Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Jak przyjdzie, daj znać czy warty tej stówki.

Mam już u siebie i jak na produkt za 100zł to radzi sobie kosmicznie dobrze. Kurz/włosy zbiera fantastycznie.  

Na minus to te ściereczki to  na góra  2 sprzątania, później do wywalenia bo ciężko je doczyścić. 

Ogólnie działa to na tyle fajnie, że chyba zainwestuję w jakiegoś irobot'a roombe.

Edytowane przez Etemity

Jak przyjdzie, daj znać czy warty tej stówki.

Jak ktoś ma same panele, plus nie ma za specjalnych przeszkód( u mnie niski dywan jest dla tego urządzenia udręką- cały czas się freezuje na nim)to w sumie fajny bajer.

Tylko radzę kupować w jakimś sklepie w którym nie ma problemu z gwarancją, bo ja już miałem wymieniane ze 3 sztuki na nowe.

Na pewno nie jest to urządzenie do czyszczenia zabrudzonej podłogi. Zbiera drobny kurz i to wszystko. Szukałem w necie i trochę czytałem. Cena wprawdzie nie poraża ale możliwości również...

edit - to oczywiście dotyczy Vileda Virobi.

Edytowane przez jarrino

okar ile za tą bułę -bo proszę ciebie u mnie w mieście otworzyli amerykańską knajpę tylko te ich hamburgery w cenie 26 pln nie wyglądają tak jak ten twój.

Edytowane przez berger6630

Wreszcie mogę oglądać TV w łóżku na słuchawkach bezprzewodowo bez budzenia synka i żony

http://f00.esfr.pl/foto/9/13012163068/cca29f47604ab39b8594eaa02ca4106d/arkas-fm70,13012163068_7.jpg

Właściwie nie kupno a zamiana za  wiertarkę. Nie dość że wiertarka była chińska to jeszcze bez niczego a ja z boshem dostałem cały komplet czyli bity, ładowarka, stalowe pudełko i przystawkę kątową!!! Szkoda tylko że nie ma w tym sprzęgła ale i tak zamiana świetna.

http://f01.esfr.pl/foto/8/10741854832/c64f522c7d0a5d3d504f55f1c1dc8174/bosch-ixo-v,10741854832_7.jpg

Edytowane przez doman18
  • Popieram 4