Skocz do zawartości

[MULTI] Batman: Arkham - seria

Recommended Posts

Ukończyłem Batmana 8-) Skóra zdjęta z Shadow of Mordor - co jest akurat zaletą wg mnie. Jednak wydawca gry ma znaczenie. Wersja PC wymęczona, dało się grać, choć wiadomo jakie są problemy. Fajne zwieńczenie trylogii od Rocksteady, świetna historia, mnóstwo misji pobocznych, znajdziek, pierdół do odblokowywania przez najbardziej zagorzałych fanów gry. Choć generalnie najbardziej cieszy mnie poczucie zamknięcia pewnego rozdziału (wspominanej trylogii gier batmańskich) i to, że mam już tą grę za sobą - było miło.

• Popieram 4

na konsolach działa o wiele lepiej, jak masz zamiar grać na padzie na PC to wg mnie warto zakupić wersję na XO, nie jestem Ci w stanie powiedzieć jak będzie działać na Twoim sprzęcie, ale pewnie bez wodotrysków od nV powinno być ok

Edytowane przez darasz89
  • 2 tygodnie później...

Ja za to ograłem batka na stałych 30 fpsach na przedostatnim patchu, wszystko na max przy 2560x1440. Na dużym tv/monitorze podbicie rozdzielczości powyżej 1080p przynosi całkiem wymierne wizualne korzyści i gra wyglądała na prawdę ekstra. Jako, że mi stałe 30fps nie przeszkadza w niektórych grach (batman jest taką grą), to grało się całkiem fajnie. Gra fabularnie mi się bardzo podobała a końcówka super. Dodatkowo przy 100% gry jest dalsza część zakończenia (tu ściągnąłem save 100% bo sam wymiękłem) z małym easter eggiem ;)

• 2 tygodnie później...

Misji jest 5 lub 6. Są to historie różnych bohaterów, jak catwoman, robina itd. Jednak są one bardzo krótkie. Aren i torów jest dość dużo. 50 zł według mnie nie warto biorąc pod uwagę, że to prawie cena podstawki. Tak koło 30zł myślę, że by warto było.