Ravir 631 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 HTC 8X oraz 8S - to przykład jak NIE robić telefonu - o ile HTC One M8 Windows jest fajnym telefonem, który dłużej pracuje i robi lepsze zdjęcia niż HTC One M8 Android - to zwłaszcza HTC 8S jest porażką. Na dodatek HTC zupełnie olało wsparcie. I mam poważne obawy, że kupując HTC One M8 Windows zostanę potraktowany "z buta" Mimo iż HTC One M8 Windows mnie kusi to sobie daruję - poczekam na coś w stylu Lumii 1520 tyle, ze z mniejszym ekranem Przepłacił ten, który kupił go za 2100 zł z T-Mobile - ale kto bogatemu zabroni. Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Przepłacił ten, który kupił go za 2100 zł z T-Mobile Ale o jaki telefon Ci chodzi MR. Ravir? Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ale ten Microsoft słaby, nie wypuści aktualizacji dla 8s i 8x Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 NIE Microsoft a HTC - microsoft daje system HTC a co Ci znim zrobią to inna sprawa Między innymi dla tego NIE kupię HTC ONE M8 Windows - choć bardzo mi sie podoba - olewanie aktualizacji przez HTC odstrasza. Na przykałd Huawei Ascend dostał WP8.1, skoro oni potrafią to czemu HTC nie ? Lumia to pewne aktualizacje - zresztą chodza plotki, ze podobno Microsoft ma wydać "gołego" WP8.1 na HTC - jeśli samo HTC tego nie zrobi. Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Huawei Huawei w ogóle porzucił rynek fonów z WP.Bo jest nieopłacalny biznes.A lumia no cóż ....Lumia 930 się nie popisała.Kiepska jak na cenę bateria + brak slotu pod micro sd. To po co 20MP aparat przy brak slotu??? Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 He he he ravir, a wszyscy psioczą na androida bo "kitkat nie bedzie na działał na mojej xperi j ;__; ". Ja z kolei lubię HTC I sobie kupię kolejnego smartfona od HTC, mój One mini ma najnowsze Sense 6 i 4.4.2. Jeżeli telefon nie uciągnie systemu to logiczne że nie dostanie update, ale płaczecie że android jest gunwiany. I nie wiem dlaczego boli Cię to, że w Google Play mamy sto aplikacji do pierdzenia i milion latarek? Ktoś sobie uczy sie programować, wrzuci najprostszą latarke do marketu a użytkownicy mu powiedzą gdzie ma bugi i bedzie mógł to naprawić, nauczyć się. Pare stron wcześniej (nie pamiętam czy tu, czy w temacie o WP8) ktoś także porównywał Nokię do Googla, jak można porównywać producenta telefonów do producenta (?) systemu i zarzucać mu jeszcze że nie wydaje aktualizacji na wszystkie telefony Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Róznica jest taka - że dwuletnia Lumia 520 spalcem w .... ciągnie najnowsza wersję Windows Phone 8.1 - a większośc najtanszych dwu letnich telefonów z Androidem nie jest w stanie uciągnąc Androida 4.4.x Kit Kat. Przypominam, że mocnijeszy od takiej Lumi 520 - Galaxy Nexus - nie dostał Kit Kat'a - ciekawe dlaczego Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Bo skończyło się wsparcie Ciekawe dlatego Nie ma co porównywać WP8/8.1 do androida, ponieważ oba systemy obstają za czym innym, WP nastawiony na płynność i minimalizm, Android na personalizację, otwartość i swobodę działania. Żaden nie jest idealny, a wytykanie minusów jest śmieszne, WP też je ma. Cytuj Link to post Share on other sites
chyżyk 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Zgadzam się z cocaine01. Ktoś z Was przymierza się do zakupu iPhona 6? Podobno premiera już za dwa tygodnie http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2734519/The-iPhone-6-WILL-launch-two-weeks-today-Leaked-box-art-confirms-release-date-details-Apples-device.html Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Dla kogoś kto czeka na Galaxy Note 4 Natrafiłem na nagranie ze zbanowanym(?) Note 4 w akcji: http://www.techtastic.nl/samsung-galaxy-galaxy-note-4/ Jak dla mnie urządzenie będzie fajne - rogi będą zjechane po tygodniu użytkowania Cytuj Link to post Share on other sites
Filip17 15 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 (edytowane) Ktoś tutaj ma w planach zakup Z3 ? Edytowane 1 Września 2014 przez Filip17 Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Ktoś tutaj ma w planach zakup Z3 ? Za przeproszeniem pewnie jakiś wariat lub też "idiota"(jeszcze raz przepraszam). Płacić za sprzęt 600-1000zł(zależy gdzie i kiedy) więcej dlatego że Z3 względem Z2 ma procek o 0,2GHz "wyższy" , bardziej się będzie grzać i jest..brzydsza ?Owszem będzie cieńsza...no ale.Aha bym zapomniał bateria też będzie mniejsza...może poprawią ekran...a oprogramowanie Z2 też dostanie. To byłaby najbardziej nieopłacalna zmiana/zakup w dziejach zakupów . Między S4 a S5 czy też M7 a M8 są dużo większe zmiany a i one są kosmetyczne i nic nie wnoszące. Sony chce trendu Apple - kto ma kupić i tak kupi i zamieni starszy model mimo że cały rok odpoczywaliśmy to kasa leci.Niestety. To moja ostatnia Xperia chyba że będę wymieniać co 3 model czyli co jakieś 1-1,5 roku bo przypominam że Z2 też jest z tego roku a mamy dopiero początek września - czyli to ok pół roku... No i Note 4 zaprezentowany - tył brzydszy niż w moim Note 3 masakra...i na co tu wymieniać Bardziej bym się skusił na Note Edge... Edytowane 3 Września 2014 przez ostry.77 Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Za to Samsung Galaxy Note Edge jest bardzo ciekawy... tyle czy praktyczny? http://www.komputerswiat.pl/media/2014/246/3584317/galaxyedge.jpg Edytowane 3 Września 2014 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 O tym to już ja Wam powiem, bo zapewne będę myślał jak będzie leżeć już u mnie na biurku . Na początek zapewne Note 4 zwykł potem na pewno choć na kilka dni go zdobędę tak jak i S5 także się przekonam. Jak obstawiacie cene?2999 w PL wystarczy? Cytuj Link to post Share on other sites
sfistn 28 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Nie będę zakładał tematu ale takie luźne pytanko zadam bo zgubiłem fona i teraz mam starego łupa, wiadomo, że czasem przydałoby się zrobić zdjęcie lub wejść na neta zrobić przelew albo coś przeczytać (ale bez kupowania pakietów na neta) stąd moje pytanie: ile bym musiał wybulić na jakiś nie najgorszy smartfon z dual sim żebym mógł tam wsadzić aero2? Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Panowie kiedy wychodzi note 4 i czy jest sens czekać, w sensie czy ceny note 3 zejdą bo zamierzam kupić ? Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Panowie, najładniejsze gierki pod względem graficznym na Andka to: ...? Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Nova 3, Asphalt 8? Edytowane 9 Września 2014 przez BuryZenek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Panowie kiedy wychodzi note 4 i czy jest sens czekać, w sensie czy ceny note 3 zejdą bo zamierzam kupić ? Co do informacji o Note 4 wszystko jest w necie - wystarczy minuta szukania. Note 3 stanieje ale nie z dnia na dzień o 500zł to dalej bardzo dobry sprzęt także cena będzie spadać powoli a Ntoe 4 do kupienia za rozsądne 2k będzie gdzieś koło listopada/grudnia. Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Ostry.77 nie chodziło mi o spadek 500zł. Tak moja wina, juz znalazłem, ale z tego co widzę, to wiele rzeczy nie dodali, i ekran dalej 5,7 cala. Cytuj Link to post Share on other sites
adamkowal 0 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 A jak myślicie, czy cena zetki po wejściu z3 mocno zmaleje? (mocno w sensie 100-200zł). Bo zastanawiam się czy czekać z kupnem fona, czy już może nabyć. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Nie stanieje - będzie powoli taniała tak, jak dotychczas, najbardziej straci na cenie właśnie Z3 Jeśli masz kupować, to kupuj. Cytuj Link to post Share on other sites
adamkowal 0 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Kurczę miałem nadzieję, że jednak coś stanieje i kupię nówkę za jakieś 900 zł. We Wrocku zazwyczaj chodzą od 1049 w zwyż Mówię o zwykłej zetce nie z1. Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Kupno zwykłej Zki jest conajmniej "głupie" - sorry. Nie lepiej dozbeirać i za 1200 kupić Z1 - czyli PORZĄDNY sprzęt z konkretnym ekranem?Nie jest on tam super ale zdecydowanie lepszy od tego shitu ze zwykłej Zki. Note 4 - ja i tak go kupię jak będzie za 2k z hakiem - bo często zmieniam telefony.Ogólnie jeśli ktoś miał wcześniej słąbszy telefon pokroju czegoś za 500zł czy nawet i 800zł to nie warto pchać siew super nowości przy tak małym rpzeskoku technologicznym(złę słowa wiem..). Note 3 za 1500zł nówkę można kupić a jest świetny.Z2 także - z resztą dlatego je mam hehe Cytuj Link to post Share on other sites
Filip17 15 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Jak już jesteśmy w tym temacie, to kiedy cena Z3 przestanie mocno spadać, ktoś w przybliżeniu może napisać ? ( Wiem, że sam telefon jeszcze nie miał premiery, ale można to porównać do np. cen Z2 ) Sam chcę Z3 kupić w dniu premiery, ale gdy będę mógł ją kupić np. za 2-3 tygodnie 200-300 zł taniej to poczekam. Edytowane 11 Września 2014 przez Filip17 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts