Xarix 2265 Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 (edytowane) Sid, jak podobał Ci się Black Flag a nie masz tyle czasu by ograć wszystkie AC, IMO powinieneś wybrać Origins. To chyba pierwsza gra od czasów W3 którą skończę. Mechanika zresztą jest nim mocno zainspirowana. Wieśka przechodziłem chyba 4 miesiące. Tutaj może być podobnie, ogrywam Origins już jakiś czas a wciąż tej gry jeszcze nie skończyłem. Na każdym kroku jest co robić. Masa świetnie zaprojektowanych questów, "real" crafting (nie jak w Unity i Syndicate w menu tylko na zasadach "Wiedźminowych" np. żeby wykonać dany element wyposażenia musisz zapolować na krokodyla w celu pozyskania materiałów) , zdobywanie/znajdowanie elementów rynsztunku, rozwijanie postaci ( wyższy lvl = postać zadaje większe obrażenia, przy czym przeciwnicy również są na różnych lvl). Pod względem wizualnym IMO urywa siedzenie. Klimat wylewa się z ekranu a lokacje to majstersztyk. Historia również nie najgorsza. Szczerze polecam. Edytowane 12 Lutego 2018 przez Xarix 2 Cytuj Link to post Share on other sites
zieloczek100 119 Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Kolego Nowaj, pamiętam jak w 2015r wrzucałeś zdjęcie fotela, masz może gdzieś link zapisany do niego ? ; ) I jak tam Twoje plecy i pośladki po 3 latach? Edytowane 17 Marca 2018 przez zieloczek100 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 i pośladki po 3 latach ...wytrenowane 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 I jak tam Twoje plecy i pośladki po 3 latach? Bez większych zmian - du*a nadal wielka, a plecy w porządku. Fotel kupiłem na Allegro, powinien być nadal dostępny. Cuda się zdarzają - ponieważ na mycie okien jest trochę za zimno, postanowiłem odkurzyć dla Jezusa figurki - operacja dość czasochłonna, bo ustrojstwa delikatne, czyścić trzeba pędzelkiem, a ubranka specjalną szmatką. Opłaciło się - udało się wygospodarować miejsce na kolejną 14 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Nowaj, ukończyłeś GR: Wildlands w komplecie, czy odpadłeś przez rozbiciem wszystkich gałęzi? Mi się bardzo przyjemnie czyściło mapę, ale jak już dobiegłem do połowy to misja główna wygrała z pobocznymi, a po niej już jakoś zapał ostygł. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Zrobiłem całość. Jak rozwalisz pełną siatkę to masz powtórkę finału z alternatywnym zakończeniem. Od połowy kładłem jednak praktycznie zerowy nacisk na znajdźki i druga część gry zajęła mi niespełna połowę tego co pierwsza. Dla samych krajobrazów warto pozwiedzać. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Mnie ciekawił backstory, ale nadrobiłem na youtubie. Podobnie jak drugie zakończenie. DLC ogrywałeś? Czuję, że pewnie za rok zechce mi się wrócić do tego tytułu, to może akurat wskoczyć w DLC. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Nie, z tego, co czytałem, bez wielkiego szału. Może kiedyś, jak będę miał kartę, która pozwoli na więcej wodotrysków w 4K. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Dawno mnie tu nie było. Sporo zmian, głównie w życiu osobistym. Po ponad 5 latach rozstałem się z dotychczasową narzeczoną, obecnie codziennie przekonuję się, że fraza "when you know, you know", nie jest jedynie ckliwym elementem z ballad. Między innymi z tego powodu nie mam obecnie czasu na granie - dosłownie około 1,5h przez jakieś dwa miechy. W zamian za to - prawie 20 kilo mniej od początku kwietnia, setki kilometrów przejechane na rowerze, awans i podwyżka w korpo i świadomość, że po 35 latach życia trafiłem na bratnią duszę. Fajny ten S9+. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 12 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Eee to Nowaj jeszcze młody. Alebo ja stary. . . Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 To my. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 W drugiej połowie lipca nawiedzieliśmy Bałkany - Albanię, Bośnię i Hercegowinę, Chorwację, Czarnogórę i Serbię. Mała próbka: Największe wrażenie zrobiły na nas Dubrownik, wraz ze schodami z GoT oraz Sarajewo, gdzie wieczorem udaliśmy się na opuszczony tor bobslejowy, będący pozostałością po zimowej olimpiadzie w 1984 roku. Z ciekawszych atrakcji - zjazd tyrolką, liczącą prawie kilometr, nad najgłębszym kanionem Europy, w Czarnogórze. Podczas burzy. Z ciekawostek - trzeciego dnia padł mi S9+, jest już naprawiony, płyta główna była do wymiany. Dwie osoby na jednym telefonie (S8), z dwoma klientami FB, Messengera, etc - specyficzne doświadczenie 7 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17830 Napisano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Konkretny wypoczynek super sprawa. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Po powrocie potrzebowaliśmy urlopu po urlopie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Wczoraj, oglądając Interstellar, zauważyliśmy całkiem spore wypalenie na oledzie: widoczne jedynie na żółto-pomarańczowym tle, ale jednak - zdjęcie nie oddaje skali problemu. Poszło zgłoszenie do LG, czekam na kontakt. Typ w necie pisał, że w podobnej sytuacji, gdy nie mieli już matrycy, wymienili mu TV na nowszy model. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Kurde, Ty to masz przeboje z tym TV. Pozostaje trzymać kciuki, żeby zrobili Ci upgrade A jak nie to zawsze możesz się upomnieć za rażącą dysproporcję między oczekiwaniami a otrzymanym produktem 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2018 <3 Z tym konkretnym to akurat wszystko było ok, lofciam go bardzo mocno. Mam jedynie nadzieję, że nie wezmą mi go do serwisu na 2 tygodnie, bo mam do dokończenia Spider-Man'a Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Ustal sobie jasno priorytety. Spider man > sprawny telewizor Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Generalnie pogadam z gościem, jak przyjedzie, żeby na nową matrycę oled czekał u mnie, a nie w serwisie - ten sam serwisant obsługuje moje LG i Samsungi od jakichś 7 lat, bardzo sympatyczny, w dodatku fan SW, więc za każdym razem rzuca się na nowe figurki W Pająku idę po platynę, chociaż mam problem z zaliczaniem challengów na wyższe stopnie,ale to zostawię sobie na koniec. 26. RDR2, i do tej pory chciałbym mieć ogarnięty TV Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Eee, to pewnie na to pójdzie Uwielbiam mieć lajtowe kontakty z serwisantami/usługodawcami Ile godzin w Pająka namłuciłeś? Mowili, że coś koło 30-stki tam na spokojnie wsiąknie. A co do RDR2, wymagana jest znajomość RDR żeby się odnaleźć? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Nie mam pojęcia, bo nie ma jak sprawdzić, chyba, że o czymś nie wiem. Gram od ponad 3 tygodni, jakoś godzinkę dziennie, w weekendy po 2-3, mam obecnie 87%, ale robię dosłownie wszystko. Co do RDR2 - nie, nie jest. Sam nie skończyłem jedynki, zatrzymałem się gdzieś w 3/4, bo później kupiłem PS'a i zacząłem grać w The Last of Us i Uncharted Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 A nie, raczej nie ma opcji sprawdzenia in-game-time (przynajmniej ja nie kojarzę tego z PS), tylko w reckach gdzieś zasłyszałem. Uspokoiłeś mnie - RDR nawet nie miałem w rękach, a nie za bardzo chce mi się bawić w załatwianie konsoli żeby oklepać przed podejściem do RDR2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 (edytowane) Według mnie warto ograć jedynke przed premierą dwójki, będzie masa smaczków jak to u Rockstara: https://www.youtube.com/watch?v=Rd-yDxa6dZ8 Co do platynki spidera to mi jej zrobienie zajęło około 25 godzin Edytowane 3 Października 2018 przez Kubuś73 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Według mnie warto ograć jedynke przed premierą dwójki Eh. Umrzyj Kubuś. Kto ma możliwość wypożyczyć xboxa z rdr? Cytuj Link to post Share on other sites
porcupine3 37 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 @Nowaj, czy te wypalenia to masz od gier czy czymś innym "katowałeś" swojego OLED'a ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts