Maksym Słomski 8 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Lol tempy na tym 5770 jak na moim GTX 280 Ach te 40 nm BTW: ostatnio chyba 2 tygodnie temu ciupałem w BFa Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Teraz pykałem to Temp do 80 Stopni podskoczył. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja 65C po mocnym OC na 9600 gt Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A ja mam ze 2 promil e we krwi i jeszcze posty czytam. Co do temp to max mam 72*C (na hd4850 iceQ 4). A jutro z checia zagram. Od rana jak tylko sie ogarne. Pisze sie ktoss? pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Lol tempy na tym 5770 jak na moim GTX 280 Ach te 40 nm BTW: ostatnio chyba 2 tygodnie temu ciupałem w BFa po oc mam 74 st max ;-) polskie elektrownie pozdrawiaja uzytkownikow 65nm i fermi Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Mariot nie wiem o której wstanę ale się piszę jak coś to się dogadamy Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 O k ... Znowu jakies glupoty pisalem po pijaku Niestety jestem uzalezniony od benchmarka i jak tylko znajde wolne 3 minuty to zaraz wbijam. Jednak czasami moj stan jest nieodpowiedni do pisania. Sory chlopaki A co do grania to daj mi czas do 10. Ogarne sie i zobacze czy juz moge jesc... /dobra ja wbijam, jak ktos chetny to zapraszam Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja za 10 min wbijam !! Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja bede pozniej, moze o 15. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Jak by co chłopaki to ja mam już czas i mogę coś pyknąć Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja tez mogę.. jak coś to się przyłącze do kogoś. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 15? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No nie wiem starsza chce u mnie trochę posprzątać więc na razie nie będę jej przeszkadzał Ale jak skończy a będziecie coś grali to wbije Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Mam takie pytanie Czy na serverach z trybem hardcore można zaznaczać żołnierzy drużyny przeciwnej?I w ogóle jak to się robi? Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Typowy "spot" jest pod klawiszem Q. Widzisz wroga i jest on w miare blieskiej odległości - wciskasz Q i zespół ma zaznaczoną przez 5-10 sekund jego pozycję na mapie. W trybie hardcore nie mam mapy, toteż jest to bezcelowe. Jedynym objawem zaznaczenia wroga będzie głos twojego bohatera typu "uwaga, snajper" itp. ale nawet za to nie dam sobie myszki uciąć. ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 A nie pojawia się innym ptaszek nad tym gościem Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam Ostatnio zacząłem grać w BF:BC2 i tak mnie jakoś wciągnęło, więc może kiedyś z wami pogram . Co do "spotu" to jest on pod klawiszem "Q", w normalnym trybie na pewno zaznacza to gościa na mapie i wyświetla czerwony trójkącik nad głową, niestety nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda w trybie HC. Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 W Hardcor nie ma tych trójkącików,sprawdziłem już.Gram tylko na serverach z trybem hardcor bo ze snajpy można walić one shot one kill nie trafiąc koniecznie w głowę.W normalny trybie trzeba HS`a walnąć.Troche ratio poprawiłem, mam już 0.79.NA serverach HC fajniej się gra.Na normalnych gram tylko jak chce poszturmować albo pobiegać z jakąś bazuką. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Na HC też można latać z bazuką. Dobrze się również gra na HC shotgunem, beke mam jak HS walne jak gość skacząc we mnie strzela xD Jakby w Quake grał xD Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja na normalnych servach starałem się grać z zasadą "one shot one kill". Dawało to dużą satysfakcję. Teraz gram na normalnych, bo mam ambitny plan odblokować wszystko dla wszystkich klas (medyka i zwiadowcę już mam zrobionego). Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Mnie tylko szturmowiec został Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Za szturmowca wezmę się na końcu, teraz inżyniera (tak się ta klasa nazywa?) robię. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 To już na początku zrobiłem, bo po MW2 pojazdy to była nowość i uwielbiałem rozwalać czołgi, i rozwalać czołgami BTW, dorobiłem się platynowej gwiazdy za ciężkie pojazdy Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Mnie została jedynie ostatnia pukawka do odblokowania u mechanika. Mimo wszystko dla mnie jest to najnudniejszy z żołnierzy w BFBC2. Faktycznie w HC najlepiej jest grać sniperem bo jako tako ma celownik ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Inżynier nie ma dobrych broni podstawowych.Dużo fajniej się gra broniami szturmowymi.Jak grać inżynierem to tylko pojazdy i helikoptery i oczywiście bazuki.Na HC jest dużo łatwiej ubić z pistoletu, nie trzeba kolesiowi wywalić z 6 kul żeby padł, wystarczą 3.Ogólnie tryb hardcor rządzi, chyba już nie wrócę do normalnego trybu... Musze w końcu zagrać medykiem bo grałem na razie tylko 5 min... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts