie włosy to ja szanuję w opór Moje mają tendencję do przetłuszczania, więc musiałbym je myć 3x dziennie, zwłaszcza w lecie. Dlatego prędzej się zrobię "na Pazdana" (albo na Roba Halforda) niż zapuszczę długie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 (edytowane) 2x stolik nocny Edytowane 10 Października 2020 przez janek20 6 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 czy ty go obiłeś welurem? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts