BladymirPutin 0 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Nie mogę od jakiegoś czasu się zalogować na stronie( nie forum) ponadto wypełniając formularz rejestracji ( z takimi samymi danymi na które miałem założone pierwsze konto na które nie mogę się zalogować) wyskakuje info że wszystko ok(co jest dziwne,moje konto zostało usunięte?) i że wysłano link aktywacyjny.którego nie dostałem mimo iż kliknąłem aby wysłać go ponownie. Dodatkowo jest chyba jakiś problem z konkursami.na każdym nawet tych teoretycznie najnowszych wyskakuje informacja już od tygodnia że trwa analizowanie odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
tanakov 15 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 a czy po logowaniu do forum przekierowanie na stronę główną serwisu to norma? strasznie to irytuje... Jak wyłączyć na forum śledzenie danego wontku? Cytuj Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Co do drugiego pytania, to wchodzisz w wątek i w prawym górnym rogu (mniej więcej) masz przycisk "Przestań obserwować ten temat". Edytowane 26 Grudnia 2013 przez bar1004 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tanakov 15 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Co do drugiego pytania, to wchodzisz w wątek i w prawym górnym rogu (mniej więcej) masz przycisk "Przestań obserwować ten temat". Co ślepemu po oczach... A ja się tyle naszukałem A co z przekierowaniem na stronę główną serwisu po logowaniu do forum? Cytuj Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Ja mam 2 inne bledy, w serwisie zatrybi.pl (nowy poradnik). 1. Nieraz wejscie na strone glowna zatrybi.pl pokazuje liste tematow, ktora jest nieco inna od jakiejkolwiek wybranej przyciskiem (kazdym dostepnym, zaznacze - "Pytania", "najnowsze", "bez odpowiedzi" itd). W kodzie pewnie sposob sortowania domyslnie wybrany po wejsciu na strone "zatrybi.pl" jest jakis inny, niedostepny do rekonstrukcji potem, bo nie ma odpowiedniego przycisku Koderze, mam nadzieje, ze wiesz, o co mi chodzi. Wejdz sobie do serwisu i zobacz, ze jest temat "OC na AsrockExtreme...." wyswietlany na 3 miejscu od gory, odpowiedz 19 godzin temu. Klikajac dowolny przycisk sortujacy tracimy ten watek z oczu i nie da sie go odnalezc zadnym przyciskiem, co najwyzej moge jeszcze raz wejsc "od nowa" do serwisu albo skasowac w polu adresy wszystkie slashe i zostawic goly adres i odswiezyc strone. Powinien byc moim zdaniem dodany nowy przycisk sortujacy "najnowsze odpowiedzi" albo cos w tym stylu. 2. Nieraz po odpowiedzi udzielonej w dowolnym watku ta odpowiedz jest umieszczana na samej gorze, a po odswiezeniu tematu jest na swoim miejscu, czyli w ktorejstam kolejnosci. Nie moze od razu byc umieszczana wlasciwie ? Dzieki. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez jeomax.co.uk Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dlaczego jak klikam PPM nie mam opcji wklej i innych? Od dawna tak mam Jak wejdę w "więcej opcji" opcja wklej się nie pojawia. http://i.imgur.com/jQ5xuoh.png Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zmień przeglądarkę na normalną Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja miałem ten problem na FF, na Chrome wszystko śmiga Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Firefox tak ma. Ctrl+C, Ctrl+V? Cytuj Link to post Share on other sites
tanakov 15 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Mam pytanie jak nazywa się ten edytor BBCode którego używa forum? Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 CKEditor zmodyfikowany przez twórców IPBoard. Przypominam, że to jest temat dotyczący błędów z portalem benchmark, nie forum Ten znajduje się tutaj: http://forum.benchmark.pl/topic/70758-b%C5%82%C4%99dy-i-problemy-z-forum-benchmarkpl/ Cytuj Link to post Share on other sites
tanakov 15 Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Po wejściu na forum a następnie po kliknięciu poradnik zamiast przekierować na zatrybi.pl wchodzimy na http://www.benchmark.pl/poradnik.html może czas już to zmienić Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Masz rację, poprawione. Dzięki za zgłoszenie Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nie wiem czy to problem laptopa,ale jak ja próbuje wkleić cału zestaw który składa się z 8 komponentów,to wklejają się tylko pierwsze 4.A reszta się nie wyświetla.Post wygląda jak by ucięty. Cytuj Link to post Share on other sites
Endruś 0 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 A ja chciałbym dodać, że nie zmieniliście wyrazu w danym artykule o GTX TITAN. http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/encyklopedia-nvidia-geforce-titan.html, W tytule recenzja i testy piszę GeForce GTX 650 Ti Cytuj Link to post Share on other sites
gigabyte 3 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 W rankingu moblinych CPU (oraz GPU) jest błąd w specyfikacji Xperii SP (MSM8960T posiada grafikę Adreno 320) Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Kiedy w profilu na benchmark.pl pojawi się w końcu kategoria kart graficznych R (R9 270, 270x, 280, 290)? Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Czy te ciągłe Errory 500 będą tak już zawsze nawiedzać BMK? W ostatnich dniach to jest jakaś masakra, co chwila error albo problem z ładowaniem się strony 5 Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Nie można zalogować na stronie głównej benchmark.pl Ciągle wyskakuje,że Podano niepoprawne dane! 2 razy zmieniłem z powodzeniem hasło,ale nie pomaga dalej wyskakuje błąd. Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Napisz na admin@benchmark.pl opisując problem Cytuj Link to post Share on other sites
kipeer 3 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Rejestracja trwała dłużej niż 10 sekund, liczyłem na zegarku i wyszło ok. 15s. pozdrawiam 3 Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hehe, tu nas masz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wirher 112 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Panowie adminowie, błagam, zróbcie coś z trollami w komentarzach w serwisie. To już ludzkie pojęcie przechodzi, że pod każdym nowym newsem jakiś idiota pisze kompletne bzdury i wszyscy się skupiają na walce z trollem. Zwykle można było pod newsem pogadać o danej nowince, a teraz komentarze nie służą niczemu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Clunk 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nie można zalogować na stronie głównej benchmark.pl Ciągle wyskakuje,że Podano niepoprawne dane! 2 razy zmieniłem z powodzeniem hasło,ale nie pomaga dalej wyskakuje błąd. Mam ten sam problem. Po zresetowaniu hasła i próbie zalogowania się na stronie głównej benchmark.pl mam informację o niepoprawnych danych... na forum mogę za to bez problemu zalogować się używając ustawionego przez siebie wcześniej hasła. Proszę sprawdźcie to i naprawcie, bo to jest bardzo irytujące. Cytuj Link to post Share on other sites
Łukasz9365 4 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Mam problem z komentowaniem newsów na stronie benchmark.plGdy coś napiszę i wrzucę to po odświeżeniu stronki koment znika. Tak samo jak dodam plus/minus do czyjejś wypowiedzi to po odświeżeniu takowy się nie zachowuje. Raz dla testu wrzuciłem komentarz, który automatycznie powinien zebrać setki minusów (nie jestem z tego dumny ale chciałem się upewnić czy to jakiś błąd jest czy co) i nic. 0 minusów/plusów nic. Tak jakby użytkownicy w ogóle nie mogli widzieć tego komenta. Cóż to za błąd jezd? ;D Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts