Igoruss 5141 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Czas uciec od Liska Cytuj Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Czas uciec od Liska Tu nie chodzi o to, aby zmienić webbrowera, ale aby ta funkcja działała poprawnie na wszystkich przeglądarkach. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: %U Gateway Proxy Failure A non-recoverable internal failure or configuration problem prevents this request from being completed. This may be due to limits established by the Internet Service Provider who operates this cache. Please contact them directly for more information. Your cache administrator is %w. Generated %T by %h (%s) body :lang(fa) { direction: rtl; font-size: 100%; font-family: Tahoma, Roya, sans-serif; float: right; } :lang(he) { direction: rtl; float: right; } --> ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://forum.benchmark.pl/forum/4-benchmark-i-forum/ Socket Failure System zwrócił wartość: (98) Address already in use Squid nie jest w stanie otworzyć gniazdka TCP (TCP socket), prawdopodobnie z powodu przeciążenia systemu. Proszę ponowić żądanie. Your cache administrator is security@ktr.pl. Utworzono Fri, 09 Dec 2011 11:21:52 GMT przez rev-proxy-01.kt (squid) i tak co chwilę Cytuj Link to post Share on other sites
IronFe 221 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) ok już wiem co się stało Edytowane 12 Grudnia 2011 przez IronFe Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Na Operze 11.60 ciągle mam problemy z pisaniem postów. Napisany post się nie wysyła (czasem muszę kilkanaście razy odświeżyć stronę by zaskoczyło); cytowanie selektywne można powiedzieć, że nie działa; problemy z edytowaniem. Może ktoś w końcu by ruszył d*** i to zrobił bo problemy występują od początku "nowego" forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Też macie tak, że wyświetla wam się iż post został napisany o godzinę wcześniej niż jest normalny czas, czy to u mnie się coś posr ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Zmień w ustawieniach konta strefę czasową 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wy też tak macie, że przy wejściu na http://produkt-roku.benchmark.pl/plebiscyt-2011/nominacje-czytelnikow.html musicie się ponownie zalogować? Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 @up Nie, u mnie wszystko ok. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 musicie się ponownie zalogowaćTak. Cytuj Link to post Share on other sites
Dragoslaw25 113 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Hmm... mam dosyć dziwny problem, bo od pewnego czasu (od jakiegoś tygodnia) zwróciłem uwagę na to, że gdy piszę posta nie zwiększa mi się licznik napisanych postów . Nie żeby był to dla mnie osobiście jakiś problem, ale to raczej błąd strony, który było by dobrze naprawić. Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o dział Na luzie to tam licznik postów jest wyłączony Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 TS- kiedy doczekamy się działającej prawidłowo edytki w postach jak i w SB? Może taki mały prezencik na święta/nowy rok? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dopóki nikt nie zapłaci, to wiesz... Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Właśnie, np. nie można wkleić normalnie linka bo jak się kliknie PPM to znika kursor myszki i trzeba wklejać go poprzez ctrl+v Wogóne jak się naciśnie PPM a późniel LPM to nie można nic robić, edytor jest tak jakby wtedy zablokowany. Cytuj Link to post Share on other sites
maxadrian 0 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Błąd w kodzie CSS na stronie: http://www.benchmark.pl/komparator-gpu.html Wszystkie linki na stronie dostają podkreślenie, gdzie na każdej innej podstronie portalu tego nie ma. (nawet w menu każdy odnośnik jest podkreslony) Do poprawy nastepujące pliki CSS: - css/gph/gph.css (line 107) - css/gph/benchmark3d.css (line 48) Pzdr, Adrian Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez maxadrian Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Yhy - tylko skąd wiadomo, czy tak twórca tej podstrony nie chciał mieć ? Cytuj Link to post Share on other sites
maxadrian 0 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 "Entuzjasto" - jeśli twóra uzna, że nieład i syf jest lepszy niż spójny wygląd portalu, to zignoruje mojego posta. Update: w stopce jest czarny tekst na ciemno szarym tle (w/w strona). Ewidentie arkusz styli jest skopany. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Tekst w stopce na tej podstronie był od ... a od kiedy pamiętam (zapytajcie redaktorów oni pewnie są tego bliżej) właśnie taki. Stąd postawione przeze mnie pytanie i zgodzenie się z Twoją sugestią w poprzedzającym poście. Twój tekst jest skierowany do mnie tylko i wyłącznie celem umniejszenia mojej osobie i ma wyraz negatywny w moim kierunku. Użyte tu słowo "entuzjasto" normalnie rozumiane w pozytywnym znaczeniu, nabiera złowrogich wartości w powyższej wypowiedzi. Zwykła drwina. A to już nic innego, jak brak kultury wobec innych na forum? "Entuzjasto" - jeśli twóra uzna, że nieład i syf jest lepszy niż spójny wygląd portalu, to zignoruje mojego posta. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez DANNY__79 Cytuj Link to post Share on other sites
MrAndy 14 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Proszę o poprawienie w opisie działu "Systemy Operacyjne": Redmont na Redmond, niby drobnostka ale ... Cytuj Link to post Share on other sites
Wooojciech1983 854 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja rowniez znalazlem dorbny blad na stronie. Klikajac po raz drugi w ta sama cyferke 1-5 przy wyborze artykulu w gornej czesci strony znika obrazek tego artykulu. Przegladarka Google Chrome. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Wooojciech1983 Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Na Firefoxie to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Gdy treść posta jest sporo mniejsza od sygnatury -- jak to wygląda (przykładowy user) http://www.conowego.pl/forum/uploads/DANNY/inne/tymczas/sygn_bmk.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dajcie większe avatary do 300x300. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts