Cacek93 2397 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 To jest właśnie ciekawe w tej grze. Grając na globale można robić po 30 fragów i z bić kogoś do 2-3, a za chwilę dostać tak samo. Ostatnio tak miałem i zaliczyłem bonda (dla niewtajemniczonych staty 0 killi i 7 zgonów). Kilka minut na poprzednim meczu 32 fragi... Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Bo 80% na globalach i supreme to aim-wh Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Przesadzasz ziomek. Kiedyś może tak było, ale teraz raczej jest porządek. Śmieszą mnie zawsze wyzywanki od cheaterów ludzi, którzy dostają od enemy. Osobiście może 2 - 1 cheatera widziałem w tym miesiącu na mmie, a nawet nie jestem pewien czy to były haksy, po prostu nie da się wygrać każdego meczu ;d Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Była gdzieś infografika oparta na danych valve, która przedstawiała, że ~80% osób na rangach supreme i global gra na czymś. Skoro to się zdarza w esporcie to jaką to ma skalę podczas anonimowej gry? Pooglądaj streamerów nie wiem summit1g chociażby i zobacz jak On gra i jak czesto trafiają na kogoś, kto nie gra czysto. I tylko nie mów, że zdarzają sie czasem akcje życia, albo ktoś ogarnia - bo są sytuacje w których masz pewność, że ktoś coś ma, a jest sporo osób, które korzystają z programów nieumiejętnie. Jakkolwiek - nie da się przecież mieć co rundę op farta i wiedzieć wszystko, a tak się dzieje dosyć często na zwykłych mm. W każdym bądź razie mi to jest obojętne czy ktoś z czymś gra - jak go pokonam to 2 x satysfakcja. Ps. Prawdopodobnie te 80% odnosiło się do jakiegoś okresu/było tak x czasu temu, a więc nie jest powiedziane, że w chwili obecnej tak musi być. Cytuj Link to post Share on other sites
Courius 24 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Teraz też tak jest. Najgorzej jest na MGE/DMG i LEM/Supreme. W pierwszej grupie jest wyścig szczurów do orzełka, a w drugiej do globala. Ja w przeciągu miesiąca jeszcze na MGE trafiłem ma haxy w trzech meczach na inferno. Jeden mecz, to była odpalona drużyna, a w pozostałych dwóch przypadkach pojedyncze przypadki. We wszystkich przypadkach powtarzały się trzy wspomagacze wh-aim-triggerbot. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Najgorsze jak Ci spadnie ranga bo w Twoim teamie był hack. Mozesz grać niby tylko jako premade, ale czasami wchodzisz o porze, gdzie nie ma pięciu osób, z którymi chciało by się zagrać. Wtedy gramy z randomami jakiś meczyk, dwa i bywa różnie Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez zielone_ciastko Cytuj Link to post Share on other sites
F0rfrey 810 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jasne, fart się zdarza. Każdy nie raz i nie dwa strzeli fartowną banieczkę jedną pestką przez smoke'a. Ale kiedy w ciągu jednego meczu widzę takich głów 10, przez sam środek dymu gdzie nie widać NIC, podczas gdy przeciwnik strzelającego wlazł tam bezszelestnie - ta, jasne, z pewnością skill! A takich ostatnio widzę często. Np. pro elo snajper z awupe na midzie wcelowany w galę na krótko, dostaje flesha przed nos i bije gościa z B Akcja z wczoraj na orzełku. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) W MGE/DMG haksy no nie mogę, sory, ale tam to raczej cheaterow nie znajdziesz, wręcz przeciwnie, tam to teraz łatwo się dopiero gra. Widać ten poziom szczegolnie na mm kiedy koles z przeciwnej ci sie pyta skąd wiedziałeś. Jest takie coś jak używanie mózgu i sprawdzanie pozycji:D Ciekaw jestem ile z tych waszych reportowanych kolesi dostało bana? Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Papiesz111 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ja pisałem o Supreme/Global. W każdym bądź razie mi to lotto czy kogoś banują. Bo nie da się mieć prawdziwej satysfakcji grając z programem, a myślę, że może kiedyś te osoby zdadzą sobie sprawe, że oszukiwanie samego siebie to największa głupota. Cytuj Link to post Share on other sites
Courius 24 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) No jasne, że są haxy. Na demku widać doskonale, co robią nasi przeciwnicy i przepraszam bardzo, ale skany przez pół mapy, czy aimy blokujący się na mojej głowie przy pojedyńczych strzałach nie są żadnym skillem. Pomijam już oczywiste kwestie dotyczące tego, że twój przeciwnik zawsze wie wszystko o tobie. Ile ludzi miało haxy? Po grze i po obejrzeniu demek uważam, że w moim przypadku na 3 przegrane w ogóle na inferno mecze jeden był 100% potwierdzony. Dostałem już w grze wiadomość, że osoba którą zgłosiłem dostała bane. Niestety nie wiadomo kto to był, ale przypadkowych osób nie raportuje, także obstawiam, że jedna osoba z tych trzech. Pozostali prędzej, czy później też zarobią Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Courius 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kielek44 114 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie słuchajcie Papiesza. Ostatnie 10 mm'ów ma rozegrane na Aztec'u a tam cziterów nie ma 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Bo 80% na globalach i supreme to aim-wh Skąd wiesz, skoro takowych rang nigdy nie miałeś? Na dzień dzisiejszy jest znacznie lepiej niż było. To jest właśnie ciekawe w tej grze. Grając na globale można robić po 30 fragów i z bić kogoś do 2-3, a za chwilę dostać tak samo. Ostatnio tak miałem i zaliczyłem bonda (dla niewtajemniczonych staty 0 killi i 7 zgonów). Kilka minut na poprzednim meczu 32 fragi... To nie wina przeciwników. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jak byś czytał uważnie, a nie próbował doszukiwać się błędu to byś zauważył, że opieram się o infografikę + często oglądam streamerów, ludzi, którzy praktycznie codziennie oddają się tej grze i słyszę co mówią. Tyle. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Musicie mieć albo "szczęście" do tych cheaterów albo nie wiem... Co ciekawe, mam ok 1400h w cs i tylko 2 razy mi cofło rangę - raz, jak byłem goldem i grałem ze znajomym, a raz nie tak dawno, random z przeciwnej i stwierdziłem, że jest "dobry"... Okazało się, że było inaczej Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 :3 cobblestone ! http://i.imgur.com/pYfgYqH.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Będzie Dragon Lore Cytuj Link to post Share on other sites
Feitan 59 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Też mi ten souvenir wpadł. Będzie na jakieś gierki Cytuj Link to post Share on other sites
DeXtrous 716 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Co trzeba zrobić żeby to dostać? Mieć połączone konto twitch ze steamem i oglądać ten stream http://www.twitch.tv/esl_csgo ? Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez DeXtrous Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Pewniej jest oglądać przez cs:go Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 a to niby czemu pewniej? Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Nie wiem po co sa te rangihttp://iv.pl/images/38517180063378889771.jpg https://www.youtube.com/watch?v=tDnkkByVlPE 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 mam ok 1400h w cs i tylko 2 razy mi cofło rangę Ja mam więcej i nigdy mi nie cofnęło. Jak nie mam z kim grać to nie gram i tyle, nawet jeśli mam ochotę to nie gram nawet tydzień jak nie ma z kim. Nie wiem po co sa te rangi Co w tym dziwnego? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PiterGames 295 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ktoś gra dzisiaj wieczorem8)? Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ktoś gra dzisiaj wieczorem8)? jaka ranga? Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ja tam w ostatnim czasie wszedłem do kałacha Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts