Skocz do zawartości

[MULTI] Counter Strike - seria

Recommended Posts

słyszał ktoś coś kiedyś o "wyborowych" ?

Co chwile zmieniają się nazwy drużyn, przechodzą do różnych gamingów, albo grają sobie mixem pod wymyśloną na poczekaniu nazwą. Także o wyborowych nikt nie słyszał, natomiast o graczach tak.

Jeśli Hyper będzie w formie to wygrają spokojnie. Zamykać standardowo będzie RED i easy, jednak są sponsorami tego teamu to grać będą :rotfl:

Głupoty :rotfl:

Potrójne buforowanie działa tylko wtedy jak synchronizacja jest włączona, a każdy wyłącza bo v_sync powoduje input-laga.

raw_input pomija ustawienia systemowe myszki, czyli opcję zwiększ precyzję wskaźnika oraz suwak czułości x/11

bindy mam 3x lepsze niż oni :D

Otwieram sobie dzisiaj skrzyneczkę, a tutaj taki itemik:

http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/avatars/cc/ccef5efe4cc10e1e7549571f2c6531c4da56aea9_full.jpg

Nie wiem czy sprzedawać, czy zostawić sobie dla szpanu.

bind "n" "buy incgrenade;buy molotov;use weapon_incgrenade; use 

bind "x" "buy smokegrenade ;use weapon_smokegrenade"

bind "MOUSE4" "buy hegrenade;use weapon_hegrenade"

bind "MOUSE5" "buy flashbang;use weapon_flashbang"

Dużo szybciej i wygodniej jest w ten sposób.

Wbiłem dwie rangi pod rząd, od tego czasu jakieś 8-10 przegranych z rzędu - oczywiście spadłem. Ciągle dobiera mi gó**o do teamu, też tak macie po wbiciu jakieś tam rangi? Wbije rangę i nagle 10 przegranych pod rząd z gównem w teamie.

Edytowane przez Kacperq

Ja z tego powodu odstawiłem właśnie CSa na bok, bo znajomi mają niższe rangi, a jak gram solo, to najczęściej tylko 1 ogarnięty do współpracy się trafia, a reszta zero info, k/d ratio okropne itd. Wku*wia to jak masz ponad 2 razy więcej fragów niż zgonów, ale i tak spadasz z rangą w jeszcze większe bagno, bo reszta teamu kury z noża nie trafi. IMO powinny być osobne rangi dla grajacych solo, a decydowałby o nich statystyki takie jak k/d ratio, celność itd., bo póki co to jest odpowiedzialność zbiorowa pęłną gębą. Rozumiem, że to gra drużynowa, ale nie jestem w stanie nauczyć jakiegoś Rosjanina angielskiego w trakcie meczu, albo wysłać mu mikrofon kurierem...

Nie trawię też typów wychodzących w 1/2 rundzie, po kiego grzyba w ogóle akceptowali mecz? Powinno być tak, że jak ktoś zostanie wyrzucony za afk, albo sam się rozłączy, to w jego miejsce wrzuca kogoś innego, kto szuka meczu.

Edytowane przez ehhhm

@Kacperq ja miałem ostatnio odwrotnie... 9 wygranych pod rzad, po 5 wbiłem range. Teraz też nie narzekam na teamy, tak w kratkę mi dobiera zazwyczaj, ale na szczęście potrzeba mi tylko 3-2 randomowych graczy, bo mam swój team.

Granie solo według mnie nie ma za bardzo sensu, bo zazwyczaj przegrywam. Najlepiej mieć jakąś ekipę, a jeśli aktualnie nie mają czasu na grę to się powstrzymać :D

Edytowane przez GazowanySer

Gra z randomami mnie osobiście tylko denerwuje. Jeśli nie zbiorę ekipy, to wolę sobie pograć na DMie, poćwiczyć aiming itp.

Takie pytanie z ciekawości: gracie z włączonym bezpośrednim odczytem (m_rawinput)?
  • Popieram 1