Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Za taką cenę cudów się nie spodziewam, ma wytrzymać sierpniowy wyjazd do Grecji i tyle. Chciałem kupić Spigen'a, ale jest jedynie do P8 Lite, do P8 nie ma :/

Od siebie polecam Nillkina ;) IPAKY bardzo szybko się zdziera i widać biały plastik, a dla oka nie jest to najprzyjemniejsze. Nillkin o wiele bardziej elegancki, ale gorzej chroni niestety.

Miałem Nillkina na L9, pękły dwa rogi, ale przy upadku, więc jak najbardziej prawidłowo. Pęknąć ma etui, a nie obudowa.

Teraz szukam ciągle ideału na Aliexpress :D Bez 100% sukcesu niestety. Jednak mogłem kupić na samym początku oryginalnego Spigena :D

W mojej starej R33 pod koniec swojego żywota każdy klawisz sterczał w inną stronę i miał luz taki że niemal szło dotknąć sąsiedniego klawisza a spacja łapała tylko w jednym miejscu bo jak wcisnąłeś w innym to klawisz ani drgnął. Natomiast na plus były nadruki na klawiszach - mimo że same klawisze były tak wytarte, że można się było w nich golić, to literki i napisy pozostawały niemal nietknięte.

Żeby nie było - nie wyzwierzęcałem się nad klawiaturą, nie rzucałem nią ani nic w tym stylu ;).

HyperX CLOUD
Coś modne ostatnio ... swoją drogą chyba najlepsze "gamingowe" słuchawki - cena w miarę przystępna i rozsądna jakość, oczywiście v.02, bo v.03 jest już przesadzony cenowo. 

Klawiatura Natec Genesis R33

No no no no no! Natek ma chyba najbardziej sypiące się klawiatury jakie widziałem. W mojej klawisze zaczęły się zdzierać po 4 miesiącach, kumpla wytrzymała 2... Po moich doświadczeniach z tą firmą-krzakiem osobiście wole klawiaturę Omega z Auchan za 8 zeta ;)

• Popieram 1

No nie przesadzajcie. Tak jak pisałem wujek ma r11 od 2 lat i nic, mam myszkę natec genesis g55 od około 1,5roku i też nic, mam słuchawki od 2 kwietnia , i tak, guma to nie guma, tylko taki dziwny klej, ale za taką cenę chodzi najbardziej o dźwięk.

A no! Dajcie się nacieszyć zakupami! Sam będę mógł po jakimś czasie ocenić ,czy było warto, czy nie ;)

EDIT: Aż musiałem sprawdzić co to padawan :D Niech moc będzie z tobą, szefie :banan:

Edytowane przez kladiator

Dla siebie i dla synka.

Giry nie są moje :)

http://www.crepsource.co.uk/wp-content/uploads/2015/08/adidas-los-angeles-black-white-S42019-1.jpg

http://static1.squareshop.pl/pol_pl_Nike-Lykin-11-697_4.jpg

@Up Pozłacane końcówki. Lepsza jakość obrazu i dźwięku będzie.

Lepsze rodowane.

• Popieram 1