dxh11 18 Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 PREMIERA II.II.II nie kupie jednak bo zamawiam BF 3 LE ale gra na pewno bd epicka, w końcu Oblivion też był genialny Cytuj Link to post Share on other sites
Baurus 2 Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Tak w ogóle to słyszeliście, że będzie pełna polska wersja językowa? Pronczewski, Zborowski między innymi Cenega będzie wydawcą w Polsce. Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 nigdy mi na tym nie zależało A Zborowski zawsze będzie mi się kojarzył raczej Baldurs Gate więc raczej postaram się o "inglisz werszyn" Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mam nadzieję, że gra nie będzie beznadziejnie prosta, czyli odbierz questa i pójdź tam gdzie na mapce pokaże się znaczek. To dobije wg mnie tą grę. BTW: jest specjalny dział na TEMATY OGÓLNE Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) W pewnym sensie tak będzie. Nie sądzę żeby zrezygnowali z obecnej w Oblivionie opcji szybkiej podróży i interaktywnej mapy. Co do misji - to największa bolączka gier, czyli jak to zrobić żeby to "oskryptowane" życie w komputerze nie nudziło graczy IMO pozostaje postawić na fabułę bo nawet najprostsza misja w stylu "zawieź towar do XXXX" będzie ciekawa jeżeli wplecie się to w coś większego. edit Tak przy okazji, nie wiem czy było bo tak dokładnie nie śledzę tematu: - widzę że wypuszczą również wersję kolekcjonerską - tutaj szczegóły. Niecałe 150 Euro czyli u nas przynajmniej 600 zł Edytowane 17 Października 2011 przez bchrubas Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Tak w ogóle to słyszeliście, że będzie pełna polska wersja językowa? Pronczewski, Zborowski między innymi Cenega będzie wydawcą w Polsce. Żyję nadzieją, że będzie możliwość wyboru angielskich głosów i polskich napisów. Błagam.... Cytuj Link to post Share on other sites
Ethreivis 98 Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) PIERWSZY GAMEPLAY ZE SKYRIM! UWAGA TO ALPHA! Edytowane 19 Października 2011 przez ethreivis Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 PIERWSZY GAMEPLAY ZE SKYRIM! UWAGA TO ALPHA! Kiepska grafa...widać, że hamowane przez konsole.....No ale może jakiś patch DX11 czy coś.... Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ROJO i wszystko jasne Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Szkoda, że taka droga. Zapowiada się NIESAMOWICIE. Nawet Diablo 3 mnie tak nie kręci jak ta gra. Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jeśli chodzi o action rpg to moim zdaniem numerem jeden jest Gothic I, a za nim II. Chodzi o to, że Piranha Bytes stworzyła tam świat, który wręcz porywa do ekploracji aż do finału gry. Żadne miejsce, żadna jaskinia nie jest taka sama jak poprzednia. Aż chce się (chciało się) latać i odkrywać. Oblivion niestety w tej kwestii leży. Ma świat, który nie porywa do eksploracji, a poza tym po krótkim czasie wiemy, że widzieliśmy już wszystko. Poza tym system walki w Gothic jest ciekawszy, przechodzenie od zera (dwa ciosy na krzyż i koślawe ruchy) do bochatera (zaawansowane płynnie prowadzone combosy) dawała ogromną frajdę i zachęcało do dalszej gry, zdobywania doświadczenia i "upgreadowania" bohatera co było też niezbędne by przeżyć parę sekund w niektórych lokacjach lub osiągnąć jakiś cel. Poza numerkami w tabeli było widać jak zmienia się postać. Oblivion tu znowu leży. Po tygodniu z grą nasza postać walczy identycznie jak na starcie. Poza wartościami w statystykach niewiele się zmieniła. Można się dostać wszędzie nawet na levelu 0. Co tu dużo gadać. Ludzie, którzy zrobili G1 mieli łeb na karku w kwestii grywalności. Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ostatni news jest dobry. Nie będzie level skalowania w Skyrim. http://www.pcgamer.com/2011/10/26/todd-howard-on-the-lessons-skyrim-has-learned-from-fallout-3/ Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 To będzie gra na steama? Na allegro widziałem klucze i nie wiem, czy to nie oszustwo. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jest na steam, już mam swoją kopię pre-loadowaną (pomimo tego, że kupiłem płytkę), czekam na tylko zielone światło w zasadzie jak gra wychodzi na steam to posiadanie płyty to chyba tylko dodatek kolekcjonerski, bo liczy się tylko klucz Cytuj Link to post Share on other sites
Baurus 2 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dobra zrobiłem cracka Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jest na steam, już mam swoją kopię pre-loadowaną (pomimo tego, że kupiłem płytkę), czekam na tylko zielone światło w zasadzie jak gra wychodzi na steam to posiadanie płyty to chyba tylko dodatek kolekcjonerski, bo liczy się tylko klucz Niestety, mam tutaj strasznie nędzny internet z limitami, więc chyba pozostaje płyta. Ewentualnie kupię klucz po zmianie usługodawcy. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 współczuję, ale z płyty instaluje się tak samo pod steam, trzeba tylko mieć aktywne konto Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kurcze akurat święto przypada na premierę Skyrim. trzeba będzie poczekać do soboty, żeby kupić bo na Steam pewnie wersja na PC tyle co konsolowa pudełkowa kosztuje Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 http://allegro.pl/skyrim-steam-pl-wysylamy-tes-5-the-elder-scrols-v-i1925696892.html - 114zł w sklepie pewnie pudełkowa droższa będzie a gierka waży tylko 5Gb więc zanim obrócisz do sklepu i z powrotem, to się by pobrała Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Już ktoś gra? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jak jest na steama, to dlaczego nie mogę jej znaleźć w steam sklepie? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 A no faktycznie nie ma, ja swój egzemplarz kupię po weekendzie a "nieoficjalnie" gram od wczoraj gierka wypas Cytuj Link to post Share on other sites
bullseye 73 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Powie mi ktoś czemu w pierwszym mieście Rivencoś wszyscy mnie atakują ? Miałem nadzieje że przyjemnie pogram ale bez broni i potionów to trochę słabo Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Coś nabruździłeś. Miałeś się tam spotkać z tym koleszką u kowala co razem nawialiście. Mnie nikt nie atakuje, normalnie wlazłem tam, pogadałem z ludźmi i questy dostaje. Cytuj Link to post Share on other sites
bullseye 73 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 No a ja wchodzę i jakiś łucznik mnie atakuje, i potem cała wioska Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts