Wallpy 820 Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Mój poziom i prestige został zresetowany bo "Nie zgadzał im się mój czas gry" http://i.imgur.com/N8kk2KN.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 To znacz co, komu się nie zgadzał i w jaki sposób? Za dużo, za mało? Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Dostałem komunikat po wejściu do gry, że mam za wysoki poziom jak na mój czas gry więc mi go zresetowali do 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 serio? o lol haha ale beka XD Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 No to świetnie, a ciule z aimbotami latają sobie bez lipy. Nie ma to jak dobry anti cheat. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
krystianh87 5 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wyszła aktualizacja 1.6 GB pobieram, grał już ktoś po tej aktualizacji? co ona zmienia? Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 http://steamcommunity.com/games/209650/announcements/detail/243528290812468435 Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dostałem komunikat po wejściu do gry, że mam za wysoki poziom jak na mój czas gry więc mi go zresetowali do 1 Jakaś paranoja ... P.S Wallpy - Po co Ci taki zasilacz 1000W ? Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 @UP Nie był drogi to czemu miałem nie brać, może kiedyś się przyda Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 @UP Nie był drogi to czemu miałem nie brać, może kiedyś się przyda W sumie racja lepiej mieć zapas niż jego brak Też już składam powoli kompa , patrze części itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) http://charlieintel.com/wp-content/uploads/2015/04/CCLGdbDWIAE9RWl.jpg Kolejna odsłona popularnej strzelanki FPP, tym razem wyprodukowana przez studio Treyarch Studios. 26 kwietnia nastąpi pełna zapowiedź nowej produkcji. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Antiax Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ehh, zaś BO Wolałbym coś z poprzednich wojen, może nawet WW1, było by ciekawie. Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No cóż, nextgenowy Cod o WW2 pozostanie tylko w snach. Mokrych snach. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 W końcu doczekałem się zapowiedzi,mimo wciąż według mnie najlepsza jedt pierwsza część Black Ops. Zdecydowanie czekam na kolejne informacje 1 Cytuj Link to post Share on other sites
owenek0811 5 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Czyli na 100 % Przyszłość Call of Duty®: Black Ops 3 is the first title for next-gen hardware in the critically acclaimed Black Ops series. Developed by Treyarch, the award-winning creator of the two most played games in Call of Duty® history. Call of Duty: Black Ops 3 deploys players into a dark, twisted future where a new breed of Black Ops soldiers emerges and the lines are blurred between our own humanity and the technology we created to stay ahead, in a world where cutting-edge military robotics define warfare. With three unique game modes: Campaign, Multiplayer, and Zombies, it providing fans with the deepest and most ambitious Call of Duty ever. http://charlieintel.com/wp-content/uploads/2015/04/CCLGdbDWIAE9RWl.jpg Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez owenek0811 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ehh czyli znowu nowoczesna wojna, robi się to powoli nudne. Tym bardziej że jeszcze niedawno były przesłanki że kolejna część może powrócić do klimatów II Wojny Światowej. Ja bym chętnie zobaczył CoDa gdzieś właśnie w czasach II a może nawet I Wojny Światowej bo tego już bardzo dawno nie było albo w Wietnamie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ileż można tę przyszłość ciągnąć. Kto wie, może będzie fabularny kogel mogel i będą retrospekcje do II WŚ Pierwszy zwiastun pewnie będzie z dopiskiem "Completely new experience (unless you played previous CoD Games)". Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Również czuje się zawiedziony tym, że po raz kolejny gra osadzona zostanie w przyszłości. Choć pewnie ta produkcja była już w produkcji od dłuższego czasu, zanim cały hype na nowe Call of Duty umiejscowione w przeszłości się rozpoczął. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Antiax Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Moja przygoda skończyła się na black ops,i myślę że to był dobry moment by zapomnieć o tej serii. Cytuj Link to post Share on other sites
lamparcicho 315 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mam już pierwszą recenzję, zmieni się tylko nazwa i pies na kota-cyborga, polecam: :D:D Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 czyli kolejny black ops w przyszłości.. choć dla mnie bo 2 w multi było spoko i ogólnie fajne to już sie rzygać chce tą przyszłością... sto razy lepiej by wyszli na nowym cod waw 2 czy coś ale to było do przewidzenia że będzie trylogia wiec pewnie po bo 2 będziemy mieć ghosts 2 albo advanced warfare 2 albo po prostu nowy tytuł i tutaj sami sobie dopowiecie w jakich realiach XD Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 czyli super żołnierze nano technologia latające buty itd... bleh Cytuj Link to post Share on other sites
cashman 2 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ja mam nadzieje, że exo zostanie... Sporo odświeżyło call of duty... Gra się bardzo fajnie... Mam nadzieje tylko, że optymalizacja będzie ok... W Advanced Warfare skopali... Update z początku kwietnia sporo popsuł zamiast poprawić (i7 @4.6 z gtx 980 daje komfort na każdej mapie na low ustawieniach)... Ale pomysł był ok wg mnie. Jeśli chodzi o tematyke II wojny to cieżko jest coś nowego wymyśleć... Wszystko już było, a nikt nie chcę po miesiącu mieć dosyć... Mogliby troche killstreak pogorszyć. Na dominacji zdecydowanie za łatwo się nabija drona czy warbirda... Brakuje też PROMOD'a tak jak to było w cod4 (każdy ma te same perki, brak streakow, search & destroy)... Btw. Szukam dobrych graczy w COD'a z PL... Moje obecne KD 2.79 (25 miejsce na świecie na PC) Nie muszą być super pro. KD 1.6 wystarczy może, ważne żeby grał objective a nie DNA czy inne K.E.My na dominacji... steam: _t5un4m1_ Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 dla preorderowców będzie wcześniejsza beta czekamy na dzisiejszy trailer Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts