natsu 1871 Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 To nie jest blokada regionalna tylko ograniczenie konsoli. Ja mam jedno konto i na jednym gram. Na vicie nie ma żadnej blokady regionalnej tak samo jak na PS3 Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Problem w tym ze majac konto PSN hiszpanskie nie masz dostepu do gier po niemiecku itp. Ale najgorszym minusem jest to ze nie podasz zagranicznej karty kredytowej, nie kupisz na ebay karty polskiej itp (wczesniej myslalem ze da rade, ale jednak nie mozna dodawac karty zagranicznej do konta PSN). Na allegro kupisz ale tylko 100zl. Jednym slowem bez kasy na karcie polskiej nic nie zrobisz za granica. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Mam konto PSN UK a w uncharted grałem po PL mając grę z UK. A o tym,że na koncie nr 1 nie można grać w gry ściągnięte na koncie nr 2 już pisałem wyżej Kupuj doładuj konto przez paypal i po problemie. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nie widze opcji doladowania przez PayPal. Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Na koncie sony masz https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/home/games Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 PayPal jest tylko dostępny dla US i UK Cóż zostaje mi karta prepaid Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Problem w tym ze majac konto PSN hiszpanskie nie masz dostepu do gier po niemiecku itp. Ale najgorszym minusem jest to ze nie podasz zagranicznej karty kredytowej, nie kupisz na ebay karty polskiej itp (wczesniej myslalem ze da rade, ale jednak nie mozna dodawac karty zagranicznej do konta PSN).Na allegro kupisz ale tylko 100zl.Jednym slowem bez kasy na karcie polskiej nic nie zrobisz za granica. nie rozumiem dlaczego masz problem z zakupami ja mam Polskie psn i mieszkam zagranica płace zagraniczna karta kredytowa na pl psn nie ma problemu:-) nie te czasy karta visa i musi pójść, kupuje co mi sie podoba Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ja tak nie moge - nie akceptuje mi zagranicznej karty Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 moze cos zle wpisujesz? ja robię tak: wchodzę w grę która mnie interesuje i kupuje , przekierowuje mnie żebym dodał środki do portfela, wypelniam dane karty platniczej tutaj( adres i dane muszą być takie same jakie podałeś podczas rejestracji konta psn) zatwierdzam i pobiera.Potem potwierdzenie przyjdzie na meila.Ja płace w koronach szwedzkich przewalutowuje mi to na złotówki bo mam pl psn i tyle:-) Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 adres i dane muszą być takie same jakie podałeś podczas rejestracji konta psn no to sie nie bedzie zgadzalo bo jak wyzej pisalem mieszkam w 2 miejscach i chce uzyc zagranicznej karty z innym adresem i krajem Cytuj Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No właśnie w czym problem,a na dodatek amazon ma kody nominały psn,właśnie wprowadzili to Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 które nie działają tylko w US PSN w naszym nie Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 zobacz najpierw na jednym koncie Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 To chyba jeszcze mi pozostalo zapytac - w co gracie? Mam obecnie: - Gravity Rush - Uncharted - Dead or Alive 5 Plus - Killzone Mercenary - Unit 13 - Sine Mora Cos jeszcze fajnego na PSV znajde? W "wyscigówki" typu NFS czy sportowe jak FIFA nie grywam. (o tytuly z PSP nie pytam bo mam PSP i wiem ktore z tych gier sa warte uwagi) Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Persona 4, Sly Cooper Thieves in Time, Soul Sacrifice, Guacamele, Zero Escape, LBP Vita, Rayman Origins i Legends, Sound Shapes, Escape Plan Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 O Persona slyszalem wiele slow, na PSP nawet probowalem. Na PSV chyba jednak dam tej grze szansę. Dziekuje za liste, niektóre z tych gier mnie nie zainteresują (te "bajkowe" jak SlyCopter), ale taka Persona juz jest OK. Teraz sa na PSN wyprzedaże co 48godz. (tak kupilem DoA5P), moze Assasins Creed Liberation uda mi sie zlapac Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Liberation to jedna z gorszych gier na vite Cytuj Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 NFS MW,Dynasty Warriors Next,Ninja Gaiden Sigma Plus,Mortal Kombat,Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 moze coś z CoD lub resistans ale tu du*y nie urywa można zagrać Cytuj Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 moze coś z CoD lub resistans ale tu du*y nie urywa można zagrać Ogólnie to teź polecam te gierki,nie patrzcie na opinie i recenzje,trzeba zagrać i zobaczyć,Resistance bardzo łatwa platyna przechodzisz grę minimum raz ze wszystkimi osiągnięciami mamy platyne,w call of duty jest najlepsze multi natomiast single to taki dodatek do dużych odsłon bo1/2 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Przed chwilą kupiłem TWD za 6.29. Niektóre promocje są całkiem fajne na psstore przed świętami Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Co to TWD Cytuj Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Co to TWD The Walking Dead Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Soul Sacrifice w styczniowym plusie Cytuj Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 I dlatego po półtora roku dołączam do plusa po nowym roku,pogram SS a chciałem kupić Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts