amavary 0 Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Cześć wam! Jestem nowa na forum ale mam nadzieję, iż znalazłam odpowiednie miejsce na odkrywanie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania Jako iż jestem stażystką ds. marketingu i rynku Polskiego w firmie Refurbed, ktora zajmuje się sprzedażą odnowionej elektroniki przenosnej tj. laptopy, tablety i smartphone, chciałabym poznać wasze zdanie na ten temat. Co sądzicie o kupnie odnowionego/odświeżonego/refurbowanego sprzętu? Również, bardzo prosilabym o pomoc w przeprowadzanym przez nas badaniu rynku elektronicznego i świadomości konsumenta (przede wszystkim używanej elektroniki). Poniżej załączam link: https://form.jotformeu.com/80493664548367 Z góry dziękuję za odpowiedzi! Cytuj Link to post Share on other sites
wsxwsx 0 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 cześć mordeczki potrzebuję jakiegoś porządnego kejsa na iphone'a 7 ,Ostatnio kupiłem coś z tego repertuaru na bazarze i szkoda gadać , bo tylko straciłem niepotrzebnie kasę... Macie jakieś namiary na dobrej jakości produkty z kategorii ?? Cytuj Link to post Share on other sites
LuziQ 3277 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Ja na S7 mam założonego Spigen'a Tough Armor i sobie chwalę. Pod FiiO A3, które mam przyklejone do case'a mam Rugged Armor Spigena, który pierwotnie służył jako case na co dzień do noszenia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
olek98olek 1 Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 cześć mordeczki potrzebuję jakiegoś porządnego kejsa na iphone'a 7 ,Ostatnio kupiłem coś z tego repertuaru na bazarze i szkoda gadać , bo tylko straciłem niepotrzebnie kasę... Macie jakieś namiary na dobrej jakości produkty z kategorii ?? Jakiś czas temu nabyłem hartowane szkło ochronne w etuistudio i jak na razzie jestem bardzo zadowolony, telefon ma zapewnioną odpowiednią ochronę i też dzięki temu mam większy spokój w trakcie chodzenia z nim. Do tej pory nie pojawiły się na ekranie żadne zarysowania czy inne uszkodzenia, także takie coś też możesz spróbować 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wsxwsx 0 Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ja na S7 mam założonego Spigen'a Tough Armor i sobie chwalę. Pod FiiO A3, które mam przyklejone do case'a mam Rugged Armor Spigena, który pierwotnie służył jako case na co dzień do noszenia. dzięki stary Jakiś czas temu nabyłem hartowane szkło ochronne w etuistudio i jak na razzie jestem bardzo zadowolony, telefon ma zapewnioną odpowiednią ochronę i też dzięki temu mam większy spokój w trakcie chodzenia z nim. Do tej pory nie pojawiły się na ekranie żadne zarysowania czy inne uszkodzenia, także takie coś też możesz spróbować dzięki również Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Śmiać czy płakać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 I to i to Cytuj Link to post Share on other sites
LuziQ 3277 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Typowe zachowanie stereotypowego polaczka... Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 A coś tam dawali za free? Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 xiaomi redmi 4x za 49 zł https://www.tabletowo.pl/2018/03/16/salon-xiaomi-krakow-gdzie-kiedy-otwarcie-oferty-promocje/ Cytuj Link to post Share on other sites
LuziQ 3277 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 20 egzemplarzy... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 I wy się tym przejmujecie ? To jest chore.... Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 3 Maja 2018 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Zawiodłem się na LG G7, i to po całości. Jako wierny fan tej marki, który do niej ma sentyment jestem po prostu rozczarowany.Telefon miałby realne szanse na walkę z konkurencją gdyby był wyceniony na 2400zł, nie więcej.Oprócz lepszego głośnika oraz DAC moim zdaniem nie ma nic w czym byłby lepszy od konkurencji, a wizualnie bardziej podoba mi się G6.Cena jest KOSMICZNA! PO PROSTU ABSTRAKCYJNA!!! Jakim cudem LG chce wyjść na prostą wprowadzając taki telefon jako flagowiec na 2018 rok?W zeszłym roku wypuścili świetnego flagowca, którego wykastrowali w wersji europejskiej co przełożyło się na gwałtowny spadek cen, myślę, że w tym roku będzie jeszcze gorzej.Obym się mylił, nie chcę by G7 był ostatnim flagowcem tej firmy, ale jak się nie pozbierają to niedługo na pewno nie będą chcieli dokładać do tego interesu skoro od pewnego czasu dział smartfonów przynosi straty. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 3 Maja 2018 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Niczego się nie nauczyli po g6 i v30. Samsung i Apple mogą wypuścić cokolwiek i się sprzeda, mniejsze firmy muszą konkurować albo jakością albo ceną. G7 nie ma nic z tych rzeczy. Szajsung w 1,5 miesiąca staniał już z 3600 na 2900zł. G7 nie wydaje się być od niego lepszy więc cena to IMO strzał w kolano Cytuj Link to post Share on other sites
Fanat1c 110 Napisano 20 Maja 2018 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Co sądzicie o nowym Honor 10? Testów konkretnych w zasadzie jeszcze jak na lekarstwo, ale chyba zapowiada się całkiem nieźle. Sam szukam czegoś w okolicach ~1700zł i tego Honorka mocno biorę pod uwagę... Cytuj Link to post Share on other sites
Black15 28 Napisano 29 Maja 2018 Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Siemka, czy szykuje się jakaś obniżka za Redmi 4x, bo w oficjalnej dystrybucji na razie 700zł. Czy etui z tej strony nadają się, czy to badziewie? https://www.fostertechnologies.pl/pl/c/Redmi-4X/161 Nie oczekuje czyjejś wyroczni, tylko odpowiedzi z doświadczenia Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 29 Maja 2018 Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 ipaky to średnia półka, osobiście wolałbym coś od nillkin, spigen albo ringke Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Hm... jak myślicie czekać na Note 9 czy interesować się Note 8 ? Raczej celuję w abo u operatora, ew zakup za gotówkę. Teraz mam s7edge z którego jestem mega zadowolony ale czuję, że trzeba coś spróbować innego. Cytuj Link to post Share on other sites
stalker44 2 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 co myślicie o starszych telefonach (używanych) ? dlaczego tak wiele osób odradza ich zakupu i zamiast tego polecają xiaomi za 500zł skoro za 350zł można w świetnym stanie kupić telefon FHD OLED 2gb ram 5.20cali o solidnej budowie i z czystym androidem taki jak np Moto X 2 gen. ? czy chodzi o zużycie sprzętu? pół żartem pół prawdą słyszałem że nowe sprzęty zużywają się tak szybko że stare dalej będą działać jak nowe się już zepsują Cytuj Link to post Share on other sites
Black15 28 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 pół żartem pół prawdą słyszałem że nowe sprzęty zużywają się tak szybko że stare dalej będą działać jak nowe się już zepsują Ostatnie zdanie może mieć odniesienie do lodówek, pralek, ale na pewno nie do smartfonów. Starsze smartfony z andkiem zaczynają lagować, brak wsparcia od producenta, czyli przestarzały soft. Za 110 $~400zł masz nowego Redmi 5A 3/32GB i gwarancje dobrego działania przez 2 lata. Za takie pieniądze używki to zdecydowanie można szukać czegoś od xiaomi, może mi4 albo note 3 pro. Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Panowie chciałbym sobie kupić nowy telefon za pośrednictwem olx, jak się zabezpieczyć przed oszustwem typu telefon z przedłużenia umowy, słyszałem że operatorzy blokują telefony jeśli ktoś nie płaci rachunków. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Blokuje plus i tmobile, szczegóły tu http://forum.benchmark.pl/topic/240224-plus-oraz-t-mobile-blokuj%C4%85-nr-imei-telefon%C3%B3w-je%C5%9Bli-raty-nie-s%C4%85-p%C5%82acone-ostrze%C5%BCenie-dla-kupujacych/ Cytuj Link to post Share on other sites
stratford 0 Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Miesiąc niespełna pozostał do premiery Xiaomi Mi Max 3 podzielcie się dordzy forumowicze co myślicie na temat tego telefonu, ponieważ jestem zainteresowany jego nabyciem Cytuj Link to post Share on other sites
izaanka 0 Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Xiaomi... lepiej se odpuść chłopie, nawet nie wiesz w co się pakujesz Cytuj Link to post Share on other sites
osolinski 0 Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Myślę że to świetny wybór. Xiaomi w ekspresowym tempie zrównały się z dużymi markami na rynku. Do 2-3 lat Xiaomi będzie pewnie miało większość części społeczeństwa (poza Apple'owcami ). Patrząc na sam stosunek jakości do ceny, to Chińczycy przewyższają pozostałe marki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts