Gr4ndy 1741 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Chwilę pograłem i wygląda to bardzo dobrze, jednak samego dodatku chyba nie kupię. Wystarczy mi darmowa aktualizacja z ulepszoną grafiką i fizyką. Cytuj Link to post Share on other sites
Fikuzi 2439 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Przed zakupem The Crew + Wild run skorzystałem z triala bo wielu porzucało tę grę już po 20/30 minutach. Nie żałuję. Mając pada naprawdę nie narzekam na sterowanie. Trudno wymagać aby jakiś american muscle prowadził się z taką łatwością jak choćby Porsche.Gra wygląda ładnie. Wczoraj udało mi się zagrać dwa wyścigi frakcyjne, których czas przejazdu był w okolicach 2 godzin. Przemierzając mapę natknąłem się niejednokrotnie na bardzo przyjemne widoczki. Zauważyłem również, że w górach gdzie leży śnieg, droga jest śliska i auto leci "bokiem" bez żadnych trudności. Niby oczywiste, ale w wielu grach śnieg był tylko dekoracją. Nie ma problemu z zarabianiem kasy bo ktoś kiedyś zarzucił, że trzeba dużo farmić. Ja tego nie zauważyłem. Nie grałem jeszcze PVP, a przypuszczam, że tutaj jest najwięcej frajdy. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Gra jest zdecydowanie bardzo fajna i świetnie się przy niej bawię. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Fikuzi Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 https://www.facebook.com/UbisoftPL/posts/10154305237666370:0 Więcej chyba się dowiemy przy okazji E3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dzejC 217 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Przegoniłeś mnie Jedynka była przyjemną grą, czekam i na 2. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 heh czy jedynka była ok - nie w tamtym okresie była posucha na wyścigi dlatego wydawała się ok... Zobacz sobie tuning jaki beznadziejny i fizyka kulejąca jak kadłubek... Cytuj Link to post Share on other sites
dzejC 217 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Osobiście mi się podobała, może fizyka kulała i słaby tuning ale nie zwracałem na to uwagi. Sama jazda sprawiała mi frajdę Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 (edytowane) Jak dla mnie beta była lepsza niż pełna gra Chociaż Wild Run zrobił swoje i już było fajnie. Mimo, że gra jest pełna bugów, pazerności Ubi, modelu jazdy na mydle to nie można było jej odmówić jednego - wielkości mapy. Widoki były niesamowite, a tripy z kumplami były ciekawsze czasem niż same zawody. Mam nadzieję, że dwójkę ulepszą bo inaczej nie wróżę tej części sukcesów. Edytowane 16 Maja 2017 przez VectroV 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gr4ndy 1741 Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Dodatkowo zapisy do bety: http://thecrewgame.com/beta Zdecydowanie jestem na tak, w 1 bawiłem się świetnie pomimo całkiem słabej fizyki. Tutaj wygląda to lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts