Skocz do zawartości

Crysis 3 Alpha

Gość effendi360

Recommended Posts

Pograłem 2 rundki i taka sobie nawalanka. :] Na Ultra ~20 fps przy High ~40 fps z przycinkami, dalej nie sprawdzałem. Oczywiście w 1080p.

edit: Pomiędzy Ultra, a high nie zauważyłem różnicy. Może to dlatego, że wszystko jest praktycznie pokryte blur'em, vignett'ą i mgłą (W końcu to bagna)

Edytowane przez h0m3r_PL

Ja kliknąłem "Podaj kod produktu", wprowadziłem i poszło bez problemu. Ale jak odpaliłem gre to już tak różowo nie było, na full 12fps i nie ma mowy o graniu, xD

Bo medium to trudno ustawic Edytowane przez foxy97

Pograłem chwilę - na Very High oczywiście 24fps więc zszedłem do medium.

Pierwsze wrażenie - okej, kolejny Crysis.

Multi nie porywa, ale z pewnością zapewni kilka godzin ciekawej zabawy. Czuję że podobnie jak w Max Payne 3, multi będzie zaledwie miłym bonusem do kampanii Single Player.

Gość effendi360

W****ia mnie to dolepianie multi gdzie się da. 80% gier na prawdę tego nie potrzebuje. Lepiej skupili by się na porządnej, trzymającej w napięciu, długiej kampanii.

Jeszcze fps to ja rozumiem ale multi w Dead Space 2 czy Uncharted 3 ? Pytam się: na :cenzura: to komu?

• Popieram 2

kampania to były czasy Crysis 1 gdzie kampania i efekty graficzne na tamte lata powaliły mnie z nóg, mimo iż nie byłem przez długi czas grać w to, za słabym sprzętem operowałem, ale gdy już dosiadłem do HD 4870 X2 to było spoko :P

Crysis Warhead, było to fajne uzupełnienie, potem Crysis 2 grafika gorsza i single nie był najgorszy ale nie porywał :P

a w C3 wierzę i mam nadzieję że będzie dobry :P jak na razie nie martwię się o sprzęt bo gra na prawdę dobrze mi działa :D 50 FPS i tak trzyma

Lepiej skupili by się na porządnej, trzymającej w napięciu, długiej kampanii.

To jest prawda, ale jak mogą dorzucić multi, żeby dać się nacieszyć niezłą grą jeszcze parę godzin to jestem za.

Chociaż co do multi w Uncharted to szczęka mi opadła...

Też macie problemy z łącznością? Mnie co jakiś czas wywala z czerwonym napisem "Connection Lost" i tyle mam z grania...

Crysis Warhead, było to fajne uzupełnienie, potem Crysis 2 grafika gorsza i single nie był najgorszy ale nie porywał :P

Ja tam się nie zgadzam. Z dx11, hdtexturami od maldo i quality mod Crysis 2 to zupełnie inna gra :P
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...