Dudzio993 53 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 a widziałeś tą egzekucję? Bo ja nie... Ja od siebie dodam, że HotS ma całkiem ciekawą fabułę No raczej nie ciężko się domyślić co się z nim stało szczególnie po słowach tego dziadka, który był w więzieniu "On nie był częścią umowy" Cytuj Link to post Share on other sites
manfred86 109 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 no właśnie... domysły... Nie wierzę, że wiedziałeś że ów "dziadek" pojawi się jeszcze w grze po rzekomym opuszczeniu miasta. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Po to takie zakończenie, żeby były domysły i nie wiadomo kto ma racje ;] A co myślicie, że Joe by sobie nie poradził? Cytuj Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Główni bohaterowie nie giną a on był jedną z nich. Przy tym sobie sam zaprzeczam. Może twórcy zrobili specjalnie takie zakończenie bo to daje im wybór do kontynuowania fabuły lub zostawienia Kto to wie Swoją drogą Gothic 3 z fabuły mi się podobał, Hitman 2. Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę Cytuj Link to post Share on other sites
Baurus 2 Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 O hitman2! Zapomiałem, bardzo ciekawa fabuła była w tej części i zakończenie do zastanowienia się:"(...) But I'll never forget - those who betrayed me, and those who never failed my trust (...)Never trust anyone and rely on your instincts (...) So - I'll seek justice for my self. I'll choose the truth I like" Cytuj Link to post Share on other sites
xentiu 56 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mafia2, AC2, Wiedźmin 2, Batman, Cotton Dream Cytuj Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Fable jeszcze miało niezłą fabułę tylko nie pamiętam, która część (zaczynało się jako dziecko w wiosce). Najnowszy Hitman, Tomb Raider 2013, Abe Exodus Cytuj Link to post Share on other sites
Wazonek 11 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nie chce mi się tyle tego czytać, ale z tego co grałem to najbardziej podobały mi się : Gta San Andreas, Mafia 2, Gothic 1, 2, 2 noc kruka ( 3 już taka sobie ), Risen. Reszty nie pamiętam jak sobie przypomne dam edita. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Fable jeszcze miało niezłą fabułę tylko nie pamiętam, która część (zaczynało się jako dziecko w wiosce). Fable: Zapomniane Opowieści czyli pierwsza cześć, ktora przeszedłem cala na PC. http://youtu.be/XdC4mzePokc 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 @Igorrodz Dokładnie o tą część mi chodziło, dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Najlepszą fabułę wszech czasów miało dla mnie The Walking Dead The Game Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Moja ulubiona gra... fabuła świetna, zwroty akcji... i ta końcówka... Miodzio Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No końcówka to osobiście mi się łezka zakręciła piękna i soczysta w oku... Heh.. Fajnie by było gdyby szybko wyszła kontynuacja... i od razu po polsku żeby była. Cytuj Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Podobno kombinują coś na nadchodzącą jesień ale to tylko plotki. Tak btw. to ciekawi mnie co przedstawią w 2 sezonie, dalsze losy dziewczynki tuż po zakończeniu 1 sezonu, gdy będzie starsza lub dadzą zupełnie inny wątek Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Kontynuacja tej gry jest w toku przygotowywania. Nie ma przecieków abyśmy nie wiedzieli co i jak - będzie większa frajda z grania. Co do scenariusza to są naprawdę różne możliwości - Omid & Christa, Bezdomny, Glenn i Hershel (tak, tak, występowali w tej grze a epizodzie 1) a nawet Lee nie musiał umrzeć - tego nie wiemy na 105% czy go Clem zabiła... zresztą obciętą ma rękę a jak wiadomo z obciętą kończyną można żyć - vide Hershel (doktorek) z serialu... Możliwości jest wiele... Ciekawostki o filmie / seralu - http://www.joemonster.org/art/23031 EDIT: Proszę, oficjalne potwierdzenie, iż sezon 2 będzie - http://www.videogamesblogger.com/2012/07/24/the-walking-dead-game-episode-6-10-season-2-confirmed.htm http://uk.ign.com/articles/2013/03/07/telltale-targets-fall-2013-for-the-walking-dead-the-game-season-2 Cytuj Link to post Share on other sites
manfred86 109 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 ale mówicie o Walking Dead czy Walking Dead: Survival Instinct? Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 O Walking Dead... A ogółem zagrałem w Survival Instinct i gra wcale nie jest zła jeśli chodzi o grę Klimat i swój urok ma... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Dokładnie o The Walking Dead The Game - taki jest pełny tytuł gry, która została uznana grą roku 2012 BTW- zapraszam też tutaj - http://forum.benchmark.pl/topic/76054-the-walking-dead-seria-gier-temat-og%C3%B3lny/ Cytuj Link to post Share on other sites
manfred86 109 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 SI jest mocno przesadzona jeśli chodzi o możliwości survivalu... Już w pierwszym miasteczku (nie licząc tego początkowego miejsca) mam problem żeby je przejść... Zombiaki lecą na mnie z każdej strony i mogę zapomnieć o jakiejkolwiek ucieczce... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 @UP Włącz jakiegoś gameplaya z YT a zobaczysz, jak to zrobić aby nie zostać jednym z nich Cytuj Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 @manfred 86 stawiaj na ciszę, ja jako fan serialu odruchowo wszędzie się skradałem a broni używałem w ostateczności (szczególnie palnej) po co kogoś atakować skoro możesz go ominąć, tym bardziej że nie dostaniesz żadnego XP ? Jeden myk : możesz wskoczyć na jakiś samochód albo coś takiego i stamtąd zlikwidować wszystkie zombie np łomem bez obawy że cię dosięgną. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Albo weź wnętrzności takiego, wysmaruj się nimi to Cię ignorowały szwędacze będą Cytuj Link to post Share on other sites
kornel823 211 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Najlepsza fabuła w grach to: Tomb Raider 2013 Wiedźmin 2 Far Cry 3 Red Dead redemption Cytuj Link to post Share on other sites
dominik9903 36 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 W sumie jak na FPS to Crysis 2 miał nawet fajną fabułę Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jak na FPS ? Jest cała masa gier tego typu z sensowną fabułą, ale z pewnością nie zalicza się do nich żadna z części Crysis'a, które to pod względem zawiłości scenariusza przypominają raczej reklamy proszków do prania czy innych podpasek. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts