Tridefy 229 Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Właśnie skończyłem elfen lied ... *****iste <3 !!! Co do filerów to prawda, ale Naruto wiele nie brakuje. Edytowane 17 Maja 2013 przez Tridefy Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Elfen Lied jest fajne. A oglądałeś Higurashi No Naku Koro ni ? Ja nie dałem rady. Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Jeszcze nie, ale chyba obejrzę, jak taki "horror" to z pewnością. Troszkę mnie nudzi teraz Code geass, więc może sobie obejrzę.A miałem takie 3 pod rząd fajne animeAngel beats Guilty CrownElfen lied A teraz ten code geass mnie przynudza, znaczy się obejrzałem 12 odcinków w przewie między Angel beats a guilty crown.@NumikAle mnie wciąga to anime, jest genialne, skończyłem już 2 te historie (8 odcinków) i stwierdzam że pierwszy raz się przestraszyłem anime , w sumie najgorsze było to jak się dowiedziałem że ona już była martwa...Jutro sobie obejrzę do końca cały sezon, a ciekawi mnie też 2 na czym polega. Edytowane 17 Maja 2013 przez Tridefy Cytuj Link to post Share on other sites
polish95 80 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dzisiaj dorwałem Shingeki no Kyoijin - rewelka.... wystarczy poczytać opinie http://animeon.pl/anime.php?type=player&episode_id=7677&c_start=50 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dopiero wychodzi także lepiej poczekać jak ktoś nie lubi przerywać historii na tydzień Cytuj Link to post Share on other sites
polish95 80 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jak na Naruciaka i Grę o Tron się czeka, to na to też można Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Skończyłem Higurashi no naku koro ni, 2 sezonyChyba najlepsze anime jakie do tej pory oglądałem , fabuła bardziej mi się podobała niż w Death Note, Co prawda 2 sezon trochę się zmienia i wszystko wtedy już jest wiadome, a 1 sezon wygląda jak tylko wstęp do 2 sezonu. W 2 sezonie poprawia się kreska, a trzeba Powiedzieć że na początku 1 sezonu (pierwsze 4 odcinki) postacie wyglądały okropnie ! Mimo wszystko po obejrzeniu wszystkich odcinków pozostają pytania od czego to się zaczęło i skąd się to wzięło.Jedyny minus to to że był zbyt mały balans tej "brutalności" gdzie w 1 sezonie było go nad to , a w 2 za mało.Teraz zabieram się za Ao no Exorcist Mam nadzieję że mi się spodoba Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Co prawda to prawda Shingeki wymiata możecie sobie jeszcze obczaić Zetsuen no Tempest, Mushibugyou Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mam pytanie czy hunter x hunter 2011 to odnowienie starej? Bo starej nie oglądałem a za nową się zabrałem i jak patrzyłem to postacie były niemal identyczne? Co do Shingeki to, zarąbiste jest, szkoda że ma tylko 25 odcinków, liczę na to że będzie 2 seria i koniec razem z mangą bo nie lubie gdy manga nadal trwa a anime się kończy. Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) ja ostatnio oglądałem Akirę. Nawet, nawet. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Adonim85 Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mam pytanie czy hunter x hunter 2011 to odnowienie starej? Bo starej nie oglądałem a za nową się zabrałem i jak patrzyłem to postacie były niemal identyczne? Tak, to odnowienie. Stara wersja skończyła się na długo przed mangą. Ale z mangą jest znowu taki mały problem, że znowu ma status "hiatus". I to od dłuższego czasu. W dodatku hiatus zaczął się w momencie gdy mieli wyruszyć na zupełnie nową przygodę. Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Teraz Hunter x hunter w nowym wydaniu ma więcej odcinków, to oznacza że jest w dalszym momencie? Cytuj Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Mamy jakichś fanów? Jeśli tak to piszcie jakie anime lub manga najbardziej zapadły wam w pamięć. Jakie momenty was wzruszyły lub rozśmieszyły, kto jest waszą ulubioną postacią, co podoba się wam w kulturze japońskiej. Mówiąc ogólnie: Temat do luźnych rozmów na tematy związane z Japonią, mangą i anime. Zachęcam do rozmowy i mam nadzieję że nie jestem jedyny na tym forum xD // pozwoliłem sobie podpiąć Twój temat z już obecnym o tych zainteresowaniach. wormadam Cytuj Link to post Share on other sites
