Skocz do zawartości

Recommended Posts

O k :wariat: ... Znowu jakies glupoty pisalem po pijaku :P Niestety jestem uzalezniony od benchmarka i jak tylko znajde wolne 3 minuty to zaraz wbijam. Jednak czasami moj stan jest nieodpowiedni do pisania. Sory chlopaki

A co do grania to daj mi czas do 10. Ogarne sie i zobacze czy juz moge jesc...

/dobra ja wbijam, jak ktos chetny to zapraszam

Typowy "spot" jest pod klawiszem Q. Widzisz wroga i jest on w miare blieskiej odległości - wciskasz Q i zespół ma zaznaczoną przez 5-10 sekund jego pozycję na mapie. W trybie hardcore nie mam mapy, toteż jest to bezcelowe. Jedynym objawem zaznaczenia wroga będzie głos twojego bohatera typu "uwaga, snajper" itp. ale nawet za to nie dam sobie myszki uciąć. ;-)

Witam

Ostatnio zacząłem grać w BF:BC2 i tak mnie jakoś wciągnęło, więc może kiedyś z wami pogram :rudolph: .

Co do "spotu" to jest on pod klawiszem "Q", w normalnym trybie na pewno zaznacza to gościa na mapie i wyświetla czerwony trójkącik nad głową, niestety nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda w trybie HC.

W Hardcor nie ma tych trójkącików,sprawdziłem już.Gram tylko na serverach z trybem hardcor bo ze snajpy można walić one shot one kill nie trafiąc koniecznie w głowę.W normalny trybie trzeba HS`a walnąć.Troche ratio poprawiłem, mam już 0.79.NA serverach HC fajniej się gra.Na normalnych gram tylko jak chce poszturmować albo pobiegać z jakąś bazuką.

Ja na normalnych servach starałem się grać z zasadą "one shot one kill". Dawało to dużą satysfakcję. Teraz gram na normalnych, bo mam ambitny plan odblokować wszystko dla wszystkich klas (medyka i zwiadowcę już mam zrobionego).

Inżynier nie ma dobrych broni podstawowych.Dużo fajniej się gra broniami szturmowymi.Jak grać inżynierem to tylko pojazdy i helikoptery i oczywiście bazuki.Na HC jest dużo łatwiej ubić z pistoletu, nie trzeba kolesiowi wywalić z 6 kul żeby padł, wystarczą 3.Ogólnie tryb hardcor rządzi, chyba już nie wrócę do normalnego trybu...

Musze w końcu zagrać medykiem bo grałem na razie tylko 5 min...