Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

masz racje worm niech usunie bo kolega kasę bierze a nie wysyła towaru :)

deale bezpośrednie ostatnio częsciej robię - wole z ręki do ręki ;) w obie strony.

a jakby co - allegro jest. Więc możesz mnie :)

Edytowane przez Adonim85

masz racje worm niech usunie bo kolega kasę bierze a nie wysyła towaru :)

Twoja mi nie potrzebna :) jako tako dosyć mam swojej - wystarczy jakiś czas pobyć w DE i mam spokój do końca roku (3 miesiące tam to ponad rok dla większości tu - przynajmniej u mnie tak jest, jak już tam jestem ten czas u kumpla).

Edytowane przez Adonim85

A co jaszczury na to, że zasilasz niemiecką gospodarkę tanią siłą roboczą, a nasz kraj jest pozbawiony w tym czasie niewątpliwego zaszczytu Twojej obecności? :o

nie tak tanio - 1700/1800 euro na miesiąc x3 to nie tragedia. Nie należe akurat ja do grona zarabiających tam 1000 euro, jak już jestem w DE (Bawaria). A że inni robią za tyle - nie wnikam. W branży budowlanej jest jak jest (płyty GK). Mi kumpel jak już jestem u niego tyle gwarantuje jako podstawę i zawsze tak jest.

a reptyle... widocznie mi w tym pomagają ;) tak samo jak nordycy, archonci czy plejadianie ;)

tutaj nie mam ochoty tyrać za 1800-2000 ale złotych więc jest jak jest.

pozdrawiam

kto daje moda osobom którzy nie tolerują innych poglądów na świat? dziwne...

Edytowane przez Adonim85

nie tak tanio - 1700/1800 euro na miesiąc x3 to nie tragedia. Nie należe akurat ja do grona zarabiających tam 1000 euro, jak już jestem w DE (Bawaria). A że inni robią za tyle - nie wnikam. W branży budowlanej jest jak jest (płyty GK). Mi kumpel jak już jestem u niego tyle gwarantuje jako podstawę i zawsze tak jest.

a reptyle... widocznie mi w tym pomagają ;) tak samo jak nordycy, archonci czy plejadianie ;)

tutaj nie mam ochoty tyrać za 1800-2000 ale złotych więc jest jak jest.

pozdrawiam

kto daje moda osobom którzy nie tolerują innych poglądów na świat? dziwne...

Było się uczyć... Nie musiałbyś tyrać za 1500zł. Niestety dużo polaczków chwali się ile to oni nie zarabiają na zmywaku, a w Polsce zarobili by 1500 zł. Problemem jest właśnie ten zmywak... W Polsce nie zarobisz kokosów nic nie umiejąc.

• Popieram 4