Skocz do zawartości

[PC] Euro Truck Simulator 2

Recommended Posts

Ja jak na razie śmigam Volvo 750km czekam aż wbije 25 poziom i odblokuje Scanię 730 wtedy ją zakupie, na razie 19 poziom i 2 kierowców w Volvach 750km.

PS.

Mam rozdane staty w maksymalny dystans i ładunek o wysokiej wartości pozostaje mi 7 punktów do rozdania w co je dać ? W ADR-y, czy może lepiej w delikatny ładunek ?

Dzienks Kuba rep dla CIebie. Ja zrobiłem 60kkm bez speed testu. Raz zdjąłem kaganiec na 20min, po 2-ch wypadkach w tym czasie założyłem z powrotem, max było wtedy 150 w Volvo 600KM. A ta 16 biegówka do Volva nieco szalona, przy 90 mam 400rpm :)U mnie pierwsze 3 adr/dystans/i to 3-cie na maxa reszta koło połowy. Ocena 6,7. Myślałem że skala jest do max 6,0 ;) Powoli zaczyna się nudzić, mam 4 garaże na maxa 14 kierowców i zarabiam 600k+ tygodniowo. Zdecydowanie za drogie te ładunki.

E:

Ciekawe czy dadzą nowego FH16 :D

http://www.v10.pl/archiwum/galeria/flota/volvo_fh_fh16_2013/nowe_volvo_fh_12.jpg

Kabina nie przypomina nic co do tej pory można było znaleźć w truckach. No i to potężne 16litrów z 750KM

http://www.v10.pl/archiwum/galeria/flota/volvo_fh_fh16_2013/nowe_volvo_fh_24.jpg

Edytowane przez misiek12_sdz
  • Popieram 1

Dzienks Kuba rep dla CIebie. Ja zrobiłem 60kkm bez speed testu. Raz zdjąłem kaganiec na 20min, po 2-ch wypadkach w tym czasie założyłem z powrotem, max było wtedy 150 w Volvo 600KM. A ta 16 biegówka do Volva nieco szalona, przy 90 mam 400rpm :)U mnie pierwsze 3 adr/dystans/i to 3-cie na maxa reszta koło połowy. Ocena 6,7. Myślałem że skala jest do max 6,0 ;) Powoli zaczyna się nudzić, mam 4 garaże na maxa 14 kierowców i zarabiam 600k+ tygodniowo. Zdecydowanie za drogie te ładunki.

E:

Ciekawe czy dadzą nowego FH16 :D

http://www.v10.pl/archiwum/galeria/flota/volvo_fh_fh16_2013/nowe_volvo_fh_12.jpg

Kabina nie przypomina nic co do tej pory można było znaleźć w truckach. No i to potężne 16litrów z 750KM

http://www.v10.pl/archiwum/galeria/flota/volvo_fh_fh16_2013/nowe_volvo_fh_24.jpg

Czy to jest Euro Truck Simulator 3 ?? Czy na maxa dwójeczka na twoim kompie ? %-)

Lista zmian

What's new in this update:

DAF - added as new licensed truck brand

added command line parameter -nodx9ex which disables extended DX9 interfaces for compatibility with Xfire

support for Unicode characters

support for Japanese, Korean, Vietnamese, Chinese, and Bulgarian

enter your name in profile with non-ASCII characters

better automatic save/load system

fixes in registration plates for SK, NL, FR, I, S, BE, A

recreated lamps illumination of all trucks, trailers and AI vehicles

readjusted fatigue simulation

new gearboxes for each truck

adjusted steering

over two hundred individual map fixes and prettyfications, fixed weather areas, added new lamps to prefabs

several inaccessible roads removed from navigation system

bus added as AI vehicle in traffic

improvements of AI handling on prefabs - speed, acceleration, and braking

decreased Valiant dashboard brightness

route advisor's "running line" corrected

added extra tier to progress history - progress is shown up to level 150 now

skill screen doesn't pop up on level up anymore if there are no skill points available

rain probability slider added to Options

truck braking intensity slider added to Options

subtle improvements in HDR tonemapping

Z ważniejszych zmian to wejście DAF-a, nowe skrzynie biegów dla każdej ciezarówki, oraz poprawki w AI oraz mapie. Może w końcu nie będę uderzał na prostej drodze, jak jeździłem to przy łączeniach na autostradzie zawsze było "łup" :/

E: U mnie na ~średnich detalach mam 650-850MB w VRAM przy 2GB na karcie (1600x900noAA)

Edytowane przez misiek12_sdz

No,no nawet fajna gra,Nie wiem jak wy,ale ja wole jeździć jednokierunkową a nie prosto szybkiego ruchu :P Brakuje mi różnorodności w tej grze na mapie bo zasypia przy kierownicy :D :D Ja gram u siebie na ULTRA w 1680x1050 i mam 40fps więc nie wiem co narzekają osoby z lepszym PC :)

No,no nawet fajna gra,Nie wiem jak wy,ale ja wole jeździć jednokierunkową a nie prosto szybkiego ruchu :P Brakuje mi różnorodności w tej grze na mapie bo zasypia przy kierownicy :D :D Ja gram u siebie na ULTRA w 1680x1050 i mam 40fps więc nie wiem co narzekają osoby z lepszym PC :)

Też bym lubił jednokierunkowe (chodziło chyba o jednopasmowe ;) ) ale AI które jedzie tam 50km/h a nie 90 + szaleńcy którzy walą na czołowe co dwie minuty skutecznie mnie odstraszają od tych dróg. Staram się ich unikać jak ognia bo dziennie na nich ~600 km gdzie na autostradzie robię 850 nawet.