adivxv 2880 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Gdyby potrzebne były jeszcze jakieś informacje z miłą chęcią dopisze będziesz mieć zamiar kupna lepszego układu dźwiękowego,jak ta integra ? Cytuj Link to post Share on other sites
iGrzes 0 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 będziesz mieć zamiar kupna lepszego układu dźwiękowego,jak ta integra ? Niet. Przynajmniej nie planuje w najbliższym czasie. Aż tak jest z tą kartą źle ? Ile około zakup nowej by wyniósł? Nigdy się w tym zakresie nie orientowałem Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Niet. Przynajmniej nie planuje w najbliższym czasie. Aż tak jest z tą kartą źle ? Ile około zakup nowej by wyniósł? Nigdy się w tym zakresie nie orientowałemNiestety słuchawki z wyższej półki wiele zyskują przy dobrym układzie audio a i te tanie z tych lepszych również dostają skrzydeł przy dobrym układzie. Więc skupił bym się najpierw na tym czego konkretnie oczekujesz i zaczął od dobrego źródła Cytuj Link to post Share on other sites
iGrzes 0 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 zaczął od dobrego źródła Jakieś przykłady? Kompletnie się na tym nie znam. Jeśli tak sprawa wygląda to pewnie będe musiał wymienić bo laptop i tak zostanie jeszcze na jakiś czas, ale na co Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 No to jak pod klapka to prodigy cube black Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
iGrzes 0 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 No to trzeba będzie zainwestować. A słuchawy do tego? Na początku dosyć mocno mnie kusiły te Ultrasone HFI780, jako że są w jakimś sklepie za 625 zł. Nie wiem czy to legitne w sumie bo cena zdaje sie dosyć niska akurat tam. Chociaż teraz jak trzeba będzie 300 zł wydać to już mi się to tak bardzo nie uśmiecha Obsłuchać też za bardzo nie mam gdzie bo obok tylko małe miasta w których za dużego wyboru nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 mocno mnie kusiły te Ultrasone HFI780, jako że są w jakimś sklepie za 625 zł to b. dobra cena i również dobre słuchawki ,grające bardzo efektownie.Typowa ciepło-jasna sygnatura z fajną sceną dźwiękowa, świetną separacją oraz dokładnym 360 stopniowym pozycjonowaniem. Do wad można zaliczyć średni komfort (można pady wymienić) ale to kwestia indywidualna. Cube Black Edition możesz śmiało kupować. Cytuj Link to post Share on other sites
iGrzes 0 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 No to postanowione. Tylko sklep "Ultimate Audio" w którym słuchawy są tak tanio ma tylko jedną opinie i troche się boje zamawiać. Słusznie? Na allegro też się niby reklamują (nie wiem czy moge tu takie linki wstawiać więc nie będę, wystarczy wpisać w sumie). Drugie z rzędu są już za ~~720 więc już troszke drożej... Tak czy siak polecony sprzęt kupie z pewnością, już sie doczekać nie moge Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Na street view to osiedle się dopiero buduje (bo chodzi o tę firme z Konina?) więc za dużo nie sprawdzisz. Reklamują się bardzo szeroko, może to po prostu gruba promocja na start salonu. Proponuję przed zakupem wykonać jeszcze telefon. Zawsze to podnosi wiarygodność. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 https://m.thomann.de/pl/ultrasone_hfi-780.htm?o=0&ref=mrl_a_0&search=1470814562 Cytuj Link to post Share on other sites
iGrzes 0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Zamówione z thomann.de 605 zł robi robote, a poczekać mogę Dzięki wielkie wszystkim za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Będą pewnie w poniedziałek lub wtorek u Ciebie. Masz 3 lata gwarancji z Thomanna, 5 lat od producenta oraz w razie czego 30 dni na zwrot. Obsługę klienta mają na wysokim poziomie. W polskich sklepach raczej takiej nie ma, a szkoda... Cytuj Link to post Share on other sites
iGrzes 0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Bank się pewnie uwinie z realizacją przelewu dopiero jutro więc raczej wtorek/środa, ale mi to nie przeszkadza. Jeszcze tylko Cube zamówić i gotowe Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Szkoda, że przesyłka 20€, no, ale można zagadać z innym chętnym i kupić 2 pary, żeby za przesyłkę nie płacić Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) W sumie zbiorowka z Thomanna bym nie pogarsza bo już mi się wszystkie kable pokonczyly i nie mam czym recablowac Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez bleck55 Cytuj Link to post Share on other sites
iGrzes 0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Ahhh, przelew już poszedł w sumie nie pomyślałem o tym.. Głupi ja Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jak to mówią co nagle to po diable Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mają dobre ceny na słuchawki Ultrasone Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 DT-150 mnie kuszą ale już mam za dużo tego samelcu na biurku Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 5 lat od producenta oraz w razie czego 30 dni na zwrot. nie jestem pewny ,czy takie słuchawki trzeba zarejestrować na stronie producenta w przeciągu 30 dni od zakupu.Ja to zrobiłem za późno, więc takowa mi uciekła możliwość. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) http://www.audiotechpro.pl/przedluzenie-gwarancji-ultrasone-5-lat.html Jest tak, jak mówisz. Tylko nie wiem, jak to wygląda na Thomannie Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
helfi 82 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Dotarły moje Somic V2 (2tyg. Gearbest). Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Bardziej kompaktowe i wygodniejsze od TS-671. Z osądem czy grają lepiej zaczekam. Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Kusicie tymi Somicami...co w nich jest takiego niesamowitego? Nie wiem czy brać je już teraz czy czekać na wysyp w forumowych komisach ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) @FeX zrobił Hype a po za tym dobrze grają jak za ta cene A propos zakupów z Chin http://m.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html?wid=21 Hiperx cloud core za 42$ Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez bleck55 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Hype to powstał na Head-Fi, gdzie wiara porównywała je klasowo do DT990Pro. Osobiście też je do nich bezpośrednio porównałem i w sumie jedne i drugie grały dla mnie naprawdę dobrze, a wiadomo, jak to cenowo wygląda. Jak mnie znudzą V2 to zakładam V1 i mogę tak sobie żonglować Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts