Obiektor 1 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Half Life, HL Opposing force, Blue Shift, Redemption na silniku z HL2 Cytuj Link to post Share on other sites
pranky 0 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Troszkę w drugą stronę ale bardzo chciałbym zobaczyć Gothica 3 na silniku Gothica II. Wiem, dla wielu wyda się to bez sensu ale wolę klimat dwójki niż trójki... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Chciałbym zobaczyć Might & Magic VI i VII w nowej grafice ale koniecznie ze starym sterowaniem, bo to co było w IX nie było zbyt udane - klawiatura górą Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hirołsy i klawiatura o nie... Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hirołsy i klawiatura o nie... To nie o tą grę chodzi http://pl.wikipedia.org/wiki/Might_and_Magic http://pl.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_Might_and_Magic Cytuj Link to post Share on other sites
egzorcysta124 0 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A ja chciałbym zobaczyć nową odsłonę Quake np: 6 z piękną grafiką i jakąś fabułą. Znowu spędziło by się godziny przy grze sieciowej . Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 A ja chciałbym zobaczyć nową odsłonę Quake np: 6 z piękną grafiką i jakąś fabułą. Znowu spędziło by się godziny przy grze sieciowej . No dokładnie, bo coś te osławione ID ucichło Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 fallout 2, ale ciągle w rzucie izometrycznym. Ktoś chciał half-life i dodatki, bez przesady ta gra po wgraniu high definition packu (na płytce blue shift) wciąż wygląda nieźle. No i jest dużo bardziej grywalna od nudnej 2ki (pomijając fajny episode 2) Cytuj Link to post Share on other sites
egzorcysta124 0 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku że było by miło zobaczyć nową odsłonę DooM 4 ale z taką wyjebiaszczą fabułą lepszą od 3 i oczywiście polepszoną grafiką. Straszna cisza coś zapowiadali że pracują nad D4 a tu nawet żadnych trailerów screenów itp. Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja też przyłącze się do fanów UFO: EU - ech to były czasy zrobienie 1000 "crash landing site" to była zabawa . Cytuj Link to post Share on other sites
matten 2 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Knights and Merchants z usprawnionym interface'em i Original War z nową grafiką przy zachowaniu starych zasad. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Szczerze powiedziawszy, to jeśli chodzi o gry z małego atari, a500, czy c64 - każdy remake to już nie to samo. Dlaczego?, otóż nikt nie zagra dzisiaj, jeśli gra nie będzie miała świetnej grafiki 3d (min SM 3.0 - dx9.0c) i przestrzennego dźwięku EAX, a przecież najlepsze gry na stary sprzęt właściwie nie miały grafiki (w odniesieniu do czasów współczesnych), miały za to to coś, co każdy remake od razu na wstępie straci. Chyba, że jest jakaś gra na PC, która dorównuje, lub nawet przewyższa oryginał ze starych komputerów? Wiecie o takiej grze? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 oj, pograłbym sobie w Commandosa w 3D od Pyro Studios. To była super giera, łamanie umysłu niekiedy Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Zgadzam się z poprzednikiem. Szczerze mówiąc, liczyłem kiedyś, że Assasins Creed będzie takim Commandosem. Potem zagrałem i wiadomo, co się stało. Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszTa 0 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam. Czy ktoś może pamięta tytuł gry która polegała na pluciu śliną na ludzi i przechodniów - chodziła na Windows 95 i miała dość ładną grafikę Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Coś kojarzę. Bohaterami nie byli przypadkiem Beavis & Butthead? Swoją drogą świetna fabuła na grę 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Jedyne plucie jakie pamiętam w grach, to na statku w "escape from monkey island", ale też pewności nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Tak Beavis & Butthead z dachu szkoły zdaje się pluło Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ja bym najbardziej chciał zagrać w kontynuację Hostile Waters Antaeus Rising i System Shock 2. Pierwsza z nich jest to mało znana, jedna z najlepszych gier strategicznych akcji jakie widziałem. Natomiast drugą chyba wszyscy na forum oglądający ten dział znają Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A ja chciałbym zagrać w kontynuacje(remake z resztą też) dino crisis 2 z psx :> Cytuj Link to post Share on other sites
Colorowy 0 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Duke Nukem 3D z nowymi texturami i grafiką . Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 A ja zagrałbym w nowego Command & Conquer: Renegade. Cytuj Link to post Share on other sites
wstrzasmen 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ultima underworld I, transport tycoon, aces over pacific, f15 strike eagle III, system shock, ufo enemy unknown, wing commander tylko no console version please zadnej z powyzszych - start w f15 ma byc tak samo skomplikowany jak w msfx a nie jednoprzyciskowy zeby na "padzie siem dalo" Cytuj Link to post Share on other sites
UB-SB-USB 0 Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Carmageddon z nowoczesną grafiką ale klimatem jedynki, Battle Arena Toshinden Remix to samo i Quake 1 i 2 też. Cytuj Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Fajny byłby prehistoryk tylko z nową ładną grafiką ale żeby był nadal typowa klasyczną platformówką Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts