Creidd 0 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Polecam użytkownika michalschulz1 jako kupującego (płyta główna). Miły kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku, obeszło się bez Allegro Polecam również użytkownika Spajker również jako kupującego. Było trochę kłopotów z pocztą (grrr), ale słuchawki koniec końców szczęśliwie dotarły do kupującego. Również bez Allegro.Polecam ! Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 AKTUALIZACJA / lista do pobrania w pierwszym poście. Cytuj Link to post Share on other sites
Nordh 0 Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Polecam użytkownika kafalar jak sprzedającego. Bardzo dobry i miły kontakt, szybka wysyłka! Cytuj Link to post Share on other sites
kafalar 8 Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Również polecam kupującego Nordh. Błyskawiczna wpłata i stały, miły kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
troll1216 0 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Niestety zostałem wrobiony koleś i nicku Johniee1 miał mi wysłać części ale tak się nie stało uważajcie Cytuj Link to post Share on other sites
Atom_ 0 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Polecam użytkownika Vako778 jako sprzedającego.Kupiłem kartę graficzną z odbiorem osobistym.Bardzo dobry kontakt, wszystko odbyło się tak jak było wcześniej ustalone razem z sprawdzeniem karty itd:Naprawdę, transakcja przeprowadzona wręcz wzorowo! Gorąco polecam ! Cytuj Link to post Share on other sites
Vako778 394 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Również Polecam Kupującego Atom_ , miły i stały kontakt , przede wszystkim rzetelny , wielki plusik Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Polecam użytkownika Michaelred, solidny sprzedawca. Cytuj Link to post Share on other sites
Mordi 1 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Polecam sprzedającego xLokos, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i przedmioty zgodne z opisem(zakupione przez Allegro). Cytuj Link to post Share on other sites
Haxz0rz1337 0 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Uważajcie na użytkownika Johnnie1. Dzisiaj po zrobieniu zdjęć procka i płyty z jego nickiem na kartce przelałem mu pieniądze na konto. W sumie cena była podobna do innych więc nie wzbudziło to mojego zainteresowania. Po nadaniu przelewu facet odpisał tylko raz po czym wsiąkł. Napisałem mu, że jeśli nie poda mi numeru paczki to sprawę kieruję na policje. Johnnie1 uważać. Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Użytkownikowi kawon można zaufać? Ktoś handlował z tą osobą? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Lista zaufanych jak i niekompetentnych forumowiczów jest w pierwszym poście. Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 No tak sprawdzałem na liście, ale go tam nie ma. Dlatego pytam. Zresztą mnie też nie ma, a kupowałem na forum zestaw cały. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Większość forumowiczów nawet nie wie o istnieniu tego tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Bo sprzedawca nie napisał że jesteś godny polecenia. Nie wszyscy wpisują. Cytuj Link to post Share on other sites
Haxz0rz1337 0 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Nie ufajcie nikomu. Ten johniee1 też był w poleconych sprzedawcach... Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Bo może wcześniej zrobił sobie "uczciwe" transakcje żeby uśpić czujność... Masz rację, nie ufam nikomu, nawet swojemu ojcu, bo może mnie porobić Cytuj Link to post Share on other sites
calcio23 0 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Bardzo polecam forumowicza atariauke kupiłem od niego płytę i procesor transakcja bez allegro, wszystko na bieżąco na pw, ogólnie bardzo dobry i miły kontakt więc zdecydowanie polecam handel z tym forumowiczem. Cytuj Link to post Share on other sites
atariauke 52 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Również bardzo polecam forumowicza calcio23. Zdecydowany, miły, bardzo dobry kontakt, szybka wpłata. Polecam w 100% Cytuj Link to post Share on other sites