Aximus 41 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jak przeczytałem temat, od razu nasunęło mi się na myśl" Anime, manga, Japonia - taka sytuacja" xD Cytuj Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Od siebie Polecam Sword art Online (chyba żadne anime mnie tak nie wzruszyło) Shingeki no Kyojin (genialna fabuła) High School DxD (jeśli ktoś lubi echii to się nie zawiedzie, nie dość że cycki to jeszcze zabawne i ciekawa fabuła ) oraz High School of the Dead (jedno z nielicznych jeśli nie jedyne anime z zombiakami, okraszone genialną fabułą i postaciami oraz potrafiące rozbawić oraz wzruszyć ) Jeśli ktoś chce coś więcej pisać na pw Ps. No i oczywiście 3 "tasiemce" które każdy chyba zna czyli Naruto Shippuuden, Bleach oraz Fairy Tail (to ostatnia jak dla mnie jest najlepsze) jest jeszcze One Piece ale to tylko dla wytrwałych, około 1000 odcinków może przerazić osoby chcące zacząć je oglądać) Edytowane 31 Lipca 2013 przez Wolwgang Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jakie 1000 ? Marne 606 (715 rozdziałów mangi). A na przykład manga Hajime no Ippo ma ponad 1000 rozdziałów. Cytuj Link to post Share on other sites
karola8421 0 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja polecam Sword Art Online, jedno z moich pierwszych anime i jedno z najlepszych Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Obejrzałem już z 50 czyli dość mało, w tym tasiemce takie jak naruto, bleach, fairy tail, hxh 2011. I najbardziej które mi się spodobało i do tej pory wracam do niego to Higurashi no naku koro ni(po prostu kocham to anime), strasznie lubię anime typu horror, masakra. Tak jakoś je lubię, pod względem fabuły, chyba jednak najlepiej zrobionym było Death Note.Edit : Zapomniałem dodać jeszcze genialne anime jakim jest FMA brotherhoodJak ktoś chcę komedie to na pewno Binbougami ga! Z obecnie lecących można na pewno obejrzeć hxh 2011, Rozen Maiden 2013, Attack on titan, który już był już wspominany. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Tridefy Cytuj Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Shingeki no Kyojin zdeklasował wszystkie inne anime tego sezonu Cytuj Link to post Share on other sites
luk9400 288 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Sword Art Online (niezłe anime, zwłaszcza pierwsze 15 odcinków), Btooom!, Highschool of the Dead, seria Monogatari, Ano Hana, Nazo no Kanojo X A dla lubiących ecchi to Highschool DxD, KissXSis, To Love Ru Cytuj Link to post Share on other sites
StrowHatLuffy 9 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 :DOne Piece na pewno jest godny polecenia, mimo że jest strasznie długi, a na początku kreska nie jest zbyt atrakcyjna Cytuj Link to post Share on other sites
Kiciuk 45 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Clannad-Jeżeli ktos lubi romanse i wyciskacze łez jak najbardziej polecam obejrzeć Cytuj Link to post Share on other sites
Sprzetoholik 0 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A czy ktoś wie, czy Bleach jeszcze będzie krecony (anime + pełnometrażówki?) Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja osobiście sądzę, że nie powróci. A nie ma nic na temat tego że powróci, jedynie jakieś domysły...To piszę o anime, ale wydaje mi się że jeszcze jakaś pełnometrażówka wyjdzie.Co polecicie do obejrzenia, najlepiej z zakończonych? Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A co sądzicie o ostatnim Dragon Ball Z Battle of Goods? Wytaptane Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts