forttres 46 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Nie miałęm ale te są wyjebane przynajmniej z wyglądu http://www.corsair.c...m4a2666c10.html za tą cenę, tu muszą z wyglądu i szybkości. Edytowane 6 Lipca 2012 przez forttres Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) heh ja mam te low profile 16 gb 4x4 za 400zł równe ;p (1600mhz) I nie dośćże ładne są te czarne to jeszcze porządne jeszcze jak mi oploty przyjdą i wsyzstko ogarnę to dodam wam zdjęcia, bo narazie pasek led dodałem jeden (10cm niebieski), troszku pookładałem pododawałem i fajnie się będzie z przedłużkami prezentować, a przynajmniej powinno Edytowane 6 Lipca 2012 przez Rexlu Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jeszcze nie masz tych przedłużek? Przecież 2 tygodnie temu zamówiłeś... Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Nie mam nic wspólnego z gostkiem który ma sleeveking.pl . On podobno jest z Łodzi ... Wydawał mi się uczciwy i miał bardzo dobre ceny, więc go polecałem. Każdy chce zaoszczędzić parę groszy. A, że gość okazał się niekompetentny, to już nie moja wina . Ja mam nauczkę aby już nikogo nie polecać, bo można sie przejechać. Ale mnie gość wk*****ł !!! ku**a żebym ja świecił oczami za jakiegoś niekompetentnego ... Trzeba w sygnaturze odnotować i ostrzegać . ku**a MAĆ ! A Was jeszcze raz PRZEPRASZAM 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ten koleś chyba robi te przedłużki dopiero jak zamówienie dostanie... Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Ten koleś chyba robi te przedłużki dopiero jak zamówienie dostanie... Też mi się tak wydaje, to podobno jakiś student. Pisałem do gościa i podobno wysłał wszystkie zamówienia. Z jednym były problemy podobno z winy poczty, nieczytelny adres. Tyle udało mi się dowiedzieć. Edytowane 6 Lipca 2012 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
forttres 46 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ale mnie gość wk*****ł !!! ku**a żebym ja świecił oczami za jakiegoś niekompetentnego ... Trzeba w sygnaturze odnotować i ostrzegać . ku**a MAĆ ! spokojnie szkoda nerwów ja teraz po jego mail pije piwko dla ukojenia przed spaniem . Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 spokojnie szkoda nerwów ja teraz po jego mail pije piwko dla ukojenia przed spaniem . Nie lubię jak ktoś mi jako taką reputacje pi*****i Też nie był byś szczęśliwy z tego powodu. Cytuj Link to post Share on other sites
forttres 46 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ty może kupiłeś tego Radeon HD 7970 DirectCU II od Asusa Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Zamówiłem, tylko, że wersję TOP taką jak Twoja a co ? Jeszcze mogę zmienić zdanie, ale co ja do modda wezmę potrzebuję tej :!: Edytowane 6 Lipca 2012 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
forttres 46 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 jest ok trochę mnie nie pokoi wysoka temperatura na sekcji zasilania po 20 minutach gry np. Max Payne 3 osiąga nawet 110 stopni ale wentylator ok 30-40 procent obrotów Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Przy wentylach na auto ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 jacekgothic, ale nic nie jest z twojej winy przecież : ). Ja tam ciągle do nich piszę. Ponoć to u mnie nieczytelny adres ... to jak to piszą : O i 2 tygodnie żeby się o tym dowiedzieć nice ... A kolega sleeveking nie jest sam, on ma jakąś brygadę chyba -.-. Ale oploty robią dopiero jak zamówienie, co w sumie jest oszukiwaniem klienta bo na stronie pisze ze stan na magazynie średni czy coś w tym stylu. Cytuj Link to post Share on other sites
forttres 46 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Przy wentylach na auto ? tak wentyle na auto normalnie to 10 procent w stresie to tak 30-40 przy takiej temperaturze to chyba powinno być na maksa heh Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 tak wentyle na auto normalnie to 10 procent w stresie to tak 30-40 przy takiej temperaturze to chyba powinno być na maksa hehNie koniecznie, a jak reszta temp karty ? A co do obrotów, musieli z nimi zjechać aby się mogli chwalić cichszą pracą o te 14 decybeli w porównaniu z referentem Gdyby się na max kręciły to byś hałasu nie wytrzymał Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Takie temp. przy DC II na sekcji to normalne. Nie masz się czym martwić. Cytuj Link to post Share on other sites
forttres 46 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 na rdzeniu ok 40 w stresie 60 pamięci 25 A co do obrotów, musieli z nimi zjechać aby się mogli chwalić cichszą pracą o te 14 decybeli w porównaniu z referentem heh wiem na full obroty masakra czyli coś za coś zazdroszczę ci tej chwili rozpakowywania robi wrażenie, to może jakieś wspólne testy na naszych pc dzieli nas 70 km godzinka jazdy. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Takie temp. przy DC II na sekcji to normalne. Nie masz się czym martwić. MOBO Asusa, niebawem GPU Asusa, tykająca bomba z opóźnionym zapłonem Dobrze,że reszta BQ zazdroszczę ci tej chwili rozpakowywania robi wrażenie, to może jakieś wspólne testy na naszych pc dzieli nas 70 km godzinka jazdy. Na mnie niestety to już wrażenia chyba nic nie zrobi Parę lat wstecz zrobił na mnie wrażenie Mugen ale potem już nic, niestety Chyba dla tego zabrałem się za moddowanie. Jak sam sobie czegoś nie zrobisz, to nie będziesz miał tak jak Ty chce tylko jak prawie cała reszta społeczeństwa, czyli ni jak A ludzi moddujących budy w naszym za*****m kraju jest naprawdę mało.Zarobki są tak marne a ceny tak wysokie, że ludzi po prostu nie stać na takie zabawy Ubolewam nad tym, ponieważ jest to naprawdę zaje*** zabawa. A najważniejsze im więcej osób robiących modyfikacje, tym większe doświadczenie ogółu i mniej kłopotów z rozwiązywaniem problemów Pomyślimy Cytuj Link to post Share on other sites
Anoizmrox 68 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 za******a zabawa, ale funduszy brak (jak to w Polsce na wszystko brak) Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Zastanawiam się nad takimi przedłużkami do GPU zamiast " makaronów " http://www.darmacz.aq.pl/e-sklep/images/pcie5.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 no one są świetne już ktoś o nich wspominał co myślisz o jednym czarnym a drugim białym? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Gdzie i za ile można dostać takie? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 (edytowane) co myślisz o jednym czarnym a drugim białym?Raczej dwie białe 8 pin PCIE, jedna 8 pin ATX i 24 pin cała biała z białymi wtyczkami / zamiast czarnych .Gdzie i za ile można dostać takie?A no tu http://www.darmacz.aq.pl/e-sklep/index.php?main_page=product_info&cPath=23_29&products_id=232 Edytowane 7 Lipca 2012 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Lepiej od tego makaronu wyglada Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Lepiej od tego makaronu wyglada Też mam taki wrażenie Tylko ciekawe czy w realu są równie ładne Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts