Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Co Ty pierdzielisz za farmazony dzieciaku. Wyjdź z internetu, idź na dwór. Popatrz jak funkcjonują ludzie. To nie amerykański film, to życie.

Jestem ciekaw co byś pisał jakby ci zapierdzieli dość wartościową rzecz bez której nie jesteś wstanie jeździć pojazdem, aa no tak masz dwa samochody ... 

straszak

Od zawsze wpajano mi jedną zasadę - nie wyciągaj z kieszeni czegoś, czego nie masz zamiaru użyć.

utility do ciecia kabli

Chyba że masz dwie lewe ręce jak ja, ostatnio rozcięcie trytytki skończyło się mocno dziabniętym palcem. Trytytka nietknięta.

co byś pisał

Śmiem twierdzić, że nic. Poszedłby zgłosić to do odpowiednich organów.

ak będzie chciał go pod*******ić to dostanie go w żebrach w prezencie

Szkoda słów.

Też kiedyś byłem bohaterem. Potem dostałem w mordę i zrozumiałem jak to działa ;)

• Popieram 3

Co mi dadzą gadżety, jak taki pajac zakradnie się wytnie co chce i tyle po nim ... nóż się przyda chociażby do odcięcia pasów, gdyby było się w zagrożeniu i nie dałoby się ich odpiąć. 

Trzeba chyba zainwestować w monitoring, najlepsze jest to że w nocy gość musiał siedzieć pod samochodem z lampką, nie wierzę by w nocy nikt nie widział jak ktoś coś **********a od spodu samochodu, i choć trochę nie wydałoby się to podejrzane ... 

taka jest mentalność ludzi, grunt że drugiej osobie nic nie podpieprzyli, jak już tak kradł to mógł chociaż zrobić to porządnie a nie rozwalać postronne okablowanie ...

Edytowane przez Ragnar Lothbrok

No to mamy scenariusz do kolejnej części Far Cry

Far Cry 5: Czesław Adventures. Sam przeciwko złodziejom i nic nie robiącej policji. To wszystko w promocyjnej cenie 999zł*.

*kolekcjonerska edycja z kosą Czesława.

Czas zmienić lekarza lub odstawić psychotropy.

• Popieram 8