Diego_90 275 Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Kolejna (3!) recka w panelu - Cougar CMX 700 Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Przydałoby się jeszcze pisać za miniRecenzentów zajawki bo standardowy edytor na to nie pozwala i potem wychodzą takie babole http://iv.pl/images/45765803496549627139.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Grzegorz Kubera 4 Napisano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Kolejne MR opublikowane: http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Kaspersky_PURE_-_lider_wsrod_programow_do_ochrony_naszego_komputera.-4336.html http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/To_nie_FiFi_RiFi_tylko_Asmax-4358.html http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/AMD_Llano_-_low_end_do_grania.-4340.html Następne w kolejce: Cougar CMX 700 vs be quiet! Straight Power E9 680W CM Linksys X3000-EE - (nie)przeciętny router za duże pieniądze be quiet! Straight Power E9 - godny następca E8 Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Czyli miniRecenzje będą dodawane po trzy w jednym tygodniu? Cytuj Link to post Share on other sites
Grzegorz Kubera 4 Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie zawsze, ale na razie tak jest. Dziś wpadły kolejne 3. Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dziękuję za dodanie dwóch recenzji Mam nadzieję, że moja ostatni recenzja jest na liście "Następne w kolejce:" //Proponuję ten temat tj. "Nowy opiekun miniRecenzji" przenieś do działu "Mini-recenzje". Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 co z MRM za miesiąc grudzień ? Cytuj Link to post Share on other sites
sido107 4 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Witam nowego opiekuna. W końcu się coś ruszyło w dziale MR Edytowane 4 Marca 2012 przez sido107 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Mozna wiedziec kiedy beda nominacje MRM za luty? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Jest jakieś ograniczenie czasowe jeśli chodzi o mini-recenzje sprzętu wypożyczonego przez redakcje? Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dwa tygodnie masz na napisanie recenzji i wysyłkę. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dwa tygodnie to na przeprowadzenie testów i odesłanie... Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Teoretycznie nie było ograniczenie pod względem czasu na recenzję. Dwa tygodnie masz na przetestowanie, później odsyłasz sprzęt. Z pewnością mile widziane są osoby, które w niedługim czasie po odesłaniu publikują swoje recenzje //taki mały oftop Dwie recenzje, które obecnie czekają na publikację na portalu benchmark.pl Jeśli ktoś znajdzie błędy niech komentuje wtedy poprawie to, co czeka tutaj na publikację Obudowy: Corsair Carbide 400R & 500R White http://www.testit.ostrog.net/index.php/recenzje/18-recenzja/obudowy/48-corsair-carbide-czyli-tansze-obudowy-dla-entuzjastow //recenzja mojego autorstwa Zasilacz: Cougar A450 http://www.testit.ostrog.net/index.php/recenzje/12-recenzja/zasilacze/47-drapiezny-zasilacz-cougar-a450 //recenzja Damiana Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Heh i nowy redaktor niezbyt poprawił sytuację recenzji. Już prawie przez dwa tygodnie żadna miniRecenzja nie została opublikowana... Cytuj Link to post Share on other sites
kachol 0 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A minirecanzji miesiąca za grudzień 2011r jak nie było tak nie ma. Jakiś niesłowny ten nowy opiekun? Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W dodatku jakoś może mi się wydaje, gdyż gdy pojawił się nowy redaktor to nie ma jeszcze dodanego sprzętu, który może pozostać u autora miniRecenzji. Jeśli dobrze pamiętam to słuchawki warte 70zł, były z możliwością pozostawienia ale wariantu C xD 100 plusów/5000 odw. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja jestem nie pocieszony, ze moja recenzja nawet wyroznienia nie dostala Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 no minirecanzji miesiąca za grudzień 2011r jak nie było tak nie ma. czuje sie troche oszukany . Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ostatnio żadne recenzje się nie ukazują Cytuj Link to post Share on other sites
tomcug 154 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ostatnio żadne recenzje się nie ukazują Marne wynagrodzenie, olewanie użytkowników, wielka łaska przy wymianie punktów. Oj, chłopie, co się dziwisz . Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 tomcug widzę, że masz jakieś same złe doświadczenia z Redakcją Ja tam na wymianę punktów nie narzekam, ale fakt faktem przydałoby się (szybsze) dodawanie recenzji - obecnie mam kilka oczekujących Cytuj Link to post Share on other sites
tomcug 154 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) tomcug widzę, że masz jakieś same złe doświadczenia z Redakcją Ja tam na wymianę punktów nie narzekam, ale fakt faktem przydałoby się (szybsze) dodawanie recenzji - obecnie mam kilka oczekujących Można tak powiedzieć. Na szczęście publikuję już normalnie artykuły w jednym z wortali, dzięki czemu za jeden dobry tekst mam średnio takie wynagrodzenie, co cztery recki miesiąca . Tak więc po co harować dla nich? Edytowane 26 Marca 2012 przez tomcug Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ale teraz spójrz na tytuł tego tematu i jego zawartość - czy gdzieś tutaj ktoś się pyta jak miewa się użytkownik tomcug? //Osobiście cieszę się, że układa Ci się po Twojej myśli. Poza tym nie zawsze chodzi o to wynagrodzenie. Osobiście podoba mi się tutaj klimat (wiadomo raz jest mniejsze zainteresowanie działem mR raz większe, ale ogólnie jest o szeroka "publika"). Martwi mnie natomiast fakt niepublikowania recenzji... ale to mam nadzieję, że poprawi wkrótce opiekun działu mR. Cytuj Link to post Share on other sites
tomcug 154 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ale teraz spójrz na tytuł tego tematu i jego zawartość - czy gdzieś tutaj ktoś się pyta jak miewa się użytkownik tomcug? //Osobiście cieszę się, że układa Ci się po Twojej myśli. Poza tym nie zawsze chodzi o to wynagrodzenie. Osobiście podoba mi się tutaj klimat (wiadomo raz jest mniejsze zainteresowanie działem mR raz większe, ale ogólnie jest o szeroka "publika"). Martwi mnie natomiast fakt niepublikowania recenzji... ale to mam nadzieję, że poprawi wkrótce opiekun działu mR. Gdyby było rozsądne wynagrodzenie, więcej akcji typu "Sprzęt może zostać u kupującego", to może bym został . Równie dobrze mógłbym do tej listy dorzucić fakt, że zostałem kilka razy dosłownie olany przy prośbie o wypożyczenie sprzętu. To mnie tylko utwierdziło w przekonaniu, że publikowaniu tutaj jest dobre co najwyżej na start. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dział mR jest tylko po to, żeby zrobić swoją pierwszą reckę czegoś swojego, drugą już lepszą, obszerniejszą, potem coś wypożyczyć i zrobić trzecią, no i fora w świat zdobywać kosmos Diego z niewiadomych mi przyczyn odmówił współpracy, myślałem że brak czasu czy chęci, ale skoro mR klepie to daje radę Co do publiki - BMK już nie ma tego klimatu co kiedyś, MR nie mają tego uroku, jeżeli dalej jara Cię pod każdą recką "super art, kciuk dla Ciebie" no to spoko Kółko wzajemnej adoracji, czy co? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts