Alpi 352 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Wczoraj ją przegrałem 2 mecze wczoraj przegrałem ;/ dzisiaj nie obstawiam bo straszna niewiadoma z tym fanatic vs Titan Cytuj Link to post Share on other sites
OzeeNo 11 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ja stawiam na fnatic, titan coś ciężko ostatnio Cytuj Link to post Share on other sites
DuDu13 36 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ile wart jest skin do AWP ,,Wężowy kamuflaż" Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 http://steamcommunity.com/market/?l=polish?l=polish Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 http://i.imgur.com/qhfY1cH.jpg Stawiać na InShock ? słyszał ktoś coś kiedyś o "wyborowych" ? Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 słyszał ktoś coś kiedyś o "wyborowych" ? Co chwile zmieniają się nazwy drużyn, przechodzą do różnych gamingów, albo grają sobie mixem pod wymyśloną na poczekaniu nazwą. Także o wyborowych nikt nie słyszał, natomiast o graczach tak. Jeśli Hyper będzie w formie to wygrają spokojnie. Zamykać standardowo będzie RED i easy, jednak są sponsorami tego teamu to grać będą Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 to nie wiem czy stawiać Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Poradnik Taza dla początkujących. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Głupoty Potrójne buforowanie działa tylko wtedy jak synchronizacja jest włączona, a każdy wyłącza bo v_sync powoduje input-laga. raw_input pomija ustawienia systemowe myszki, czyli opcję zwiększ precyzję wskaźnika oraz suwak czułości x/11 bindy mam 3x lepsze niż oni Otwieram sobie dzisiaj skrzyneczkę, a tutaj taki itemik: http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/avatars/cc/ccef5efe4cc10e1e7549571f2c6531c4da56aea9_full.jpg Nie wiem czy sprzedawać, czy zostawić sobie dla szpanu. Cytuj Link to post Share on other sites
Granatnik 19 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 bindy mam 3x lepsze niż oni To co Ty na strzałkach grasz? Czy na kierownicy? Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 bind "n" "buy incgrenade;buy molotov;use weapon_incgrenade; use bind "x" "buy smokegrenade ;use weapon_smokegrenade" bind "MOUSE4" "buy hegrenade;use weapon_hegrenade" bind "MOUSE5" "buy flashbang;use weapon_flashbang" Dużo szybciej i wygodniej jest w ten sposób. Cytuj Link to post Share on other sites
Granatnik 19 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Lel, mam podobnie - smoke'a na mouse3, mołotowa nie używam, ale muszę sobie zbindowac wreszcie, flasha i he tak samo mam. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 bindy mam 3x lepsze niż oni To, że Tobie się gra wygodniej, nie oznacza, że komuś innemu też. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
hitmanbz 74 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Gra ktoś teraz ? Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Wbiłem dwie rangi pod rząd, od tego czasu jakieś 8-10 przegranych z rzędu - oczywiście spadłem. Ciągle dobiera mi gó**o do teamu, też tak macie po wbiciu jakieś tam rangi? Wbije rangę i nagle 10 przegranych pod rząd z gównem w teamie. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
ehhhm 149 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Ja z tego powodu odstawiłem właśnie CSa na bok, bo znajomi mają niższe rangi, a jak gram solo, to najczęściej tylko 1 ogarnięty do współpracy się trafia, a reszta zero info, k/d ratio okropne itd. Wku*wia to jak masz ponad 2 razy więcej fragów niż zgonów, ale i tak spadasz z rangą w jeszcze większe bagno, bo reszta teamu kury z noża nie trafi. IMO powinny być osobne rangi dla grajacych solo, a decydowałby o nich statystyki takie jak k/d ratio, celność itd., bo póki co to jest odpowiedzialność zbiorowa pęłną gębą. Rozumiem, że to gra drużynowa, ale nie jestem w stanie nauczyć jakiegoś Rosjanina angielskiego w trakcie meczu, albo wysłać mu mikrofon kurierem... Nie trawię też typów wychodzących w 1/2 rundzie, po kiego grzyba w ogóle akceptowali mecz? Powinno być tak, że jak ktoś zostanie wyrzucony za afk, albo sam się rozłączy, to w jego miejsce wrzuca kogoś innego, kto szuka meczu. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez ehhhm Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No ale ja tak mam zawsze. Dziwne jest to, że gra jakby celowo dobiera mi ogarniętych do teamu na jakieś 5-10 rund z rzędu, a potem kompletne gó**o i 10 przegranych. Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) @Kacperq ja miałem ostatnio odwrotnie... 9 wygranych pod rzad, po 5 wbiłem range. Teraz też nie narzekam na teamy, tak w kratkę mi dobiera zazwyczaj, ale na szczęście potrzeba mi tylko 3-2 randomowych graczy, bo mam swój team. Granie solo według mnie nie ma za bardzo sensu, bo zazwyczaj przegrywam. Najlepiej mieć jakąś ekipę, a jeśli aktualnie nie mają czasu na grę to się powstrzymać Edytowane 9 Czerwca 2014 przez GazowanySer Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Gra z randomami mnie osobiście tylko denerwuje. Jeśli nie zbiorę ekipy, to wolę sobie pograć na DMie, poćwiczyć aiming itp. Takie pytanie z ciekawości: gracie z włączonym bezpośrednim odczytem (m_rawinput)? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 gracie z włączonym bezpośrednim odczytem (m_rawinput)? A co to za różnica? Jak masz odhaczoną akcelerację i 6/11 to bez znaczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 na co stawiacie dzisiaj ? Postawiłem na nomercy, Jednak waham się po miedzy inshockiem a Klanowa nazwa robocza knr zagrali wczoraj dobra 2ga polowe Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Dzisiaj grają Virtusi? Coś mi się obiło o uszy. Cytuj Link to post Share on other sites
savater 21 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Tak.http://www.hltv.org/match/2291589-virtuspro-london-conspiracy-dreamhack-summer-2014 Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 A jakiś link do streama? Najlepiej po ang. Izak dzisiaj nie komentuje Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 http://i.imgur.com/cZPSpn1.jpg Nie bardzo mi to cale obstawianie idzie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts