Skocz do zawartości

BATTLEFIELD 3 - PROBLEMY

Recommended Posts

Miałem takiego HD7770 i był cichy, ale wydaje mi się, że nie ma sensu przepłacać i spokojnie można brać MSI.

Jak już chcesz coś powyżej 400, to zastanów się nad HD7790, są mocniejsze i startują od około 480 zł.

Wydajnością bliżej im do HD7850 niż do HD7770.

Edytowane przez Pawel7

Firma jest dobra i Radeony robi od lat.

Ile karta wyciągnie FPSów z twoim procesorem, to nikt nie ma kryształowej kuli, żeby to przewidzieć.

Na pewno będzie więcej niż na obecnej karcie.

Po zamontowaniu karty zainstaluj na nowo system i ściągnij do wszystkiego najnowsze sterowniki, na płytach zwykle są stare.

Najnowsze sterowniki do płyty głównej znajdziesz na stronie jej producenta, a do karty są w poniższym linku.

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx (WIN 7 64 bit, pod XP nie ma sterowników do HD7790)

Edytowane przez Pawel7

Witam,
Mam pytanie odnośnie Battlefielda 3 
Czy na multi da sie grac na takim sprzecie?
Intel Pentium Dual Core G860 
Pamięć: 4GB DDR3 GoodRam 1333mhz CL9 
Karta Graficzna: PowerColor Radeon HD 6870 1Gb GDDR5 
MOBO: AsRock P67 Pro3 (B3)
single chodzi na ultra ~40FPS z rozdziałką 1280x960
Zagram na multi? Ile mniej wiecej Fps, jakie ustawienia low, średnie może?
Mam jeszcze pytanie czy warto teraz kupować Bf3 premium, dużo ludzi w to gra?

Czy Wy też macie wrażenie, że w bf 3 gra coraz więcej dzieci, które myślą, że umieją grać(campers)?

Dlaczego kampienie jest uważane za coś złego? Jest to po prostu umiejętne wykorzystanie pozycji do wygrywania. To raczej z grą jest coś nie tak skoro siedząc w jednym miejscu przez cały czas można wygrywać. 

To niech siedzi sobie nawet cała rundę i to ze snajperką. Co to za gra, w której nie można z nim wygrać?

Olej ziomka i wykonuj cele mapy, żeby sam do Ciebie musiał przyjść...

W CS'ie rzucasz smoke'a i flesh'a i wbijasz, albo idziesz na drugi BS i podkładasz pakę, problemu nie ma :D

• Popieram 2

W CS'ie rzucasz smoke'a i flesh'a i wbijasz, albo idziesz na drugi BS i podkładasz pakę, problemu nie ma :D

Tylko CS się ogranicza do ilu, 5vs5, 8vs8? Przy 32vs32 to niezły bajzel by był :D

Edytowane przez Mofixil