BYDmichal 0 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Bardzo polecam forumowicza TheMetteor. Kupiłem od niego płytę i procesor. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) Chociaż kupowałem w lutym dopiero teraz pisze, bo znalazłem kolejną wadę na płycie Stanowczo nie polecam i przestrzegam przed BumCykCyk - sprzedający W lutym kupiłem od tego pana płytę, przyszła szybko, płyta leżała luzem w opakowaniu nie była nawet nie było foliowego opakowania, dodatkowo miała powyginane piny od usb 3.0, facet tłumaczył, że u niego było wszystko OK, gdy udowodniłem mu, że sam umieścił tą wadę na zdjęciu, napisał mi, że widziałem co kupowałem (choć w opisie aukcji nic nie było płyta 100% sprawna). Trochę mnie to podirytowało, ale myślę sobie no nic to tylko piny przecież użytkownik benchmarka nie sprzeda mi chyba bubla. Napisałem, że komenta wystawię w marcu jak wszystko złożę i zaczeły się kwiatki po złożeniu okazało się, że z integrowana karta sieciowa to padaka, muzyczną system wykrył ale po zainstalowaniu sterowników dźwięk nie działał. Musiałem dokupić sieciówkę i muzyczną (60zeta) Mógłbym za łączna sumę kupić mobo na gwarancji W. w. pan dostał pozytywa tylko dlatego, że kupiłem uszkodzone komponenty i nie chciałem dostawać negatywa zwrotnego bo mam czyste konto, on ma zaledwie 30 i to jeszcze junior więc pewnie by mu i tak to latało Tydzień temu dokupiłem 4GB ramu i wiecie co ? okazało się, że dual nie działa i jak mam karty pamięci w obu slotach to system nie wstaje Nasuwa się myśl, że sprzedał płytę bo mu się sypała znalazł jelenia co się nie zna i to wykorzystał Dodam, że sam jako laik kompletnie nie znam się na montażu i wszystko składałem w zaprzyjaźnionym serwisie, na drugi raz kupie wszystko w jednym czasie, na gwarancji i dam do obejrzenia każde zdjęcie komuś kto się na tym zna, a benchmark nie znaczy, że wszyscy tu są OK Jeszcze raz wielki minus dla BumCykCk Jego temat tutaj http://forum.benchmark.pl/topic/165159-p%C5%82yta-g%C5%82%C3%B3wna-b75ma-e33-lga1155-allegro-119-z%C5%82/ Cóż mogę zrobić, kupiłem nową płytę żeby podkręcać, u mnie wszystko latało cały czas i było sprawne, to że Tobie coś nie działało to nie moja wina. Ja nie musiałem niczego kupować u siebie. Niestety ani ja ani Ty nie potwierdzimy po której stronie jest wina że coś Ci tam nie działa. Więc nie obrzucaj mnie błotem. Po drugie dodawałem jeszcze kartę sieciową do tego. Nie jestem oszustem, wiele razy kupowałem na forum coś lub sprzedawałem i zawsze wszystko szło gładko. Minus dla tego pana. Aha, i płyta była bardzo dobrze zabezpieczona i nic nie mogło nawet latać bo oryginalne pudełko na to nie pozwalało. A wracając jeszcze do pinów, to lekko przekrzywione dwa piny w porcie USB 3.0 na płycie głównej da się naprostować w parę sekund. Edytowane 2 Maja 2015 przez BumCykCyk Cytuj Link to post Share on other sites
_Skipper_ 919 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) Jeżeli mogę wtrącić.. jak coś jest nie tak z przesyłką, róbcie zdjęcia na bieżąco. Zawsze to dowody. Ja jako sprzedający zaoferowałbym zwrot pieniędzy, ponieważ płyta nie działa jak powinna. i pamiętajmy: opis sprzedawanego przedmiotu powinien być jak najbardziej szczegółowy. Edytowane 9 Maja 2015 przez dawid12345678 Cytuj Link to post Share on other sites
marcinoo2 0 Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Polecam kupującego - Vako778. Dobry kontakt, pieniądze przelane, wszystko w najlepszym porządku. Cytuj Link to post Share on other sites
Vako778 394 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Polecam sprzedającego marcinoo2 szybko ,sprawnie , bez problemu wystawił aukcje allegro ,100% pozytyw Cytuj Link to post Share on other sites
DjStar 25 Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Z całego serca polecam użytkownika KamellotK1. Bardzo dobry kontakt, żadnych problemów, szybko, sprawnie, rzetelnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts