Zeratul 1 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Mnie sie filmy HP podobaja, a ksiazek nie czytalem. to wiesz co...może nie czytaj książek w takim razie, bo się dowiesz ile zostało z filmów wycięte albo wręcz przeciwnie - jeśli chcesz poznać prawdę to przeczytaj pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 POLECAM GORĄCO Film pt: Pogrzebany Świetny Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No właśnie będę chciał go sobie obejrzeć Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 http://www.filmweb.pl/user/bungee można wejść tutaj i sprawdzić moje typy Cytuj Link to post Share on other sites
grzaniec 1 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Też się ma zamiar przejść na HP7 do kina. Muszę też w końcu obejrzeć Truposza Jima Jarmuscha http://cinemax.pl/files/201011/56185340765.jpg Zachęcony min. tym kadrem z filmu. Staram się właśnie rozwiązać konkurs Cinemaxu. Trudny jak diabli, ale do wygrania Ipod. Byłby świetny prezent na gwiazdkę. Ponadto ze staroci, chcę sobie odświeżyć "Ptaki" Hitchocka i "Noc żywych trupów" z 1968 roku. Cytuj Link to post Share on other sites
WłóczyBlant 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 *Las Vegas Parano - Film po prostu prze kozacki. Oglądałem go ok. 15 razy i cały czas mi się podoba. *S.W.A.T. Jednostka Specjalna - Ten film oglądałem ze 3 razy ale zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Polecam także: -Kokainowi Kowboje -The Union Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 dorzucam do filmów wartych obejrzenia "RED" taki fajny, luźny, sensacyjny film z paroma śmiesznymi akcjami, a przy okazji jest dobry pod względem "technicznym" pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ojciec chrzestny, Podziemny krąg, Mr Brooks, Jabłka Adama, Infiltracja, Pulp Fiction i wiele wiele innych http://www.filmweb.pl/user/mariusz1987/films Cytuj Link to post Share on other sites
Ewwcia1 0 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja polecam film " Takers" o napadzie na bank :> Mi sie podobal Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 To ja polecam jeszcze : „Man on wire" o człowieku, który wraz z przyjaciółmi realizuje jedno ze swoich marzeń w postaci rozciągnięcia liny pomiędzy 2 wieżami WTC i przejścia bez zabezpieczenia, a to wszystko bez oficjalnej zgody. Ten screen powinien Cię i innych zachęcić szczerze polecam! http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/manonwire.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
miglanc 9 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 warte obejrzenia . nadaja/zmieniają/integrują w nasze postrzeganei świata.doceniania wartości: - Choć goni nas czas - Wszystko za Życie gdy przypomną mi się następne filmy - napisze. :oops: z niecierpliwością czekam na source code http://www.youtube.com/watch?v=aKtr9ZAo ... re=related Cytuj Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 choc goni nas czas tez fajne ale w pogoni za szczesciem najpiekniejsze... lezka sie w oku kreci Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ha, polecam również „Heat" (gorączka) - mistrzostwo: Al Pacino, Robert De Niro, John Voight, Tom Sizemore i słynna strzelanina na ulicach. Jedna z tych pozycji które trzeba zobaczyć! Cytuj Link to post Share on other sites
MrAndy 14 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A ja polecam coś związanego z tematem: Pirates of Silicon Valley Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 "Gangi Nowego Yorku". Niesamowity obraz... Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 to będzie dobre http://www.youtube.com/watch?v=V6Qi9QaL0Lg Tylko dla big fanów Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 "Gangi Nowego Yorku". Niesamowity obraz... osobiście się trochę wynudziłem na tym filmie.... Cytuj Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 widzialem incepcje zajebist* Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 O Incepcji już był kiedyś jakiś wątek i tak wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale ten film to cienizna jakich mało. Natomiast jeżeli chodzi o moją rekomendację, to dla wszystkich fanów gry w zielone mam dwa słowa "The Union". To trzeba obejrzeć. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 O Incepcji już był kiedyś jakiś wątek i tak wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale ten film to cienizna jakich mało. wiesz...gust gustem, ale taką opinię wypadało by poprzeć jakimś argumentem pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja od siebie polecę film TRON (tak, ten z 1982 roku). Ostatnio obejrzałem go by przygotować się na pójście do kina na TRON: Legacy i muszę przyznać, że mimo wielu lat na karku film ogląda się bardzo fajnie. Efekty specjalne może się są na poziomie tych obecnych, ale jeśli weźmie się pod uwagę kiedy powstały to robią olbrzymie wrażenie. Jeśli ktoś ma możliwość obejrzenia to polecam Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Też lubię ten film (Tron) i nie mogę się doczekać obecnej premiery odświeżonej Liczę na dobrą muzykę (chyba Daft Punk) i konkretne efekty wizualne, ale bez przesady. Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja również nie mogę się doczekać. Na premierę chyba nie pojadę, ale przed sylwestrem do IMAXu się wybiorę. A co do muzyki to jest genialna - na jakiejś stronie jest udostępniony mix wszystkich utworów z filmu (gdzieś na stronie Disney'a) - Daft Punk naprawdę odwalił kawał dobrej roboty. A dla osób, które z jakichś względów nie kojarzą filmu najnowszy trailer: Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 film zapowiada się fajnie jak ten poprzedni.Ale gra jest bardzo kiepska Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 A czego się spodziewać po kinowych wersjach gier Ze swojej strony polecam film The Blind Slide Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts