wodego 1368 Napisano 19 Września 2023 Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Zdjęcie zrobione kilka dni temu. Słońce było, to truskawki urosły. 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Dziejsza pogoda w Katowicach: Pierwsze zdjęcie z godziny 08:38 Drugie z 14:38 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Gdyby nie to, że w Kielcach tak samo, to bym powiedział, że pierwsze zdjęcie, to taka normalna pogoda w Katowicach 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Mróz, deszcz, śnieg, wiatr, wczoraj butami po chodniku jak łyżwami po lodzie a dziś plusowa temperatura...zwariować można. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Co ty tam ładujesz? Jakieś promieniowanie, żeby foliarze nie wsiadali? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Śmieszki, śmieszkami ale faktycznie jak raz rozebrałem schowek sufitowy i płytę przy dachu za kabiną to zbladłem jak zobaczyłem ile tam jest elektroniki nad samą głową. Normalnie mini elektrownia z serwerownią. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Zdzisiek - Katowice 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 19 godzin temu, ALF napisał: jak raz rozebrałem schowek sufitowy i płytę przy dachu za kabiną Mała kopareczka krypto by tam weszła? Podoba mi Twoje podejście do pracy, takie z pasją. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 Sypie i sypie , 2 razy dzisiaj odśnieżałem z 3 godziny mi zeszło i znowu zasypane 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Idealna pogoda by trochę pobiegać 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1431 Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 A jak przyjemnie pusto i spokojnie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 2 godziny temu, ALF napisał: Idealna pogoda by trochę pobiegać A potem zdziwiony czemu chory 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Zdzisiek - Katowice, 09:02, -18 stopni 3 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Kapitanie, czasem wychodzisz z tego domu? Czy w Katowicach to niebezpieczne, bo albo udusi Cię smog, albo wpadniesz w rozpadlinę po szkodach górniczych? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Dziś jak biegałem o 6 rano przy Dolince Służewieckiej to zegarek pokazywał temperaturę -16C a po 10 kilometrach z 20 kilometrowej trasy poco f1 umarł od mrozu, z 95% baterii zjadło ją do 1% i się wyłączył jak tylko odpaliłem ekran by odczytać sms. Ciężka pogoda no ale taka to już zima, jedyny plus to, że bez wiatru no i teraz jest słonecznie. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia @ALF Ty nie jesteś normalny 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia @ALF Ty nie jesteś normalny No właśnie. Kto to widział, żeby tak katować telefon 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 4 godziny temu, drVanSteiner napisał: Kapitanie, czasem wychodzisz z tego domu? Czy w Katowicach to niebezpieczne, bo albo udusi Cię smog, albo wpadniesz w rozpadlinę po szkodach górniczych? No oczywix, że wychodzę, mimo, że od roku, mam całkowitą niezdolność do pracy. Dziś na przykład, byłem na ogródku. Oto dowód: 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Ta pogoda pomalutku zaczyna mnie wkurzać (dalikatnie pisząc). Mieliśmy w planie 3 lutego, jechać na tydzień do Kołobrzegu i chyba do zadku pojedziemy, bo ma być brzydko. I to chyba na terenie całej Polski. Chociaż z drugiej strony, zastanawiam się, czy można im do końca ufać. Wczoraj sprawdzałem pogodę i od 3 do 10 lutego miało być w miarę ładnie. Dziś okazało się, że pogoda będzie be 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Idzie wiosna. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Autor powiedzonka "W marcu jak w garncu", miał stuprocentową rację. W poniedziałek, pojechałem do Jaworzna na tak zwane polskie Malediwy. Bylo tak ciepło, że praktycznie cały czas, nosiłem kurtkę w ręce. Miałem na sobie cienkie, letnie spodnie, buty trekkingowe oraz T-shirt. Dziś otworzyłem okno, żeby przez chwilę się pogapić i zamknąłem dosłownie po dwóch sekundach. Było zimno. I to bardzo 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Idealna pogoda by połączyć bieganie z morsowaniem 2 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Czyli bieganie po parku kończysz w oczku wodnym? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Ja co prawda, nie biegam i nie morsuję, nie mniej jednak, mam nadzieję, że uda mi się wejść do Bałtyku (w najbliższą sobotę, jedziemy na tydzień do Kołobrzegu. Pierwszy raz w marcu. Do tej pory, jeździliśmy w styczniu. Było całkiem spoko. Jedyną wadą tych wyjazdów, był krótki dzień). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts