Skocz do zawartości

Ulubione piwo

Recommended Posts

a czy pił ktoś lubuskie zielone? z pistacjowym ekstraktem?

Piwo oryginalne o zielonym kolorze wyróżniającym pijącego wśród tłumu :D słodkawe da się poczuć lekki pistacjowy posmak.

po pierwszym chętnie kupiłem drugie po drugim mniej chętnie skusiłem się na trzecie i niestety po trzecim mój smak na zielone zniknął 

piwko obiektywnie jest po prostu zbyt mdłe :/ ale jedno warto mimo wszystko spróbować 

Sklepowe czy swoje- co za różnica

Chociaż mi najbardziej smarkuje Lech

To wszystko wyjaśnia.

Spróbuj dobrego piwa, jeśli potrafisz rozróżniać smaki, to dostrzeżesz różnicę.

Jeśli nie, to w "ślepym" teście byś nawet nie odróżnił Lecha od najtańszej marketówki.

Edytowane przez Pawel7
  • 1 miesiąc temu...
Gość usunięty

Ostatnio znowu dostępne jest w Cieszynie piwo Brackie Mastne. Naprawdę polecam!!!

A co do cydru jabłkowego to mamy jeszcze Lecha Shandy oraz Warkę Radler :menda:

Edytowane przez Igorrodz
  • 2 tygodnie później...

A to zależy :-P Jak jestem przy kasie, to Koźlak z Amberu, ewentualnie coś z Obolonu, ale tak zazwyczaj delektuje się Perłą Chmielową, a w niedostatku to i Sarmackie z Bezdomki ujdzie w tłumie :-P

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...

a czy pił ktoś lubuskie zielone? z pistacjowym ekstraktem?

Piwo oryginalne o zielonym kolorze wyróżniającym pijącego wśród tłumu :D słodkawe da się poczuć lekki pistacjowy posmak.

po pierwszym chętnie kupiłem drugie po drugim mniej chętnie skusiłem się na trzecie i niestety po trzecim mój smak na zielone zniknął 

piwko obiektywnie jest po prostu zbyt mdłe :/ ale jedno warto mimo wszystko spróbować 

Odkopuję, ale co tam. Ja piłem i du*y nie urywa. W smaku rewelacji nie ma - ot, zwykłe piwo. Do tego sztucznie barwione o ile dobrze pamiętam etykietę...

• Popieram 1
  • 3 miesiące temu...