Skocz do zawartości

Crysis 3 Alpha

Gość effendi360

Recommended Posts

pograłem trochę więcej - na większość very high / i trochę high i wodą na medium spokojnie trzyma 60 fps (czasem małe przycięcia i spadki się zdarzają ale gra się bardzo płynnie) ogólnie muszę przyznać, że gierka bardzo dobra - szybka akcja no i do tego dźwięk i grafika super. multi z crysis 2 miał duży potencjał ale brak balansu go zniszczył (niewidziani kolesie z ściszonymi shotgunami i granatniki) - teraz na prawdę jest konkret. szczególnie jak się podniesie te 'super-bronie'

Te mapy w multi ok. ale myślę , że graficznie nie ma w nich pola do popisu. Już dawno nie grałem w multi Crysisa więc ciągle dostaje od tyłu. Sam gameplay w stosunku do 2 prawie niezmieniony.Trochę poprawiona gra światła i zachowanie wody. Tekstura nanokombinezonu ciut słaba. Do wyjścia bety trzeba dużo zmienić , optymalizację i możliwość gry na karcie bez dx11 bo przecież na konsoli to chodzi :-D

Gość effendi360

Na jakiej karcie ?

670.

Nie wiem z której strony nowy Medal wygląda wybornie :)

Przecież to jest silnik bf3. Na TV 42 calach gierka na ultra wygląda rewelacyjnie moim zdaniem. A że reszta przeciętna - kij w to. Fajnie się strzela. :)

Gość effendi360

Odskoczyliśmy od tematu bo ja wspomniałem o Medal of Honor. ;) Nie sądzę, żeby wymienione przez Ciebie karty dźwigały C3 na Ultra w stałych 60fps. Dwójki na dx11 z HiRes Textures 570 SLI nie dźwigało w stałych 60kl/s.

Effendi, on nie mówił o 60 fps... A zresztą jak dla mnie nienaturalna prędkość się robi od 60 kl/s...(dla mnie!%-) )

mnie tam bardziej niż płynność w tej becie denerwują lagi...dzisiaj na high było ciągle 30 aż tu nagle 3..4..11 i znowu 30... kl/s

Edytowane przez Rafcio1874
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...