Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

(gorzej było jak eliksiry przestawały działać ).

Wtedy wkraczała druga faza :wariat:

Nadeszła wielce wyczekiwana chwila, na cdp.pl pojawiły się w zamówieniach nasze EK :D :D :D

Z kodem rabatowym wyszło mi 319zł  :menda: EK trzeba opłacić do 27.04 ;)

http://imgup.pl/di/RPGS/0d842ea9-b382-430d-b44c-53196228ee0a.jpg

• Popieram 3

Tak kodem :P 

Kod miałem od Sound Tropez, jak zresztą sporo ludzi za audiobooka "Dom ze szkła". Tam nie wypaliły pudełkowe wydania i w zamian oprócz oczywiście cyfrowej wersji audiobooka dali kody rabatowe do wykorzystania w cdp.pl bezterminowo na 30zł i jeszcze kilka innych bonusów. ;)

• Popieram 1

Zastanawiam się czy opłacać, cały czas stoję w miejscu z Wieśkiem (W2 nadal w folii :/). Zamówiłem w czerwcu tamtego roku po Hype jaki narobili mi znajomi i wszystkie trailery. Obawiam się że poczeka sobie do okresu wakacyjnego bo chciałbym nadrobić Sagę i gry. Kusi mnie to bogate wydanie, steelbok, jednocześnie nie wiem czy po premierze też będą sprzedawać standardowe edycje ze steelbokiem.

I mega ciekawi mnie optymalizacja, karta na minimalne ale i tak zazwyczaj gram na 768p

Edytowane przez dzejC
  • Popieram 1

Czego się spodziewałeś skoro jeszcze nie anulowali zamówień tym którzy się na nie zdecydowali?

Z listy oczekującej nie spodziewam że załapie się więcej niż kilkadziesiąt osób. Powód jest prosty - wartość zakupu jest niższa niż cena ewentualnej sprzedaży.

To czy ktoś się załapał na listę będzie prędzej wiadome po 27.04 bo do tego dnia trzeba opłacić EK. Jeśli ktoś tego nie zrobi to automatycznie traci swój egzemplarz i trafia on do kogoś z listy rezerwowej. 

Swoją drogą myślę że tak max 10-20 pierwszych osób na tej liście się załapie. Reszta prędzej sprzeda na allegro swoją EK i zarobi 3x tyle....

• Popieram 1

ja swojej kolekcjonerki nie sprzedam :D i pewnie większość fanów serii tak samo - ale ogólnie jest to "normalne", że kolekcjonerki / części kolekcjonerek lądują na aukcjach internetowych po kosmicznych cenach

Edytowane przez darasz89
  • Popieram 1