Adixxx 33 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wszystkie gry na konsole są w 720p. Chyba nie ma żadnego poważnego tytułu w FullHD. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nie prowokuj GO Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nie prowokuj GO Ależ zrobię to z przyjemnością. Alan Wake nawet nie jest w HD, podobnie jak Halo 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A wipeout ? nie jest czasem w Full HD ? A pamiętam jak to niby god of war 3 miało w nim być, no ale nie ma co narzekać mimo wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
RoBerCiK_S 2 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Mam pytanie. Brać Xbox'a 360 Slim z Kinectem i grą Kinect Adventures, czy Xbox 360 Slim z grą Halo Reach? Wersja z Kinectem kosztuje 1587zł (Z tego co pamiętam), a wersja z Halo do 1100zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Od Ciebie zależy którą konsole wybierzesz... Według mnie, Kinect jest dobry na różnorakie imprezy. Jednak na dłuższą metę, taka zabawa staje się po prostu nudna (co nie zmienia faktu, że na początku jest sporo fun'u). Innymi słowy, robisz co tydzień dyskoteki/spotkania z kumplami? Bierz wersję z Kinectem. Jeżeli nie, pozostaje druga opcja. Cytuj Link to post Share on other sites
RoBerCiK_S 2 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Swoją drogą, to mam pytanie. Czy istnieje czarna wersja Xbox'a 360 Slim 250GB z grą Halo Reach? Gdyż wszędzie widzę ala srebrny (Chyba) kolor. A interesuje mnie czarna (Czyli taki jaki ma podstawowy Xbox 360 Slim) wersja z tą grą. Ogółem Halo Reach to ciekawa gra? Bo jak oglądam różne filmiki to coś mi się nie podoba. Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Gdyż wszędzie widzę ala srebrny (Chyba) kolor. Najprawdopodobniej jakaś edycja specjalna, stąd ten srebrny kolor. Ogółem Halo Reach to ciekawa gra? Będę szczery, za Halo nigdy nie przepadałem, i chyba nie zrozumiem fenomenu tej gry. Jeżeli zależy Ci na grach "na starcie", to polecam taki zestaw: http://www.skyprojekt.pl/xbox-360-slim-250gb-alan-wake-forza-motorsport-3.html Cytuj Link to post Share on other sites
RoBerCiK_S 2 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To witaj w klubie. Za Halo też nie przepadam i również nie rozumiem co w nim takiego ciekawego, że ludzie w to grają. A i dzięki . Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dobra teraz ja coś zapytam tylko Hearthland93 nie wypowiadaj się na to bo Ciebie już pytałem i napisałeś co wiedziałeś tzn że sie nie znasz tylko na przeróbce PSP więc słyszałem od paru osób i też czytałem że jak jest przerobiony xbxo360 ixtreme 1.4, 1.5, 1.6 i LT+ to można grać online bez obawy że dostanie się bana jeśli grasz w oryginalne gry a jak chce się grać na piratach to odłączasz neta :ciekawy: i czy ktoś słyszał o tym albo tak gra, i ile w tym prawdy Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Mało mnie interesuje co ty tam chcesz przerobić - sorry ale musiałem się odezwać. Kombinujesz i tyle. Najlepiej jakbyś zapytał o te delikatne tematy na jakimś forum coś jak PSPoland gdzie wszyscy pomogą ci jak przerobić swoje urządzenie. Przeróbke na xboxa ma tez bany czy jakoś tak: elektryk z zawodu czy coś w ten deseń. Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Jak jestes ogarniety to nikt ci nic nie zbanuje Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 pastorek -> Jeżeli masz przerobioną konsolę to dostaniesz bana. Niezależnie od tego, czy grasz na oryginałach, mimo przeróbki, czy na kopiach zapasowych. Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 I oby Ci zbanowali tego kloca. Jak się nie ma kasy na grę to się jej nie kupuje - proste. Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 I oby Ci zbanowali tego kloca. Jak się nie ma kasy na grę to się jej nie kupuje - proste. Tumanku nie zbanują Mi xboxa bo go jeszcze nie mam -u Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 pastorek -> Jeżeli masz przerobioną konsolę to dostaniesz bana. Niezależnie od tego, czy grasz na oryginałach, mimo przeróbki, czy na kopiach zapasowych. i po co klamiesz ? Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 I oby Ci zbanowali tego kloca. Jak się nie ma kasy na grę to się jej nie kupuje - proste. Tumanku nie zbanują Mi xboxa bo go jeszcze nie mam -u Widzę, że bytujemy na różnych poziomach intelektualnych więc domyślam się, że liczyłeś iż domyślę się, że nie posiadasz xboxa. Uważaj bo się możesz poplątać we własnych "postach". Kiedyś już wspominałeś o tym, że masz xboxa tumanku Cytuj Link to post Share on other sites
drumlin 5 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 tak się składa że maiłem przyjemność wymieniać laser w ps3 bo nie wszyscy znajają statystyki żywotności lasera. W każdym razie wiem ze konsole się zużywają, napędy chłodzenia a naprawa to spory wydatek bo laser kosztował mie 350 zł ale sam wymieniałem. było by super jak by producenci pozwolili samemu wyczyścić lub wymienić najczęściej zużywane elementy ale tak nie jest maja to w du**e Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 tak się składa że maiłem przyjemność wymieniać laser w ps3 bo nie wszyscy znajają statystyki żywotności lasera. W każdym razie wiem ze konsole się zużywają, napędy chłodzenia a naprawa to spory wydatek bo laser kosztował mie 350 zł ale sam wymieniałem. było by super jak by producenci pozwolili samemu wyczyścić lub wymienić najczęściej zużywane elementy ale tak nie jest maja to w du**e Wiesz jak to jest na zachodzie... coś się zepsuje to nikt się nie bawi w naprawianie. Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) Bo tam sa takie zywe pustostany umyslowe ze młotek dla nich to technologia rodem z avatara, nie mowiac o jakiejkolwiek naprawie czegokolwiek. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez DANNY_79 Nie cytujemy posta poprzedzającego powyżej. Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 pastorek -> Jeżeli masz przerobioną konsolę to dostaniesz bana. Niezależnie od tego, czy grasz na oryginałach, mimo przeróbki, czy na kopiach zapasowych. i po co klamiesz ? Taka jest prawda. Microsoftu nie obchodzi to, czy grasz na oryginałach, czy piratach, jeżeli masz przerobioną konsole. Wystarczy, że podłączy się do XBL i wcześniej czy później zaliczy bana. Cytuj Link to post Share on other sites
Bukka 16 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 W sklepie pady bezprzewodowe powyżej 100 zł , a ja kupiłem za 2 zł który miał być niesprawny. Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 i działa ? W takim razie niezły interes. Cytuj Link to post Share on other sites
Bukka 16 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Działa , wystarczyło wcisnąć guziczek na padzie żeby go Xbox "wychwycił". Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 SLIM ZŁAMANY ! "Good news as this is the day you've all been waiting for. C4eva in conjuction with Team Jungle have released the Slim version of Lite Touch Firmware. This firmware is for 9504 drives only. Big thanks to C4eva for the endless hours of dev and the TeamJungle QA team for their outstanding test run." I po co marnować kasę na te wszystkie zabezpieczenia.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts