interceptor 3 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 (edytowane) IMO... Ten temat ma dość negatywny wydźwięk. Zamknięty krąg userów wytyka błędy innym, bądź się z nich śmieje w swoim zamkniętym kregu (temacie), do którego cytowanie użytkownicy raczej nagminnie nie wchodzą. Cały temat to takie problemy pierwszego świata. Ktoś napisał u a nie ó ale tragedia... jejciu jejciu. U mnie w robocie licytują się kto bliżej/dalej wejścia samochodem stanął. No w sumie można tylko po co? Większośc wypowiedzi jest zrozumiała, czytelna. Naprawdę wasze życie się zmieni jeśli ktoś inaczej przecinek napisze. Życie jest już i tak zbyt skomplikowane aby się takimi bzdurami przejmować, chodź jak ktoś chce to wolna wola, ale chyba innym można by odpuścić a nie nawoływać do dawania na forum ostrzeżeń, bo ten nie napisał tak jak w słowniku. chce cie coś zmienić to ich edukujcie (chodź pewnie tak jak i mi jest to problem o marginalnym znaczeniu życiowym) albo dostosujcie nielogiczną pełną wyjątków ortografię/gramatykę j. polskiego do stanu faktycznego XXIw. ale wszyscy wiemy że ani ja ani wy nie zmienicie tego, bo nad tym czuwa twardogłowy beton w Warszawie. Zamiast życie utrudniać, powinno się je ułatwiać i nie dokręcać śrubę, bo literka czy przecinek nie taki. Zdaję sobie sprawę że są puryści językowi, ludzie zwracający na to uwagę ale sa ludzie, dla których nie ma to jakiegoś większego znaczenia. Do mnie kolega pisze w sms zawsze U zwykłe bo mu się nie chce Ó pisać i nie robię z tego powodu jakiegoś problemu. Mam dzisiaj kilkanaście min wolnego w robocie (bo w domu to by mi wręcz czasu było szkoda) to sobie pooglądałem temat i mi się taki coś nie podoba. Wydźwięk tego tematu. Do przemyślenia... Chociaż jak zauważyłem niektórzy raczej zwyzywają... Generalnie temat nie dla mnie. Edytowane 26 Października 2017 przez interceptor Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 XD Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A nie no, jak panu temat przeszkadza i pan nie akceptuje to już szybciutko kasujemy temacik i przepraszamy wszystkich za szkalowanko. 7 Cytuj Link to post Share on other sites
interceptor 3 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 (edytowane) Nie. Nie przeszkadza. W sumie może być sobie jak i nie być. Obojętne mi. Mam to gdzieś Wchodzę czasem na to forum i jednak jak się tu zajrzy poczyta jak ludzie się wyśmiewają z innych jest takie o... słabe. No żeby te wpisy z błędami chociaż były śmieszne to bym nawet zrozumiał ale nie są. Jak dla mnie takie czepianie się pierdół ale ja nikomu nie zabronie. Wolna wola. Każdego jara co innego. Edytowane 26 Października 2017 przez interceptor Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nigdy nie zrozumiem tendencji samobójczych u ludzi, którzy siedzą na n-tym multi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Dla mnie ten kotecek to jest fenomen. Przecież jego geny w ogóle nie powinny dotrwać do wspominanego XXI wieku, tylko zostać zutylizowane gdzieś na wczesnym etapie ewolucji, bo pra-przodek takiej umysłowej ciamajdy to powinien zostać wpierniczony przez jakiegoś pra-niedźwiedzia podczas próby wyperswadowania mu, że życie jest za trudne na szukanie pożywienia i może niedźwiedź się z nim podzieli. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 To był kotecek? XDDDD Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Był. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 nie jest to sztuka i dla innych telefonów z obecnej średniej/wyższej pułki. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 16 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 (edytowane) wydajność GPU na poziomie 1060, lub trochę szybsza nisz 1060MaxQ, Edytowane 16 Listopada 2017 przez ernorator 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wolę odbiór osobisty dlatego bo sprawdzisz sobie kartę pod kontem stabilność itp. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 czy dysk ssd ma jakis wplyw na fpsy w grach lub na ich wydajnosc czy gry na dysku ssd benda dzialaly lepiej niz na hdd? 4 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Ktury 65 nie zakrzywiony jest rozsądny z tego sklepu ? Te dwa mi się w oczy żuciły. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 http://forum.benchmark.pl/topic/254278-roz%C5%82anczanie-pendriva-sandisk-ultra/ 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 przez chwilę myślałem że to o mnie chodziło, ale znalazłem tylko "rozumeim" i jeszcze gdzieś jedną zjedzoną literę, choć interpunkcja leżu u mnie jak zawsze, czyli spacje przed "?". Nie wiem skąd mi się to w postach bierze, w pismach i dokumentach piszę poprawnie. Dopiero później spojrzałem na tytuł. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 http://forum.benchmark.pl/topic/254773-dysk-twardy-nie-widzie-w-windowsie/ Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 ...Przechodząc do żeczy... Jestem pewny że gram w 4K, bo rużnica w jakości jest znaczna... 4 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Sam się jescze wacham czy nie zwrucić Sony pudełko miało oryginalne pląby 3 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 (kable orygnalnie były zapakowane, na słuchawkach brak śladów użydku, pudełko miało oryginalne pląby, czyżby w fabryce zabrakło woreczków) jeszcze wcześniej :E 2 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Z zagrożeniem życia zgodzę się z Tobą, pod tym kontem nie jest to nigdy zabawne i zagalopowałem się zdecydowanie. Jeśli, nazwijmy to "usuwanie" kościołów było by częścią usuwania religii to mógł bym się przemóc. Warunkiem było by tu nie zamienianie religii na coś innego a jedynie jej usunięcie. Nie rozumiem kontekstu zdjęcia, domyślam się nieśmiało ale puki nie jestem pewien to nie będę obalał błędnej tezy. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Na zasilaczu się nie oszczędza bo jak pójdzie albo jest kijowej jakości to może wziaść ze sobą nie tylko siebie a wtedy będziesz sobie pluć w brodę. Wat watowi nie równy Ten xfx jest lepszy od V'sa,jeśli na prawdę nie masz już kasy to możesz go wybrać. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 ehh chyba ludzie mi nie wierzą, że ja na serio widzę swoje błędy, dopiero jak czytam własny tekst ponownie. Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 w ochydnym malowaniu 2 Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Łoo trafiłem i ja byłem święcie przekonany, że tak się to pisze, no cóż, całe życie się uczymy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Moim zdaniem jest całkowicie nie opłacalna. SSD - wybrał bym coś mlc, Goodram iridium pro 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts